Oare mai exista prieteni adevarati?
Moderator: anjin-san
94 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Oare mai exista prieteni adevarati?
Ce parere aveti?Credeti k mai exista prieteni adevarati?
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
Da, cu siguranta exista. Chiar daca astia sunt rari, exista. Sunt o gramada de persoane care isi fac aparitia in viata noastra din diverse motive, iar altele doar din cauza ca nu au ce face. La un moment dat vor disparea din viata noastra si e nasol. Mi s-a intamplat. Un prieten stie sa certe, dar si sa ierte. Prietenii adevarati sunt putini dar exista, si ca sa-l parafrazez pe Raku: "Pe cine-ai langa tine acum, tu sa bagi de seama/Ca daca dispare maine ai sa vezi ce mult inseamna"
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
mai "frunze", asa e, recunosc ca am gresit. dar invatam din greseli, nu?:) Oricum cred ca nesomnu asta acumulat e de vina.
prietenii tre sa stii sa ii tii langa tine, dar in primul rand sa ii alegi. daca stam sa ne gandim, fara prieteni nu am insemna nimik.am sta probabil inchisi in casa si binenteles la TV/NET/Games/si rar de tot o carte. Pai asta nu e viata mai. Deci sa ai prieteni e un lucru important. Prietenul adevarat e ala care e obiectiv, si nu cel care e mereu de acord cu tine, in speranta ca o sa mearga bine si in felul asta nu isi bate prea tare capul.
prietenii tre sa stii sa ii tii langa tine, dar in primul rand sa ii alegi. daca stam sa ne gandim, fara prieteni nu am insemna nimik.am sta probabil inchisi in casa si binenteles la TV/NET/Games/si rar de tot o carte. Pai asta nu e viata mai. Deci sa ai prieteni e un lucru important. Prietenul adevarat e ala care e obiectiv, si nu cel care e mereu de acord cu tine, in speranta ca o sa mearga bine si in felul asta nu isi bate prea tare capul.
- Asassinu
- Junior Member
Yo! brother, and I meen IrC, ma' man, wazup?
Uite-te aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=4102
subiect asemanator si mult mai doct!
Yo!

Uite-te aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=4102
subiect asemanator si mult mai doct!
Yo!
-
Love2Fly - Junior Member
Exista dar ii gasesti mai rar...Si cand ii gasesti, ii pierzi foarte usor pentru ca, ori emigreazam, ori se cupleaza cu o tipa care le schimba mentalitatea despre prieteni si de aici se duce dracului o prietenie de multi ani...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Gresit Bad Wolf. Aia de care zici tu nu sunt prieteni adevarati. Prietenii adevarati nu fac asa. Cat despre pizdele care incearca sa schimbe mentalitati, futeti-le sub limba panaincep sa vorbeasca limbi straine, poate asa nu va mai intelegeti in schimbarea mentalitatii:D
- Asassinu
- Junior Member
Mai zic ceva de prieteni adevarati:
Exista cineva care mi-a fost prieten adevarat(asa am crezut eu). Dar datorita limbii mele ascutite si a limbajului mult prea colorat si pervers, a ajuns sa se certe cu cineva din familie, care mi-a auzit intr-o seara "discursul" . Eu recunosc ca am gresit, dar eu eram prieten cu el, nu cu maica-sa, nu?
Ca sa concluzionez, spun ca un prieten adevarat nu pune botul la chestii dastea puerile.
Peace
Exista cineva care mi-a fost prieten adevarat(asa am crezut eu). Dar datorita limbii mele ascutite si a limbajului mult prea colorat si pervers, a ajuns sa se certe cu cineva din familie, care mi-a auzit intr-o seara "discursul" . Eu recunosc ca am gresit, dar eu eram prieten cu el, nu cu maica-sa, nu?
Ca sa concluzionez, spun ca un prieten adevarat nu pune botul la chestii dastea puerile.
Peace
- Asassinu
- Junior Member
ce ma amuza.
auzi, jadorasule mic, da' asa esti si tu? adica nu poti fi o prietena adevarata pentru cineva? te ghidezi dupa interese? si daca nu , si poti fi o prietena adevarata, cum poti sa spui ca nu mai exista prieteni adevarati?
si inca ceva, de ce nu MAI exista? de ce ar fi existat in trecut si acum nu?
p.s. prieteni adevarati exista multi, totul e sa ii intalnesti si sa-i cunosti, caci vaste-s caile acestei lumi mari....
auzi, jadorasule mic, da' asa esti si tu? adica nu poti fi o prietena adevarata pentru cineva? te ghidezi dupa interese? si daca nu , si poti fi o prietena adevarata, cum poti sa spui ca nu mai exista prieteni adevarati?
si inca ceva, de ce nu MAI exista? de ce ar fi existat in trecut si acum nu?
p.s. prieteni adevarati exista multi, totul e sa ii intalnesti si sa-i cunosti, caci vaste-s caile acestei lumi mari....
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Cat timp mai exista oameni pe Pamant... Mai exista si prieteni adevarati! E clar!
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
da, oligofren, asa e, dar daca ne uitam un pic in jurul nostru, vedem ca in ultimul timp, caracterul majoritatii oamenilor s-a schimbat in rau...
- Asassinu
- Junior Member
Atunci sa fim prieteni adevarati si sa incercam sa ii ajutam, dupa propriile puteri, sa-si faca viata un pic mai buna! Zic...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
i give them hugs!big hugs! :p lol
shtiu faza cu cei buni in lumea rea...asha am fost shi eu...super credula..credeam k am nu sh' cati prieteni,etc...pe naiba...pana la urma m-am mai trezit la realitate shi acu' am inceput sa pic in extrema cealalta..sa fiu eu prea rea
shtiu faza cu cei buni in lumea rea...asha am fost shi eu...super credula..credeam k am nu sh' cati prieteni,etc...pe naiba...pana la urma m-am mai trezit la realitate shi acu' am inceput sa pic in extrema cealalta..sa fiu eu prea rea

