Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
depeche...dar tu miezul noptii il prinzi doar de Revelion, asa-i ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
-

dEpEchEmIND - Junior Member
Las-o bre ca e fata cuminte, nu ca bagaboantele din bucuresti care la 00:00 se trezesc si se pregatesc sa se duca in discoteca :p
In alta ordine de idei, ca sa-i faca pofta moshului dar si sa-l ambitionez o sa pun o poza cu ce tocmai am mancat si baut eu acum 5 minute :p si cantitatea din imagine o inmultiti cu trei.
p.s: Life "in tihna" it's beautiful indeed!
In alta ordine de idei, ca sa-i faca pofta moshului dar si sa-l ambitionez o sa pun o poza cu ce tocmai am mancat si baut eu acum 5 minute :p si cantitatea din imagine o inmultiti cu trei.
p.s: Life "in tihna" it's beautiful indeed!

- Fişiere ataşate
-
- de_mancare.jpg (144.39 KiB) Vizualizat de 1457 ori
-

Love2Fly - Junior Member
bah...sa-mi aduci o bere. vezi ca am vorbit si cu Nanuka sa-mi trimita o bere prin tine.
poate trimite si Dany ceva. :p
poate trimite si Dany ceva. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

bine...se pare ca va trebui sa vorbesc cu fratii...sa aranjeze putin motorul avionului cu care pleci de acolo.
furtul este aspru pedepsit in fratia noastra...mai ales cand vine impotriva unui frate !
asta e !

furtul este aspru pedepsit in fratia noastra...mai ales cand vine impotriva unui frate !
asta e !

-

:w mda....m-a cam luat valu' si am uitat de regulile Ordinului stabilite de peste 3 veacuri. Bine domne! fie! o sa-ti aduc berile de la ei da' cu o conditie! SA FIE LA CUTIE! ca n-am chef sa fac o chiselitza cu bere si hainele mele :p in plus ma inteles ca aia din Frankfurt sunt nemilosi cu bagajele. Le trantesc si le azvarla de le merg fulgii....
-

Love2Fly - Junior Member
seara asta am dedicat-o fructelor. am servit cate o bucata din urmatoarele fructe : para, banana , mar.
si am mai mancat doi biscuitzi !
si am mai mancat doi biscuitzi !
-

yo am mancat heidi cu tiramisu... a fost bunaaa... dar parca mai mult as fi mancat o milka cu capsuni
by the way, am fost la film la scala... "Mereu la prima intalnire" a fost suuuper !!!
by the way, am fost la film la scala... "Mereu la prima intalnire" a fost suuuper !!!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
am vazut si eu ..50 first dates. ala da film. ce mi-a placut la sfarsit.
Si eu va las acum. E Jasmina pe la mine. Vorbim mai tarziu.
Si eu va las acum. E Jasmina pe la mine. Vorbim mai tarziu.
-

Dany_S scrie:moshule, zi ce bere vrei sa-ti trimit?
pai o bere canadiana...de care sa nu fi auzit eu. ce crezi tu ca e mai bun. ~)
----------
Buna dimineatza, locomotive din Romania ! Vremea e la fel de frumoasa ca si ieri...adica mie imi place.
Si ce enervare pe gand !
Ce zi primitiva de tina !
O bolnava fata vecina
Racneste la ploaie, razand...
-

Sa mor io ce zi de kkt ! ... si acu tre sa ma mai duc sa ma intalnesc cu nush ce tipa din iasi care a insistat sa ma vada azi ... ca maine pleaca ...
eh ... e greu sa fii asa frumos ......
Apropo ... ce dracu s-a intamplat ca parca era voie doar cu un subiect pe locomotive ?
eh ... e greu sa fii asa frumos ......
Apropo ... ce dracu s-a intamplat ca parca era voie doar cu un subiect pe locomotive ?
-

monk - Mesaje: 2747
cu cine te intalnesti monk ? cu Catzelusha ?
pai era voie doar cu un subiect...dar daca k@tzy nu are ce face...si ne prezinta stiri. ce pretentii sa ai ? :p
pai era voie doar cu un subiect...dar daca k@tzy nu are ce face...si ne prezinta stiri. ce pretentii sa ai ? :p
-

bine. acum nu ma mai deranja...deoarece intentionez sa vad un film. :yD
placinta ce esti !
placinta ce esti !
-

Buna dimineata locomotivelor !!!
Care e treaba pe aici? Yo mai inainte m-am trezit si intentionez sa-mi fac un dush, sa mananc, dupa care ma duc la un film la Mall.
Voi ce planuri aveti azi?
Care e treaba pe aici? Yo mai inainte m-am trezit si intentionez sa-mi fac un dush, sa mananc, dupa care ma duc la un film la Mall.
Voi ce planuri aveti azi?
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899