Daca vreti sa vedeti noul music video a lui TAG puteti sa-l download de la: http://www.bangkokspin.com/tag .
Astept parerile voastre. Nu uitati ca videoul este un reply pentru 50 Cent-Poppin' Them Thangs.
Nou Music Video! Hip-hop at the top!!!!
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Nou Music Video! Hip-hop at the top!!!!
Small minds talk about other people, average minds about events and big minds about ideas!<Eleonor Roosvelt>
- DonCarlo
- Junior Member
muahahaha, ce-i asta? un diss la adresa G-Unit??..dont fuck with me, bitches dont know me, who u are, fuck who u are.. ROTFL, video cu mafioti wow, sa moara mama bre, freakin clowns.
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
Bai nene, imi pare rau ca am asteptat 14 minute sa down porcaria aia.
First, bangcock-iienii aia doi nu aveau ce sa zica d G-Unit, pt k nu fac nici cat genunchiul lui 50 . ca flow sau dictie sau look...orice.
sunt doi baietei cuminti, la facult la horticultura care s`au apucat de vorbit pe muzica.
Iar clipul....pula mea.
Unde era Al Capone si Don Carmine si nu stiam noi....
Iar faza aia cu familiile m`a facut sa izbucnesc in ras. Cica the italian...the chinese...the columbian...THE BIKER
.
n`au credibilitate frate, zi-le sa se angajeze, ca nu e muzica de ei.
First, bangcock-iienii aia doi nu aveau ce sa zica d G-Unit, pt k nu fac nici cat genunchiul lui 50 . ca flow sau dictie sau look...orice.
sunt doi baietei cuminti, la facult la horticultura care s`au apucat de vorbit pe muzica.
Iar clipul....pula mea.
Unde era Al Capone si Don Carmine si nu stiam noi....
Iar faza aia cu familiile m`a facut sa izbucnesc in ras. Cica the italian...the chinese...the columbian...THE BIKER

n`au credibilitate frate, zi-le sa se angajeze, ca nu e muzica de ei.
Drept inainte, alerg ca intr-un vis/
Oare ma indrept spre iad, sau inspre paradis?
Oare ma indrept spre iad, sau inspre paradis?
-
DIEGYS - Junior Member
clipu ala e o gluma? e ceva facut la misto nu? ca daca e ceva serios, le recomand SINUCIDEREA ratatilor din clip. premiu 1 ptr cei mai penibili ..nici nu puteam sa rad...
assasinu: vorbesti serios?
assasinu: vorbesti serios?
-
n3aGabitz - Junior Member
asa..dupa ce mi-am revenit dupa un ban de 2 luni si ceva din cauza lu' nea don carlo, vin si-ti spun iar...flacaule, uita-te in jur...nu e lumea rea...
si cand scriu mesajul, vad in coltzul de sus al ferestrei un buton "close all tags"...awhhaha..ceea ce iti recomand si tie
si cand scriu mesajul, vad in coltzul de sus al ferestrei un buton "close all tags"...awhhaha..ceea ce iti recomand si tie
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
celui ce "reprezenteaza" trupa non-vocal pseudo-instrumetala TAG, bineinteles...in spetza don carlito
te simteai cumva lezat de spusele mele ?
te simteai cumva lezat de spusele mele ?

Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
to all with stupid comments about tag
hey you bloody idiots ........ you are all a bunch of losers ..... talking without leave ........ it seems that is all you know to do, you are good for nothig ......hahaha
the boys are all over the UK television and radio ........ and they are Romanians and more that that, THEY ARE EARNINIG MONEY for that video
the boys are all over the UK television and radio ........ and they are Romanians and more that that, THEY ARE EARNINIG MONEY for that video
- webkk2003
- Junior Member
un lucru e sigur.ati luat-o toti razna...
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1