Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Ti-am spus ca ma uit la Olimpiada.
ma bucur ca ti-a placut povestea cu tine, mine , depeche si bursucul. ~)
ma bucur ca ti-a placut povestea cu tine, mine , depeche si bursucul. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
E posibil sa o continui. Ma gandesc sa facem toti 4 o vizita la oras, care nu este foarte departe de padure. Mai vedem. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Crash Over... jocurile olimpice de la Athena tocmai s-au terminat de vreo 2 ore. Mi-am pus avatarul....asa in semn de multumire si respect fatza de poporul grec...pentru ca au organizat o olimpiada superba. Cinste lor !
Acum ma duc inapoi in pat langa depeche, in timp ce k@tzy doarme impreuna cu bursucul. ~)
O noapte frumoasa tuturor !
Acum ma duc inapoi in pat langa depeche, in timp ce k@tzy doarme impreuna cu bursucul. ~)
O noapte frumoasa tuturor !
-

Buna dimineatza locomotivelor !!!
Se pare ca m-am trezit primul
N-am putut sa dorm mai deloc... mi-a fost frig si cred ca am racit... k@tzy, cred ca ma iau de mana cu tine... ne bagam in carantina, impreuna
...ce zici?
Se pare ca m-am trezit primul
N-am putut sa dorm mai deloc... mi-a fost frig si cred ca am racit... k@tzy, cred ca ma iau de mana cu tine... ne bagam in carantina, impreuna
...ce zici?Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Ce neatza mah? eu sunt inca treaz, urmeaza sa ma culc!
Cat despre raceala ta eu tare banuiesc ca ai luat-o de la k@tzy printr-un sarut frantzuzesc :p
Oribile!!! scoala bre putoare!!
p.s: Noutati despre locomotiva de la depou Nanuka. Se pare ca s-a operat si abia a iesit din spital
Cat despre raceala ta eu tare banuiesc ca ai luat-o de la k@tzy printr-un sarut frantzuzesc :p
Oribile!!! scoala bre putoare!!
p.s: Noutati despre locomotiva de la depou Nanuka. Se pare ca s-a operat si abia a iesit din spital