- Titina
- Junior Member
Gabuba ai dreptate m`am exprimat gresit. Nu, eu nu ma ghidez dupa interese, dar majoritatea persoanelor pe care le cunosc se ghideaza dupa interese, poate dasta am facut o asemenea generalizare.
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Da,eu cred ca existí¤ Prieteni ADEVARATI.
Poate o sa-mi saritzi in cap acum cand o sa va zick ca eu am 4 prietene adevarate,cu care ma cunosc de mica...O sa le dau si numele,daca NU va deranjeaza :Teo,Ioana,Elena si Dyana.
De Teodora m-am apropiat in clasa a V-a,nu ma intrebatzi cum,dar pur si simplu am devenit prietene bune.Pentru ca Ioana[kre era prietena mea cea ma buna din cls I],plekse la alta scoala[mai bine zis la un liceu sportiv]m-am apropiat de Teo...Pe elena nu o suportam DELOC in clasele mai mici,mereu ma enerva...ce ziceam eu,ea trebuia sa comenteze.Dupa aia,prin cls a VI-a,dna dirig. m-a mutat cu o banca in fatza ei...si ne-am inteles bine.Acum pot sa zick,ca suntem nedespartzite...toate!!Pakt,ca ele nu sunt la acelasi liceu cu mine-Nici Ioana,Nici Elena,Nici Teo...
Pe Diana o cunosc doar de anul trecut..Eh..Ea e la acelasi liceu k mine...e super de treaba si ne cam mai certam noi...
,mai face unele questii kre mie nu-mi plac ii tr msg si...dupa aia ma suna.Si imi zic ca n-o sa mai vb-esc cu ea NEVER,dar nu pot...
Poate o sa-mi saritzi in cap acum cand o sa va zick ca eu am 4 prietene adevarate,cu care ma cunosc de mica...O sa le dau si numele,daca NU va deranjeaza :Teo,Ioana,Elena si Dyana.
De Teodora m-am apropiat in clasa a V-a,nu ma intrebatzi cum,dar pur si simplu am devenit prietene bune.Pentru ca Ioana[kre era prietena mea cea ma buna din cls I],plekse la alta scoala[mai bine zis la un liceu sportiv]m-am apropiat de Teo...Pe elena nu o suportam DELOC in clasele mai mici,mereu ma enerva...ce ziceam eu,ea trebuia sa comenteze.Dupa aia,prin cls a VI-a,dna dirig. m-a mutat cu o banca in fatza ei...si ne-am inteles bine.Acum pot sa zick,ca suntem nedespartzite...toate!!Pakt,ca ele nu sunt la acelasi liceu cu mine-Nici Ioana,Nici Elena,Nici Teo...
Pe Diana o cunosc doar de anul trecut..Eh..Ea e la acelasi liceu k mine...e super de treaba si ne cam mai certam noi...

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Da,eu cred ca existí¤ Prieteni ADEVARATI.
,mai face unele questii kre mie nu-mi plac ii tr msg si...dupa aia ma suna.Si imi zic ca n-o sa mai vb-esc cu ea NEVER,dar nu pot...

-
Imi cer scuze ca am trimis acelasi msg de 2 ori...Rog pe un administrator sa stearga unul din mesaje...Si acolo era *Teo !
Nu am mai dat Edit..

-
Pai sper! sper asta dar daca NU atunci zic despre prieteni : "prieteni vechi la ziua devin dusmani noi la noapte" 

- dan83euthanesia
- Junior Member
Perfect
the_curse scrie:prieteni,clasificare:
- de betie
- de ocazie
- adevarati(parintii)
Ai atins perfect subiectul !
Prietenii adevarati sunt parintii, pentru ca ei nu iti pot insela increderea, nici pentru bani, nici pentru altceva !
Restul...sunt decat prieteni...si daca cineva crede ca are prieten(a) adevart(a) o sa fie de acord cu mine si cu the_curse...la un moment dat.
- Serban
- Junior Member
Haha, nu fiti asa siguri la faza cu parintii. Asa credeam si io cand eram mai mic.
Am prieteni buni, chiar f buni. Dar persoana in care am cea mai mare incredere este o fata si nu este prietena mea.
citat din Cheloo:
"Prietenii sunt construiti genetic sa te rupa/sa te corupa/dar tot ei te si educa"

Am prieteni buni, chiar f buni. Dar persoana in care am cea mai mare incredere este o fata si nu este prietena mea.
citat din Cheloo:
"Prietenii sunt construiti genetic sa te rupa/sa te corupa/dar tot ei te si educa"

- Asassinu
- Junior Member
Nu fiti naivi ! Exista perioade de timp cand prietenii adevarati sunt langa tine, dar asta nu dureaza si nu sunt langa tine atata timp cat sunt parintii ! Ma refer ca parintii sunt toata viata alaturi de tine si te sustin ! Prietenii adevarati te sustin atata timp cat esti langa ei , da' dupa o perioada de timp cand fiecare isi vede de drumul lui lucrurile se schimba ! Vei vedea si tu Rock Chick, insa e bine sa mai crezi ca exista pana iti dai seama ! Traieste-ti viata !
Simte gustul fericirii si apoi si gustul dezamagirii ! Si mai vorbim cand ai gustat din amandoua...intr-o masura care sa te tina in continuare peste linia de plutire !

- Serban
- Junior Member
94 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma