Barbatii inconstienti si fetele credule

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Barbatii inconstienti si fetele credule

Mesajde Castila » Joi Aug 26, 2004 11:42 pm

Deci STOP !!!!!!!!!!! Eu una m`am saturat de barbati, credetzi`ma ca m`as da pe invers ... Am venit in vacanta in tara .. si .. m`am indragostit peste cap de un baiat .. el a fost primul .. iar mi`a promis luna dupa cer .. APOI dupa ce am facut`o am ramas GRAVIDA Iar domnu nici nu mai vroia sa mai dea de mine .. Gasea multe subiecte de certuri .. Ahh ca te`ai dat la tovarasii mei Ca stiu ca nu esti pentru mine .. SCARBOSSSSSSSS Iar cica singura modalitate de a fi cu el .. este sa facm mereu SEX iar pe langa asta si un Sex Oral .. Bai nene femeile dupa ce ca va si iubesc mai le faceti si sclave ??????? :(
Castila
Junior Member

Mesajde Asassinu » Vin Aug 27, 2004 1:23 am

Castila. Permite-mi sa iti zic ca si tu ai o mare vina in treaba asta. Trebuia sa te protejezi...nu te-ai gandit la consecinte? Acum faptul e consumat(sau poate nu), oricum nu mai ai cum sa dai inapoi, asa ca sa ai grija de tine in primul rand tu(ca nu are nimeni altcineva) de acum inainte. Cand s-a intamplat asta? Ai facut avort?
In primul rand sa stii ca esti cam credula...si aparentele insala...ce daca parea de treaba si promitea multe? Sa stii ca de multe ori cei la care te-ai astepta cel mai putin sunt cu adevarat oameni. Nu te uita la aspect si nu judeca dupa prima impresie ca uite ce patesti, la o varsta la care ar fi normal sa fi fericita.
E clar ca el nu e o persoana responsabila din moment ce in urma vestii cauta subiecte de certuri pt a se indeparta de tine. Plus k ca(scuzati cacofonia) om e vai mama lui. Cred ca ai realizat si tu ca te-a folosit. Si daca ar mai putea, ar face-o in continuare.
Si nu ii considera pe toti barbatii la fel in urma acestei nefericite intamplari, pt ca nu toti oamenii sunt la fel. Nu mai astepta promisiuni, daca e sa iasa ceva cu cineva, va veni de la sine, nu pt ca iti promite asta din prima zi.
Sa stii ca si femeile pot fi la fel, adica lipsite de caracter, nu altceva(ca ele nu pot face unui barbat ce ti-a facut el tie) si nu e o caracteristica specifica sexului masculin.
Suntem toti oameni si invatam din greseli.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde RamClass » Vin Aug 27, 2004 6:03 am

Imi pare rau pentru patania ta, e greu.
Eu de aproape un an sunt singur, dupa ce fata pe care am iubit-o m-a inselat in fatza. Vreau sa spun ca am iubit-o mai mult ca orice, am tinut infinit de mult, eram in stare sa fac orice orice orice pt ea. Bine ca nu am facut, si mi-am dat seama ce atitudine are ea inspre relatia ce o aveam...
Da recunosc, si mi-e greu sa o fac, am plans pt ea de multe ori, si mi-am calcat in picioare mandria si respectul de sine pt ea.
Baiat fiind, niciodata nu am vrut sa am o relatie cu o fata care nu imi placea (relatie bazata pe sex). Trebuia sa fie un total de caracteristici sa imi fie pe plac, si au fost, numai eu am fost prea naiv.
Am invatat un lucru care eu il consider important: tine-ti sangele rece pana vezi ca persoana de langa tine face ceva cu adevarat important, ceva relevant pentru relatia ce o ai.
nu pune suflet in relatia ce o ai, mai ales daca a inceput recent.
mereu cand vorbesc despre intamplarea mea, nu imi gasesc cuvintele, si incep sa fiu dezorientat....asta pentru ca imi amintesc de acea fata....
succes si imi pare foarte rau pentru tine ca treci printr-o asemenea situatie.
RamClass
Junior Member

Mesajde supermouse » Vin Aug 27, 2004 7:05 am

Castila
imi pare rau de ce tzi s-a intamplat
de ce vrei o relatzie cu un om care in mod evident nu te iubeshte?
invatza- ai facut o gresheala- acuma shtii, de ce ai persista intr-o relatzie care nu-tzi place?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Aug 27, 2004 9:08 am

Castila scrie:Iar cica singura modalitate de a fi cu el .. este sa facm mereu SEX iar pe langa asta si un Sex Oral ..

