dupa cum mi se pare mie, in ultima vreme lumea nu prea mai inghite filmele de actiune, doar de actiune, orientand-se mai mult catre thriller-uri si filme cu actiunea bine inmchegata
am vazut ca nu se mai vrea doar bataie simple, ceea ce inseamna ca actori precum arnie, stallone shi vandam nu prea mai au cautare
am vazut the order - ultimul van damme - e varza ideea sa ti-l inchipui pe jean claude filosof si initiator de ordine cavaleresti in isarel
stallone - in driven nu bate pe nimeni, dar scenariul e scris de el (respect) shi a mia scos get carter, unde e varza, arata ca un mos cate vrea sa ia bataie
seagal a obosit rau in ultimul sau film, exit wounds, shi doar unirea cu dmx l-a mai salvat
in concluzie...batausii au obosit si altii noi nu apar la orizont. oare vor disparea filmele de bataie pur si simplu? acolo und eactorul nu tre sa aiba un scop prea nobil sa sparga la buci pe oricine intalneste?
A murit van damme?
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Exact despre acest lucru vorbeam cu un prieten cu o saptamana in urma !
Eu cand eram pusti..ma uitam cu mare placere la filmele cu super bataushi..gen Van Damme ! Pustii din ziua de azi la ce s-or uita ???
Eu cand eram pusti..ma uitam cu mare placere la filmele cu super bataushi..gen Van Damme ! Pustii din ziua de azi la ce s-or uita ???
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pentru ca publicul din ziua de azi..s-a mai cizelat un pic. Prefera un film cu George Clooney sau Kevin Costner..decat unu d'ala ..in care bate Van Damme sau Stalone..10 oameni de'odata !
Dar..pustii ??? La ce se uita ei oare ?? Eu la 10-12 ani...ma uitam la filme cu batai..si p'ormo exersam cu baietzii in fatza blocului !
Dar..pustii ??? La ce se uita ei oare ?? Eu la 10-12 ani...ma uitam la filme cu batai..si p'ormo exersam cu baietzii in fatza blocului !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu stiu cat de mult s-a cizelat publicul ca tot filmele mediocre sunt in top la vizionari cu mici exceptii.
Adu-ti aminte ce bataie era la Mall la filmele cu Lopez, porcaria aia de "original Sin" , Scary Movie 1 si 2 ( omg imi este rau) etc etc etc...
la ce se uita pustii in ziua de azi...la alea de mai sus si la
Lord of the rings, Harry Potter, Monsters INC, Shrek..
Adu-ti aminte ce bataie era la Mall la filmele cu Lopez, porcaria aia de "original Sin" , Scary Movie 1 si 2 ( omg imi este rau) etc etc etc...
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
Nu stiu cat de mult s-a cizelat publicul ca tot filmele mediocre sunt in top la vizionari cu mici exceptii.
Don't forget Hackerz