-

Love2Fly - Junior Member
I'm backkkkk...bine v-am regasit dragele mele locomotiveeee...azi am aflat cu mare placere ca banul tocmai mi-a fost expirat si cu aceasta ocazie am cerut sa-mi schimb nickul din Nanuka in Pumpk|n.....deci de-acum incolo ma puteti numi dovleac:)
Azi am fost externata, am suferit o interventie chirurgicala la san...inca nu mi-am revenit de la intravenoase, injectii cu morfina si anestezice dar ma bucura faptul ca am scapat de infectie si de chist...greul inca n-a trecut pt ca la 2 zile fac pansare si in incizia de 2 cm imi baga o mesha speciala lunga cam de 6 cm
pe viu...nu stiu sigur daca se face si anestezie locala, ma voi interesa, dar sunt bucuroasa, nu voi aveam semn..poate fffff putinnnn si cu timpul se va duce.....dar gata nu mai dau detalii sa nu va indispun...Dany nu pot veni tocmai din acest motiv la intalnirea forumista de marti..imi pare rau, sincer mi-ash fi dorit sa vin dar nu au intrat zilele in sac, Costin tu pleci pe 3 septembrie..nu-i asha ??
Hai ca eu v-astept sa barfim*p..nu ma duc sa fac nani pt ca am dormit mai toata ziua..
Hugggzzzzzzzzzzz [email="K@tzy"]K@tzy[/email], Huggzzzzzzzzzzz Love, Huggzzzzzzzzzzz Dany, Huggzzzzzzzzzzzzzzz Zoso..multumesc pt debanare si promit ca sunt cuminte:)...esti super...il voi lasa pe aiuletz sa se ia cand vrea el de mine fara ca eu sa-i mai zic nici pas*p..e nasol sa fi banat:(
Va iubesc animalutzelor...
Sal la toate locomotivele noi...
Burusuc vezi ca te-aud cum sforai,wake up treci la datorie.......
Muah muah muah...:kiss:
Azi am fost externata, am suferit o interventie chirurgicala la san...inca nu mi-am revenit de la intravenoase, injectii cu morfina si anestezice dar ma bucura faptul ca am scapat de infectie si de chist...greul inca n-a trecut pt ca la 2 zile fac pansare si in incizia de 2 cm imi baga o mesha speciala lunga cam de 6 cm
pe viu...nu stiu sigur daca se face si anestezie locala, ma voi interesa, dar sunt bucuroasa, nu voi aveam semn..poate fffff putinnnn si cu timpul se va duce.....dar gata nu mai dau detalii sa nu va indispun...Dany nu pot veni tocmai din acest motiv la intalnirea forumista de marti..imi pare rau, sincer mi-ash fi dorit sa vin dar nu au intrat zilele in sac, Costin tu pleci pe 3 septembrie..nu-i asha ??Hai ca eu v-astept sa barfim*p..nu ma duc sa fac nani pt ca am dormit mai toata ziua..
Hugggzzzzzzzzzzz [email="K@tzy"]K@tzy[/email], Huggzzzzzzzzzzz Love, Huggzzzzzzzzzzz Dany, Huggzzzzzzzzzzzzzzz Zoso..multumesc pt debanare si promit ca sunt cuminte:)...esti super...il voi lasa pe aiuletz sa se ia cand vrea el de mine fara ca eu sa-i mai zic nici pas*p..e nasol sa fi banat:(
Va iubesc animalutzelor...
Sal la toate locomotivele noi...
Burusuc vezi ca te-aud cum sforai,wake up treci la datorie.......
Muah muah muah...:kiss:
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
thx CrashOv3r dar am terminat cu invatatul, inca mai pot prinde 5 ore jumate de somn. Nanuka insanatosire grabnica :bye:
Va doresc o zi buna, Crinutza is out
Hey moshule trezirea, K@tzy si Crash have fun in carantina ;y
Va doresc o zi buna, Crinutza is out
Hey moshule trezirea, K@tzy si Crash have fun in carantina ;y
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Va multumescccc fetelor, las' ca totul va fi bine..nu-mi fac eu griji din asta.....buna diminteatza la voi in RO:)PS: Maine poate beau Corona..imi iau 12 packs si-nlocuiesc pastilele de durere cu o doza zdravana de alchool...glumesc dar tot o sa beau si eu o sticla mica cu lamaie....n-am mai simtit alchool pe limbutza demulticel si ar cam fi cazul sa-mi intru in vechile obiceiuri*p
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Buna dimineatza !
Ce bine-mi pare ca s-a intors Nanuka. ~)
Ma cam plictisisem de k@tzy si Love2Fly ! :p
Ce bine-mi pare ca s-a intors Nanuka. ~)
Ma cam plictisisem de k@tzy si Love2Fly ! :p
-

salut. am dormit bine. 7 ore. ~)
ma gandeam sa facem o intalnire forumista restransa...maine sau poimaine. noi astia de pe locomotive....fara k@tzy ...ca ea se duce la intalnirile din Mall...cu alte persoane. nu are treaba cu noi.
uite..a venit si Hades. ce zici , Crash ? tragem si niste poze.
ma gandeam sa facem o intalnire forumista restransa...maine sau poimaine. noi astia de pe locomotive....fara k@tzy ...ca ea se duce la intalnirile din Mall...cu alte persoane. nu are treaba cu noi.
uite..a venit si Hades. ce zici , Crash ? tragem si niste poze.
-

pai o sa vorbesc cu Hades..si apoi te contactam pe YM. de fapt..poate facem o conferintza.
-

am observat ca zoso posteaza mai des pe locomotive decat pe cm.
da, Crash...ai mare grija. daca nu corespunzi iti tragem un glonte in cap...si plecam de la masa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
si sa nu zici nimic pe forum despre locul si ora intalnirii...ca nu vrem intrusi din alte familii. :p
da, Crash...ai mare grija. daca nu corespunzi iti tragem un glonte in cap...si plecam de la masa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
si sa nu zici nimic pe forum despre locul si ora intalnirii...ca nu vrem intrusi din alte familii. :p
-

si tie inghetata pe care o mananci in Mall cu dusmanii locomotivelor !
-