Si ce vezi rau in asta??
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde goni_q » Vin Aug 27, 2004 9:36 am

da-l in p***a......de magar nesimtzit.......
vorba romaneasca , in tot raul e si un bine, ai sa iti deschizi ochii si sper ca nu ai sa o mai mushti la vrajelile oricui.......
e nasol ce ti s-a intamplat, imi pare rau ca asa trebuie sa iti incepi viata, mai ales daca il si iubesti, dar cum zice Chitzi Chitzi, de ce ai continua aceasta relatzie din start compromisa?
ar tb sa ashteptzi sa intalneshti un om ca shi Ram Class, caruia ii dau perfekta dreptate, nu inteleg de ce oamenii ca el si tine, mai sunt si altii :(, dau peste javre din astea,
dar cred ca timpul iti va inchide ranile si vei gasi un barbat care sa te merite pt ceea ce esti tu, nu pt simplul fapt ca esti femeie......
goni_q
Junior Member

Mesajde Mr. Q » Vin Aug 27, 2004 10:11 am

Sunt unele exemplare care fac de ras rasa masculina :fuck: , eu propun o campanie de CASTRARE a exemplarelor ce sa inscriu in descierea precedenta.
Poate il cooptam si pe Dr. Ciomu, el stie mai bine o anumita procedura. ~p
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
Mr. Q
Junior Member

Mesajde iulian_dum » Vin Aug 27, 2004 10:18 am

"Domnisoara" bine ti-a facut, ca cica noi ca tine cautam. Daca le gasim nu le vom ierta pana cand in fata nu ne vor cadea (recomandat in genunchi sa stea )
iulian_dum
Junior Member

Mesajde Mr. Q » Vin Aug 27, 2004 10:26 am

ALO, domunu' Iulian Dum, da mare idiot mai esti.;f. Sau eu cred ca cei doi neuroni ai tai, localizati intre picioare, s-au cam incins. Eu iti recomand o vizita pe la Dr. Ciomu sa-ti faca o "lobotomie" poate te mai ajuta.

Dragi forumisti, acest post este in sprijinul afirmatilor mele, ei exista DAR ei NU sunt barbati, sunt niste labari a caror patetica existenta se rezuma la un singur lucru: SEX :N
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
Mr. Q
Junior Member

Mesajde iulian_dum » Vin Aug 27, 2004 10:35 am

Nu intelege gresit, dar de naive vom avea intotdeauna nevoie pt ca ele sunt cel mai usor (daca-mi permiteti) de convins.
Eu sunt impotriva durerilor de cap asa ca ma voi folosi de ele de fiecare data cand voi avea ocazia.
Singura problema e ca nu prea mai gasesc motive de despartire.
Daca totusi suntem prea egoisti asa cum se mai spunea schimbati-va orientarea. ;m
iulian_dum
Junior Member

Mesajde Mr. Q » Vin Aug 27, 2004 10:55 am

Nu ar fi mai simplu sa te duci la curve ??? (sau astea, naivele, sunt gratis ???) : :@)
Curvele nu au sentimente, ele iti ofera un seviciu de care tu, evident, ai nevoie + nu ai nevoie de motive de despartire = numai avantaje !!! :yD
Mr. Q
Junior Member

Mesajde Samy » Vin Aug 27, 2004 10:59 am

Bey,da' voi barbatzii (nu totzi,ca mai sunt si unii care chiar sunt barbatzi si isi asuma raspunderea) suntetzi chiar insensibili.Voi nu va ganditzi ca fata poate chiar va iubeste?Punetzi-va doar o clipa in locul ei.Ce atzi face?
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde Asassinu » Vin Aug 27, 2004 8:42 pm

Iulian dum esti mare smecher ma, dar vezi ca exista si fete dastea smechere si iti doresc si tie sa cunosti una dasta, cine stie, poate iti deschide si tie ochii sa vezi cum e, cat de rau e. Tu nu prea intelegi bine conceptul de viatza. Invata ca viata nu e o lupta in care trebuie doar sa ai victorii si trofee. Mai mediteaza si vezi ce eimportant in viata ca io cred ca tu esti mare complexat.
Asassinu
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Aug 30, 2004 10:55 pm

