Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Neazta locomotivelor. Am ajuns si io pe la munca. MA doare un pic capul si mi-e foarte somn. Are cineva un antinevralgic?
-

Tanase - Mesaje: 1238
neatza guyz!!!
tanase, ia mai bine un nurofen, ie mai eficient:yD
pei...am avut putina treaba, si azi nush...cre ca o sa duorm:D
l8er: duamneee ce uoameni, ce compliment primesc eu de la un amic: "stii...cateodata, parca semeni cu angelina jolie"

tanase, ia mai bine un nurofen, ie mai eficient:yD
pei...am avut putina treaba, si azi nush...cre ca o sa duorm:D
l8er: duamneee ce uoameni, ce compliment primesc eu de la un amic: "stii...cateodata, parca semeni cu angelina jolie"

- kahlan
- Junior Member
k@tzy ...tu cand ne dai poze ca cele lu' Rock Chick ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
hai mah...fa si tu o poza...macar in sutien. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

doooaaamneeee~p
ieteee...a iesit suarele...vedeti ce frumos ie?:D
l8er: uitandu'ma la posturi mai vechi de pe locomotive , am descoperit ceva:
by Mosh: Buna dimineatza, locomotive. Mmmmm...ce zi frumoasa de vara. As manca placinta cu mere sau prajitura cu visine.
veche pasiune...:p
cine'i prajitura ca s'o ia urat!?:D
ieteee...a iesit suarele...vedeti ce frumos ie?:D
l8er: uitandu'ma la posturi mai vechi de pe locomotive , am descoperit ceva:
by Mosh: Buna dimineatza, locomotive. Mmmmm...ce zi frumoasa de vara. As manca placinta cu mere sau prajitura cu visine.
veche pasiune...:p
cine'i prajitura ca s'o ia urat!?:D
- kahlan
- Junior Member
nu e nimeni. vrei sa fi tot tu ?
hai sa pariem pe ce film vede Crash Over azi in Mall. Eu zic ca.... "Oops! Am incurcat borcanele!" . Tot e el cu comedii d'asta de copii. :p
hai sa pariem pe ce film vede Crash Over azi in Mall. Eu zic ca.... "Oops! Am incurcat borcanele!" . Tot e el cu comedii d'asta de copii. :p
-

k@tzy scrie:eu inainte incercam peretele...nu merita, tre sa zugravesti dupa:D
cre ca ie de la vreme durerea de cap...se duce....
l8er: baaa...ia stai un pic...duminica...la munca???!
Ziaristii sunt printre putinii care muncesc si duminica. Ce bine ca duminica viitoare nu voi mai fi aici...ci la stufstock...
-

cartofi prajiti + carnatzi iutzi + salata de castravetzi + vin alb + paine
-pofta buna !
-multumesc !
-pofta buna !
-multumesc !
-

-

multumesc.
Tanase...am vazut reclama la Stufstoc pe TVR2...si de Tapinarii nu a zis nimic. ~(
Dany...nu uita de bere. :p
Tanase...am vazut reclama la Stufstoc pe TVR2...si de Tapinarii nu a zis nimic. ~(
Dany...nu uita de bere. :p
-

atat pentru mosh cat si ptr K@tzi, ptr lamuriri
: http://www.stufstock.com
: http://www.stufstock.com-

Buna ziua!
Ce mai faceti? ce mai ziceti?
Dany_S, ieri nu am putut sa te sun dupa 5 ca pe la 4 am plecat in orash si nu mi-am luat moneda de 25 de c cu mine. N-am vorbit cu nimeni
Aliosha n-a dat nici un semn de viata, nanuka cred ca e amatoare numai sa stabilim noi ce si cum. Eu zic sa o lasam pe marti daca zici ca poti, poate mana atunci invie si Aliosha.
p.s: Moshule, ai cumparat tutun englezesc pt narghilea?
Ce mai faceti? ce mai ziceti?
Dany_S, ieri nu am putut sa te sun dupa 5 ca pe la 4 am plecat in orash si nu mi-am luat moneda de 25 de c cu mine. N-am vorbit cu nimeni
Aliosha n-a dat nici un semn de viata, nanuka cred ca e amatoare numai sa stabilim noi ce si cum. Eu zic sa o lasam pe marti daca zici ca poti, poate mana atunci invie si Aliosha.
p.s: Moshule, ai cumparat tutun englezesc pt narghilea?

-

Love2Fly - Junior Member
Aliosha e acasa. Cautati-l pe YM !
Nanuka a avut treaba in week end...dar cred ca marti e disponibila !
Love...vezi ce cadouri mai imi da lumea de pe acolo. Sa mi le aduci pe toate. :p
Nanuka a avut treaba in week end...dar cred ca marti e disponibila !
Love...vezi ce cadouri mai imi da lumea de pe acolo. Sa mi le aduci pe toate. :p
-

Buna seara locomotive!
Nu stiu de ce, dar mi se intoarce stomacul pe dos. Nu o luati in nume de rau ca n-are legatura cu voi sau cu subiectul asta.
Nu stiu de ce, dar mi se intoarce stomacul pe dos. Nu o luati in nume de rau ca n-are legatura cu voi sau cu subiectul asta.

-

dEpEchEmIND - Junior Member
salutari k@tzy!!!
Sper sa nu-mi apara in zilele astea vreun post pe Aberatzia zilei.:yD Ar fi destul material bun scris de mine in seara asta.
Acusica ma culc. Inca mi-e rau de mor. :cry:
Sper sa nu-mi apara in zilele astea vreun post pe Aberatzia zilei.:yD Ar fi destul material bun scris de mine in seara asta.
Acusica ma culc. Inca mi-e rau de mor. :cry:
-

Somn usor si vise placute si tie placintico. Fereste-te de gura hapsana a moshului pana mai vorbim noi...:yD
-