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Intrebare retorica : Van Damme a jucat in vreun film care sa depaseasca 5 stele,la http://www.imdb.com ?
-
filmele de "bataie"
Eu cred ca filmele de bataie sunt demodate ,noi am intrat intr-o alta era a cinematografiei -era efectelor speciale-.
Daca ati vazut Gladiator,Matrix,X-MEN,Save Private Ryan ,Mumia,Devil Inside,Star Wars-noua serie,va veti da seama ca s-a facut o trecere brusca de la filmele clasice cu bataie la unele in care troneaza efectele speciale de ultime ora si se pune baza mai puti pe rolul actorilor.Si nu sunt de acord cu cei care spun ca nu se mai fac filme de bataie.Exemplul cel mai concludent este noul film aparut relativ de curand " THE ONE" cu Jet Li.
Totusi filmele mai sus amintite sunt mai bune,mai interesante,mai palpitante,mai bine regizate,mai "suculente" decat clasicele filme de bataie care se termina toate la fel
XEON
Daca ati vazut Gladiator,Matrix,X-MEN,Save Private Ryan ,Mumia,Devil Inside,Star Wars-noua serie,va veti da seama ca s-a facut o trecere brusca de la filmele clasice cu bataie la unele in care troneaza efectele speciale de ultime ora si se pune baza mai puti pe rolul actorilor.Si nu sunt de acord cu cei care spun ca nu se mai fac filme de bataie.Exemplul cel mai concludent este noul film aparut relativ de curand " THE ONE" cu Jet Li.
Totusi filmele mai sus amintite sunt mai bune,mai interesante,mai palpitante,mai bine regizate,mai "suculente" decat clasicele filme de bataie care se termina toate la fel
XEON
- XEON
Initial trimis de Oribilul Mosh
Intrebare retorica : Van Damme a jucat in vreun film care sa depaseasca 5 stele,la http://www.imdb.com ?
in anii 80, cand van damm facea filme care aveau succes, imdb inca nu exista
probabil sport snageros ar fi avut...
in mod lojic, ultimele flme au foarte multe voturi , cum e de pilda lotr, care a ajuns pe locul 2 in top, imediat dupa godfather 2.
daca ar fi fost lansate in acelasi an, lotr nu ar fi avut nici o sansa
idem harry potter
- Vizitator
Hmm...nu prea cred sa aiba legatura !
Godfather...e de peste 25 de ani..si e locul 1 la imdb ! Citizen Keane e de peste 50 de ani..si e in primele 5 !
Godfather...e de peste 25 de ani..si e locul 1 la imdb ! Citizen Keane e de peste 50 de ani..si e in primele 5 !
-
cuuum?!
Ba vere cum bagi tu gladiatorul in categoria filmelor in care efectele speciale submineaza acorul principal!
Pai da-o incolo de treba ca a luat oscarul Russel exact pt asta!
Iar muzica si costumel au fost excelente,sa nu uitam scenariul si regia!Parerea mea este ca Gladiatorul nu trebuie bagat alaturi de matrix sau perl harbor!(unde americanismele sunt la mare clasa!:mad: )
Iar referitor la X-men:Eu cand eram pusti privem cu placere la desenele aste si la die spine!(spider-man)
Pai in filmele astea au modificat personajele exact ca sa le iasa efectele speciale!Am fost total dezamagit!Astia modifica scenarii la greu,doar asa ca au ei chef!Vezi beautifull mind si ultimul a lui spielberg!Chiar si black hawk down(nu stiu exact daca asa se scrie!) in care nu au tinut cont deloc de ce spuneau somalezii si au facut un film in care americanii sunt cei mai tari!
M-am saturat de propaganda asta snoba a lor!
Pai da-o incolo de treba ca a luat oscarul Russel exact pt asta!
Iar muzica si costumel au fost excelente,sa nu uitam scenariul si regia!Parerea mea este ca Gladiatorul nu trebuie bagat alaturi de matrix sau perl harbor!(unde americanismele sunt la mare clasa!:mad: )
Iar referitor la X-men:Eu cand eram pusti privem cu placere la desenele aste si la die spine!(spider-man)
Pai in filmele astea au modificat personajele exact ca sa le iasa efectele speciale!Am fost total dezamagit!Astia modifica scenarii la greu,doar asa ca au ei chef!Vezi beautifull mind si ultimul a lui spielberg!Chiar si black hawk down(nu stiu exact daca asa se scrie!) in care nu au tinut cont deloc de ce spuneau somalezii si au facut un film in care americanii sunt cei mai tari!
M-am saturat de propaganda asta snoba a lor!
- Joao
- Junior Member
ah ha ah ha (stiti rasul ala imbecil al lui beavis and butt-head? exact asta imi vine acum sa fac dupa ce am citit postu de mai sus)
regie huh? vezi ca e un site http://www.moviemistakes.com sau ceva asemanator, e in prim planul filmelor cu cele mai mari greseli ... a imbatranit maestrul scott
regie huh? vezi ca e un site http://www.moviemistakes.com sau ceva asemanator, e in prim planul filmelor cu cele mai mari greseli ... a imbatranit maestrul scott
- Vizitator
sa va explic eu
filmele cu cafteala si alte alea... gen Rambo si Terminator... in care vine unul si ii beleste pe toti... nu mai sunt bine privite de intreaga comunitate americana... in frunte cu producatori si sponsori si terminand cu babutzele din fatza televizorului... asta pentru ca is prea viloente pentru proshtii lor copilasi... care se intalmpla uneori sa imite ceea ce vad in filme
... in mare cam asta e idee... si de multe ori am vazut ca s-a pus problema asta la ei.

filmele cu cafteala si alte alea... gen Rambo si Terminator... in care vine unul si ii beleste pe toti... nu mai sunt bine privite de intreaga comunitate americana... in frunte cu producatori si sponsori si terminand cu babutzele din fatza televizorului... asta pentru ca is prea viloente pentru proshtii lor copilasi... care se intalmpla uneori sa imite ceea ce vad in filme

- Sopra Tutt1
- Junior Member
- Vizitator
15 mesaje
• Pagina 1 din 1