Frate iulian_dum, uite care e treaba , eu nu reprezint nimik, cu atat mai putin gangsta care nu imi inspira mai nimic, deci nu te mai kk pe tine, daca ai fi citit cu atentie posturile mele pe care observ ca le-ai citit, ai fi observat.
ontopic:
Ce-a patit Castilla e un lucru naspa si ar fi bine pt toate cu putina experienta ca ea sa nu se mai arunce in bratele oricui, si cu ata mai putin sa creada pe oricine. E regretabil ca exista oameni din astia dar tre sa ne ferim de ei...
Asassinu
Junior Member

Mesajde Lemmy » Mar Aug 31, 2004 6:15 am

Bre Castila, pentru cei 19 anisori ai matale, dai dovada de o grava ignoranta. Pe vremea cand exista atatea metode contraceptive, tu nu gasesti altceva mai bun decat sa ramai gravida...
Nu cred ca se poate spune ca el a profitat de tine... Tinand cont ca este un act consumat in doi, placerea a fost si de partea ta... Se pare insa ca doar placerea, pentru ca ponoasele il lasi sa le traga doar el, pentru lipsa amandoura de grija.
Poate ca reactia lui este deplasata, insa daca ma gandesc ca poate e de-o seama cu tine (si parca vad ca o sa-mi spui ca are 40 de ani, doar ca sa imi dai la cap), este indreptatita - la 19 - 20 de ani, nu sunt sigur ca as fi vrut sa imi asum o astfel de responsabilitate.
Poate ca nu este cel mai moral lucru pe care il poti face, insa o intrerupere de sarcina ar fi binevenita.
Nu de alta, insa o sa-ti mananci tineretea cu probleme care ar trebui sa vina peste vreo 6-7 ani, dupa care, inalcrimand auditoriul, o sa spui ca barbati ti-au distrus viata !
Lemmy
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Aug 31, 2004 7:39 am

asta cam asha e...
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde tedytza » Mar Aug 31, 2004 8:40 am

castila !!!!!
ceea ce e in jurul nostru e extrem de nociv....shi ma refer la oameni....trebuie sa fii tare...sa faci exact ceea ce simtzi shi sa nu cazi in extreme.....totul va fi bine in cele din urma indiferent de ce hotarare vei lua....totzi greshim shi uite asha invatzam din greselile noastre....insa respectivul nu mai merita nici macar o privire ...... iar o lacrima de a ta pt el e deja mult prea mult.........
tedytza
Junior Member

Mesajde h0va » Mar Aug 31, 2004 10:10 am

tedytza ~p

subscriu in totalitate la parerea lui lemmy..tu unde erai cand el dadea de zor acolo intre picioare?..de ce tre' doar el sa'shi asume responsbilitatea pt questia asta??..nu te'ai gandit ca ai putea ramane insarcinata?..in fond el a venit doar cu ideea shi spermatozoizii..nu te'ai gandit ca eventualele probleme se vor rasfrange exclusiv asupra ta?!?

sau sa intzelegem ca dak el nu era un mitocan nu era nici o problema cu faptul ca ai ramas insarcinata :-? .. o mare dovada de inconshtientza din partea ta: una la mana, cum ai putut sa faci sex neprotejat cu un barbat pe care l'ai cunoscut recent, doi la mana dak tot ai faqt sex neprotejat de ce n'ai folosit o metoda contraceptiva orala, puteai sa iei pastile de dupa or smth..e trist ca tre' sa spun asta da' e numai shi numai vina ta so tre' sa suportzi consecintzele..nimeni din lumea asta n'o sa aiba grija ta dak tu insatzi refuzi sa te preocupi de asta..

pe tipu' asta nu'l potzi acuza de nimic..banuiesc ca nu te'a luat cu japca..dak a vazut ca n'ai nimik impotriva sa o faci fara protectzie s'o fi gandit ca ai avut grija de questia asta..ma gandesc ca nu i'ai pus in vedere ca dak ramai insarcinata tre' sa te ia de nevasta..

eu de ex n'am acceptat sa faq sex neprotejat deji mi s'a "oferit" posibilitatea pana ce nu m'am convins ca persoana respectiva e intreaga la minte, ca shtie ce face, ca sunt singurul cu care intretzine rel sexuale (in fond e viatza mea in joc..sida and other vd's)..

sincer imi pare rau pt tine..da' din patzania ta cred ca celelalte fete au ceva de invatzat..

