de ce sunt fetele uneori geloase
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
de ce sunt fetele uneori geloase
fiinca nu se multumesc cu cea ce li se ofera si de acea vor din ce in ce mai multa atentie si asta este foarte greu de dat acum prin preasma ca cine stie ce se intampla ,asa ca nu trebuie sa inghitim gelozia ca pe un pumn in stomac ci respinsa fara nici o suparare
- m dan
EU CRED
E CRED CA O PERSOANA ESTE GELOASA ATUNCI CAND NU MAI GASESTE NIMIC MISTERIOS LA PERSOANA RESPECTIVA CU TOATE CA LUMEA DIN JUR GASESTE CATE CEVA
ASA CA...................................................................
by CADYMAN
- CADYMAN
- Junior Member
Re: EU CRED
Initial trimis de CADYMAN
E CRED CA O PERSOANA ESTE GELOASA ATUNCI CAND NU MAI GASESTE NIMIC MISTERIOS LA PERSOANA RESPECTIVA CU TOATE CA LUMEA DIN JUR GASESTE CATE CEVA
Sincera sa fiu, nu sunt deloc dar deloc deacord cu tine!
Eu cred mai mult ca o fata devine geloasa cand tine mult la un baiat si, daca-l vede cu alte fete ca rade sau ca face altceva, devin geloasa pentru ca le e frica ca acest baiat sa le gaseasca pe ele mai faine si mai dragute decat pe ea, adica, pur si simplu, le e frica sa piarda acest baiat deaia fac asta: devin geloase!Nu au destul incredere in ele, asta-i chestia!
- adriana
- Junior Member
18.29
nope! io tot nu m-am lamurit... de ce sunt fetele, uneori, geloase!?
20.09
Riana vezi ca eşti in afara subiectului! Pă Bunicu şi pă mine ne interesează de ce sunt fetele!? Tu daca vrei să afli de ce sunt băieţii deschide un thread cu tema asta! ;) sau poate cauzele coincid şi nu mai e nevoie?
nope! io tot nu m-am lamurit... de ce sunt fetele, uneori, geloase!?
20.09
Riana vezi ca eşti in afara subiectului! Pă Bunicu şi pă mine ne interesează de ce sunt fetele!? Tu daca vrei să afli de ce sunt băieţii deschide un thread cu tema asta! ;) sau poate cauzele coincid şi nu mai e nevoie?
- nodingat
gelozia vine numai ayunci cand exista sentimente puternice. sau motive puternice. Indiferent, n-ai cum sa fii geloasa daca nu tii la o persoana. E un sentiment egoist, vrei sa-l pastrezi doar pentru tine. Si daca vrei sa-l pastrezi doar pentru tine inseamna ca iti pasa.
-
Tanase - Mesaje: 1238
Nu inteleg de ce se vorbeste doar despre gelozia fetelor cand este bine stiut ca si baietii au probleme cu gelozia si posesivitatea!
Fiind bine cunoscut faptul ca barbatii mai umbla cu privirea(si uneori nu doar cu privirea)mi se pare chiar absurd sa condamni o fata pt.ca isi doreste sa se asigure ca"ce e al ei, e al ei".Acum depinde si cum isi manifesta gelozia..daca devine sufocanta si te suna de 1000 de ori pe zi pt.a stii unde si cu cine esti,daca te urmareste,daca iti verifica constant mobilul,etc atunci poate ca exista intradevar o problema..
Fiind bine cunoscut faptul ca barbatii mai umbla cu privirea(si uneori nu doar cu privirea)mi se pare chiar absurd sa condamni o fata pt.ca isi doreste sa se asigure ca"ce e al ei, e al ei".Acum depinde si cum isi manifesta gelozia..daca devine sufocanta si te suna de 1000 de ori pe zi pt.a stii unde si cu cine esti,daca te urmareste,daca iti verifica constant mobilul,etc atunci poate ca exista intradevar o problema..
-
Riana_Duffy - Junior Member
da, dar topicul este: de ce sunt geloase fetele. Noi baietzii nu suntem gelosi. Doar ne protejam "investitia". Si asta nu inseamna numai bani. Investim uneori mai multe lucruri inclusiv sentimente, asa cum si ele fac la fel. Noi protejam ce e al nostru. Nu suntem gelosi. 

-
De ce sunt fetele geloase? Pt ca ne iubesc mult,mai, si nu vor sa ne piarda:D
Normal ca apare doar in relatii in care exista sentimente puternice. De ce sunt ele geloase? Poate pt ca au impresia ca asa e firea noastra,sa inselam, desi nu e neaparat valabil.
Normal ca apare doar in relatii in care exista sentimente puternice. De ce sunt ele geloase? Poate pt ca au impresia ca asa e firea noastra,sa inselam, desi nu e neaparat valabil.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
Iele e geloase ca dam bani la alte femei. Nu la iele, sasi cumpere pantofi si alte nimicuri.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
bre io nu vorbeam din prizma barbatilor ci a femeilor, normal ca depeveu nostru asta nu-i motiv de jelozie ci din contra.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pai ma duare-n picsu lu baicsu de la piept daca fro prietena de-a mea ma-nseala. vezi in titlu tredului de cine ie vorba in propozitie.
-
atuncea ar fi spumoase sau fixoase(fitzoase)! deci oricum nu ie bine!fetele ie geloase pentru ca se da cu gel.eo propun sa se dea cu spuma sau cu fixativ shi astfel vor scapa de aceasta broblema.
deci dupe cum zice shi titlu la sred, fetele sunt uneori geloase, de unde rezulta ca au momente in care nu sunt (geloase)! pe cale de consecintza, io ash risca sa va dezvalui crudul adevar: iele ie uneori geloase ca sa nu se plictiseasca fara activitate(era sa zic cerebrala, da` asta-i cuvant greu!)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
gelozia este o tampenie care nu-shi are locul intr-o relatzie sanatuasa. daca incepi sa banui ca partenerul te insheala- de ce vrei sa stai cu cineva in care nu ai incredere?
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
in sfarsit maiti, prima chestie mai intelijenta pe care ai postat-o pana acu pe forum. keep up the good work 

-
neincredere...neincerderea poate sa fie in tine sau in partener. Atunci se naste gelozia. Urasc gelozia. O practic dar o urasc. O rasc cand o practic eu si o urasc cand o practica partenera. De obicei plec cand partenera e geloasa. DAca raman, raman
-
Gelozia se manifesta prin fapte, vorbe si idei. Astfel o practici. Prin ce spui, ce faci si ce gandesti.
-
Tanase scrie:Gelozia se manifesta prin fapte, vorbe si idei. Astfel o practici. Prin ce spui, ce faci si ce gandesti.
aha. acum am inteles. deci io, cind ma duc si-o iau de par pe nenorocita, ii vorbesc cum stiu io mai frumos, folosind toate onomato... epitetele pe care le stiu io mai frumoase, dindu-i fel si fel de idei cum sa se sinucida mai usor si mai placut, inseamna ca practic gelozia?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Cunosc eu un baiat gelos.Sa va spun o mica poveste:
Respectivul, se imbrak noaptea intr-un costum negru, isi pune o kgula pe fatza, isi ia un cutit la el, si merge la ora 3 a.m. sa o urmareasca pe respectiva, sa vada dak nu il inseala.Respectivul are 14 ani, la fel si prietena lui.,
E adevarata povestea asta.Pe bune.Nu radeti.
pace
Respectivul, se imbrak noaptea intr-un costum negru, isi pune o kgula pe fatza, isi ia un cutit la el, si merge la ora 3 a.m. sa o urmareasca pe respectiva, sa vada dak nu il inseala.Respectivul are 14 ani, la fel si prietena lui.,
E adevarata povestea asta.Pe bune.Nu radeti.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
Nebun tipu. Vedetzi ce au ajuns sa faca copii astia la 14 ani...au vazut prea multe filme.
eu cred ca atunci cand gelozia nu mai exista nici macar un pic ceva nu e in regula, adika e normal sa existe in cantitati mici in orice relatie normala....atunci cand nu-ti mai pasa de celalalt nu ai cum sa fii gelos.

eu cred ca atunci cand gelozia nu mai exista nici macar un pic ceva nu e in regula, adika e normal sa existe in cantitati mici in orice relatie normala....atunci cand nu-ti mai pasa de celalalt nu ai cum sa fii gelos.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3