)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Pot atrage atentia si prin alte defecte, sa nu credeti ca IQul negativ si lipsa de coordonare psihica sau fizica ar fi singurele... De fapt nici nu stiu daca se vor gasi vreodata limitele universului sau ale defectelor mele... Cei care au fost la o intalnire "forumista" cu mine, au vazut...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-

Raz van Helsing - Junior Member
Rock Chick scrie:pot atrage atentzia shi prin altceva,k sa nu credetzi k frumusetzea e singurul meu atuu...mai sunt...dar nu-mi pot "expune" toate atuurile aici...
din fericire modestia nu este unul dintre ele
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
As zice mai degraba o stare de spirit... Poate candva voi atinge perfectiunea imperfectiunii... Ce tare ar fi!
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-

Raz van Helsing - Junior Member
Rock Chick, dar matale nu ai somn?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cum adik "povestea"?pey e un user care a fost inregistrat aici,datorita mie..eu i'am arata site-ul
shi...prima oara nu i'a placut,iar apoi...nu se mai poate dezlipi acuma de forum
mai multe sa iti spuna altzii,k acu' mi-e ln shi am alte treburi :p
shi...prima oara nu i'a placut,iar apoi...nu se mai poate dezlipi acuma de forum
mai multe sa iti spuna altzii,k acu' mi-e ln shi am alte treburi :p
- Titina
- Junior Member
Io zic sa mai faci niste poze. Am prevazut io talentu din tine cu mult timp in urma, mi-am luat si ban, da iata ca nu m-am inselat deloc!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
Asa... k ashtia de la VMA sunt nishte superficiali tembeli nu era greu de prevazut... totusi vreau sa shtiu si eu cam cum s-a prezentat Shakira, k mi-e lene sa dau search 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
eu am un coleg de servici poreclit sharky ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Cineva imi joaca o festa... IAR...
Fratzii mei n-au comp si nici acces la vreunul cu net... E vreun forumist care se crede glumetz. Il omor, nici o problema
Fratzii mei n-au comp si nici acces la vreunul cu net... E vreun forumist care se crede glumetz. Il omor, nici o problema

aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
e deosebit.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

va place noul meu avatar
e deosebit
e deosebit de cel pe care-l avea inainte, normal!
intrebarea era daca-tzi place!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nae azi e plin de shotii ! ~)
nici n-ai zice ca e el.
nici n-ai zice ca e el.

-