?!
h0va

Ihim ai dreptate

Mesajde Castila » Mie Sep 01, 2004 1:47 pm

"Castila. Permite-mi sa iti zic ca si tu ai o mare vina in treaba asta. Trebuia sa te protejezi...nu te-ai gandit la consecinte?"

Deci ba da dar prima data am vrut sa fie fara dar cine naibi sa stie ca ala isi va da drumu si mai ales .. prima data mi se pare absurd fiind ca ... 1 Nu ai cum sa te excitzi cu o virgina .. iar 2 cica daca nu`tzi faci partenera/rul sa se simta bine tot degeaba dar ma rog .. mai prost ca el nu am gasit :(
Castila
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Sep 01, 2004 1:57 pm

1 - aiurea, 2 - aiurea... :D
Imi pare rau de ce ti s-a intamplat, dar... tu trebuia sa te protejezi. Cred k s-a mai spus asta. E corpul tau, viata ta, responsabilitatea ta. Cel ma bine e sa invati ceva din asta si sa mergi mai departe...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Castila » Mie Sep 01, 2004 2:05 pm

ntz ntz ntz tataee iulian mai lasa`te de bug mafia si de 2pac ca incepe sa`mi provoace nervi tu ce vrei ? :> sclave ? pana mea cum a spus Mr. Q CURVELE tati sunt cele mai bune deci sincer now mi`e rau daca tu crezi ca o fata cade la picioarele unui baiat "cu toate ca eu nu mai aveam mult pana sa ma gasesc acolo" te inseli ... oricat de proasta ar fi prefera singuratatea decat sa aiba reputatzie de "limba scoasa dupa ala" ahh si inca ceva .. acuma sincer tatal tau tot asa a luat`o pe mama ta ? gandeste inainte sa scri ceva
Castila
Junior Member

Mesajde Castila » Mie Sep 01, 2004 3:27 pm

supermouse scrie:Castila, ia tu o pauza mare shi lunga, invatza un pic de romaneshte, invatza sa scrii posturi cu intzeles shi pe urma te intorci, bine?

SuperRat :> scuze daca te deranjez dar eu una sunt de 6 ani in alta tara asa ca ... si pe alta parte inca ceva de exposat

<XxX> Bah ...tu ai facut subiectul ala pe fanclub?
<Castila> ihim de ce ?
<XxX> stergel :)
<Castila> bai sincer eu in locul tau as pleca din privat crede`ma
<XxX> bah hai sa`ti spun o faza sincer acum mai esti gravida ?
<Castila> ntz stii in zioa aceea mi`ar fi trebuit prezenta ta stiai asta ? macar stateai pana se rezolva si plecai dar nici bunu simtz de asta nu ai avut
<XxX> bine ma bine lasa ca`ti fac altu anul viitor si nu vei regreta ;)
<Castila> mi`e scarba si sila de tine
<XxX> asa te vreau gravido
<Castila> besi ma
<XxX> ZZZzZZZzzz te iubesc :)
<XxX> inca o fata de care mi`am batut joc :))))
<Castila> daca lumea ar fi plina de prost ca tine cred ca m`as impusca
<Castila> IGNORE
Castila
Junior Member

Mesajde tedytza » Mie Sep 01, 2004 4:09 pm

asta e castila !!! ai picat in plasa unuia care care consider eu are un handicap major acela de a face o lunga lista cu cele ce pica n plasa lui....insa stai linishitita va pica shi el in cele din urma in propria lui plasa.......insa copil mic ce eshti ..tu nu shtii ca exista shi pilula de 72 ore??
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
tedytza
Junior Member

Mesajde h0va » Mie Sep 01, 2004 4:18 pm

da bai copil mic..pana shi io shtiu de pilula de 72 de ore are un trandafirash desenat pe ambalaj (k sa'tzi aminteasca de buchetu' de trandafiri cu care tre' sa te prezintzi la maternitate in caz ca..)~p

