caut orchestrator bun

ce-a fost pe Muzici o data

caut orchestrator bun

Mesajde artesign » Mie Aug 25, 2004 7:17 am

Caut pe cineva priceput pentru a face orchestratia mai multor piese.
Trebue sa stie sa lucreze in Cubase 2.1 si programe similare. Trebue sa fie profesionist. Va lucra dupa indicatiile mele, deci nu va trebui sa se preocupe de ce instrumente sa aleaga etc. Putem stabili un pret per piesa sau un salariu lunar pentru 2-3 ore/zi. Trebue sa locueasca in Buc.

e-mail: artesign7@yahoo.com
YM: ovio7
artesign
Junior Member

Mesajde soulviasound » Mie Aug 25, 2004 12:49 pm

artesign scrie:Caut pe cineva priceput pentru a face orchestratia mai multor piese.
Va lucra dupa indicatiile mele, deci nu va trebui sa se preocupe de ce instrumente sa aleaga etc.

e-mail: artesign7@yahoo.com
YM: ovio7

Noroc ca scapi de grija instrumentelor ca altfel ar fi nasol rau de tot LOL :))
soulviasound
Junior Member

Mesajde dadius » Mie Aug 25, 2004 2:56 pm

Omule vad ca ai scris numai 2 mesaje de cand te-aio inscris in forum.In cautarea ta disperata ai fii putut citi regulamentul Home Recording inainte de a posta! Primul subiect (sticky) se numeste"Vanzari,cumparari,cereri si oferte" Acolo trebuia sa postezi treaba asta.Dar in mod sigur te-a durut capul pe tine de treburile astea! Tu vrei orchestrator si basta.Asta e important.Daca asa esti si in viata de toate zilele vai de cel care va lucra la tine. Auzi tu: "Va lucra dupa indicatiile mele". Iti doresc bafta in cautarea ta si am sa te iert si pe tine si iti las subiectul asa cum e!

Numai bine
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde artesign » Vin Aug 27, 2004 8:41 am

am gasit ce vroiam... si o sa ignor mesajul anterior
artesign
Junior Member

Înapoi la De pe muzica