C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nus nervos bre, chiar ma bucur pentru echipa in albastru ca a demonstrat asear ca ie cea mai tare echipa romaneasca si nu ierea cu suparare daca se termina 0-3 insa ie unii care se baga in seama de dimineata pe nepishatelea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
poi care bre, ca iaurta en turneu, matinalu pana pe la unshpe ish bia airishu, baixu bantuie p-acilea, paiacecu ish duarme somnu de frumusetze, memet freaca menta cine jtie pe unte, nocturna vine tarziu shi pleaca devreme, keshu se reculeje dupe furtuna d-aznoapte etc...
deci?
deci?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
iote keshu bre!
ce venishi ashea tarziu keshule? fuseshi pe maracana lu jijica asara sa vezi realmadridu romaniei?:)
ce venishi ashea tarziu keshule? fuseshi pe maracana lu jijica asara sa vezi realmadridu romaniei?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bai frate- proshti is englejii ashtia!
iau shi eu ziaru sa vaz ce shi cum- bai ce scandalu'dreaq ca a fost Wayne Rooney la curve...
Sa mor eu daca intzeleg de ce-i fute pe ashtia grija asha de tare de viatza sexuala a altora. Da' lasatzi-l fratzilor in pace, ca e shi el om... la ashtia cum pomeneshti de sex cum sar totzi proshtii in sus.
iau shi eu ziaru sa vaz ce shi cum- bai ce scandalu'dreaq ca a fost Wayne Rooney la curve...
Sa mor eu daca intzeleg de ce-i fute pe ashtia grija asha de tare de viatza sexuala a altora. Da' lasatzi-l fratzilor in pace, ca e shi el om... la ashtia cum pomeneshti de sex cum sar totzi proshtii in sus.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
MG, poi insamna ca d-aia il ia manciester pe runi ala, ca de la becam incoace, iei disparura din scandalurile cu curve, fiind inlocuitz de bajetzii de la lids!
-

Ziua buna la tutulor participantzilor la vineriada de saptamana asta!Dom-le, bine ierea in concediu!Dormeam ziua shi beam noaptea!Acuma beau shi ziua beau shi noaptea, da nu mai dorm ziua!In alta ordine de idei,care suntetzi furtunoshi,tzinetzi furtuna la voi, sa nu vie pan prahova, ca io maine tre sa scot cartofii!
Neatza shi tzie inger pazitor al celor ce-au baut cerneala!
Mi-a-nflorit cerica!A RE PATRU FLORI
Neatza shi tzie inger pazitor al celor ce-au baut cerneala!
Mi-a-nflorit cerica!A RE PATRU FLORI
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ce ejti fraer? daca vine-o fortuna ca a de aznoapte, culesu nu mai e o problema; nu tre` dup`aia decat sa-tz cautz cartofii de pe unde tzi ea lasat!tzinetzi furtuna la voi, sa nu vie pan prahova, ca io maine tre sa scot cartofii!
jhsdfg: mi se balbaira dejtele pe ctrlV!:)
-

Ba pardon,c-am editat!:D Trandafirii japonezi din cauza ca au o varsta frageda ishi pierd anumitzi boboci(au prea multzi).In schimb,la curmali le-a mai crescut cate-o frunza!Pupa-i-ar tantictu pe ei de plantoshi exotici!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

Corect!Cand eream io mai mic,ma jucam folbal pan curte shi am dat cu mingea in florile lu mama!M-a faultat urat la faza aia!:D
Necko, io am unspe!Curmali,nu numar pe tricou!:D
Uite cerica in atash migule!Shi inflorita!
Necko, io am unspe!Curmali,nu numar pe tricou!:D
Uite cerica in atash migule!Shi inflorita!
- Fişiere ataşate
-
- cerica inflorita.jpg (53.47 KiB) Vizualizat de 1519 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

tomnu Necko, nu va sí£turarí£tz?:)dar sa revenim la folbal.
-

deabia- mam- invatat. chiar incepusem sa devin interesat(a).
cecule, curmalu meu ie din '91 si abia acuma a inceput sa creasca si el. fro 7-8 ani a avut doar o frunza inaaaaaaaaalta siatit-. acum a inceput sa se desfasoare in toate directiile, vorba meshterului lu neatza, si pe verticala si pe orizontala.
cecule, curmalu meu ie din '91 si abia acuma a inceput sa creasca si el. fro 7-8 ani a avut doar o frunza inaaaaaaaaalta siatit-. acum a inceput sa se desfasoare in toate directiile, vorba meshterului lu neatza, si pe verticala si pe orizontala.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
alaleo
(asa e bine, aiu?
)
aiu, ei peme
stiaua, spune tu / cate punte-ai luat acu'?
(asa e bine, aiu?
)
aiu, ei peme
stiaua, spune tu / cate punte-ai luat acu'?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

neatza - Mesaje: 5820
pentru iuzeru numit dupe o perioada mai najpa a zilei:
ajtebtam finalul foiletonului lu nijls huooolgherson intzara finougricilor!
mai nederanjant n-am putut pentrucasí£ scriu!
mai nederanjant n-am putut pentrucasí£ scriu!
-

sio-l sustin pe filu. vrem continurea (sper prea mult? macar finalul..) calatoriilor lu nils holgherson in tara lu kekerekemek.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
nu va zis bre matinalu ca are treaba? are oarisice situatie la soliter si nul lasa pana no rezolva. voi crede-ti cai asa usor sa lucrezi supt stress ca matinalu?
-

bre aiu, io am cetit pe net (longlivgugí£l!)ca cica supt stres dai cel mai bun randament!
ashea ca...
ashea ca...
-

io mas bucura ca matinalu sa aiba cel mai bun randament la soliter. voi de ce crede-ti ca matinalu a luat treaba in serios? hai sa va zic, se svoneste ca soliteru va fi sport olimpic la beijing in 2008 si matinalu se antreneaza asiduu.
-

file, intrun fel ai shi matale dreptate cu randamentu subt shtres, da conditzia ie sa fii masochizt. care eo nus.
shi da, sunt fuarte stresat, mai ales ca lam sunat az dinou pe meshteru vietzii. cu invidie in suflet am remarcat ca omu, la orele noo jum ame, era gata beat (daca nui mai lasa sa bea in timpu programului, oamenii rezolva problema inainte sa plece d'acas, asha ca la munca ajung ranga). mia zis cu o voce pretenoasa shi molcoma, ca mai bine lasam treaba pe luni, pe motiv ca "acu nu po s... da eo aj vrea... daca man zeleji ge vreau sa zjic pardon am nishte probleme in familie cu... da... ma rog... nu va priveshte pe dumneavoastra... las ca mai bine vorbim luni..."
shi da, sunt fuarte stresat, mai ales ca lam sunat az dinou pe meshteru vietzii. cu invidie in suflet am remarcat ca omu, la orele noo jum ame, era gata beat (daca nui mai lasa sa bea in timpu programului, oamenii rezolva problema inainte sa plece d'acas, asha ca la munca ajung ranga). mia zis cu o voce pretenoasa shi molcoma, ca mai bine lasam treaba pe luni, pe motiv ca "acu nu po s... da eo aj vrea... daca man zeleji ge vreau sa zjic pardon am nishte probleme in familie cu... da... ma rog... nu va priveshte pe dumneavoastra... las ca mai bine vorbim luni..."
-

neatza - Mesaje: 5820