?!
h0va

Mesajde Castila » Mie Sep 01, 2004 4:34 pm

Bai ... hold up :> daca stiam ca am ramas sau de riscul care`l luam nu imi cumparam si pana mea pilula asta se numeste pilula de a 2-oua zi ... iar nu se da decat cu acordul doctorului asa stiam eu una iar pe alta parte sunt si periculoase .. potzi sa nu mai ramai delok dupa este toxic pentru organism
Be smart, kill yourself !
Castila
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mie Sep 01, 2004 6:02 pm

Castila...dar zi-ne si noua, cu ce a reusit nenea ala sa te imbarlige asa de tare de tocmai cu el ai decis sa-ti pierzi virginitatea, chiar daca , presupun ca nu-l cunoasteai de mult timp

unde locuesti tu (BTW-in ce tzara?) chiar nu ai gasit pe nimeni cu care as ai o relatie mai serioasa?
Dany_S
Junior Member

Mesajde Castila » Mie Sep 01, 2004 6:27 pm

Ca sa nu ma mai seci tu la cap cu scrisul :D! just joking Eu nu prea numesc asta o prostie .. pana la urma urmei tot o faceam Asta daca te referi la Sex nu ? dar acuma daca te referi ca protectie asta da este adevarat a fost o super greseala dar nu trebuia sa platesc cu asta .. Cica pana la urma urmei ...El erea tatal nu ? si avea o responsabilitate .. Apoi nu i`am cerut bani pt avort si faza este ca daca vroiam puteam ..insa prezentza lui o vroiam nici pe aia .. Domnul prefera sa se duca cu tovarasi sai sa bea ;) Iar asta nu o dedic la totzi din propria mea experientza .. DAR mai sunt si alte fete care le cunosc sau poate care le cunoastetzi care au avut aceeleasi probleme ... nu spun adevarul .. problema la voi este ca .. in mod general punetzi o data suflet cand nu trebuia sau la cine nu trebuia .. si de la asta s`au racit acum se razbuna pe toate femeile Ehh nu am dreptate ? :D!
Be smart, kill yourself !
Castila
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mie Sep 01, 2004 7:32 pm

greseala ta a fost ca ai facuta fara protectie si mai ales ca te-ai indragostit pe net.....nu prea inteleg cum poti sa te indragostesti de cineva pe care nu-l cunosti decat din ce scrie pe internet.....ma rog, alta data fii mai prevazatoare ....
Dany_S
Junior Member

Mesajde superbiggy » Mie Sep 01, 2004 9:18 pm

... ai deschis discutia asta in mod gresit, primul lucru pe care il inveti de la mama ta ca fata este sa ai grija la baieti, ... esti al nu stiu citelea caz de genul asta, este regretabil ce ti s-a intimplat, insa ai primit o lectie de la viata pe care te-ai incapatzanat sa nu o inveti de la cine si cind trebuia, te felicit pentru initiativa si sper ca discutiile de aici sa deschida ochii fetelor care nu au ajuns femei inca, care viseaza cu ochii deschisi si care la un moment dat ar putea ajunge in postura aceasta.
Barbatii vor fi intotdeauna barbati si nu avem pentru ce ne scuza, asa suntem construitzi, deschide-ti ochii si alege-ti persoana potrivita. Inchei cu ferma convingere ca acestui subiect i se potrivea cu totul alta denumire, de pilda Naive sunt femeile astea ,...
Iubiti si sa fiti iubiti dragi chatisti !
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Vin Sep 03, 2004 12:49 am

Wow. Si pe mine care m-a inselat ex-ul, am crezut ca mai rau nu se poate... *ofteaza*

Pai, da-l in p****a ma-sii de unde a venit, si incearca sa-ti rezolvi problemele, daca impulsul a fost prea rapid si nu te-ai protejat... ( Trebuie sa recunosti ca aici ai gresit tu...) Ai acum 3 optiuni cu copilul, sa avortezi, sa-l pastrezi si sa-l dai la adoptare, sau sa-l tii si sa fie al tau. e greu, eu nici nu-mi pot imagina sa trebuiasca sa iau o astfel de decizie, dar o sa perseverezi tu. Eh. Unii barbati sunt porci si n-ai ce face. Ai sa gasesti pe cineva in timp care sa tina la tine pt tine, nu pt ce faceti in pat.
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Următorul

Înapoi la Sex