comentarii impertinente la poze
Hmm poza asta am omis-o...vreau s-o vad:yDpiskeshu scrie:Tu la ce te asteptai: minora, dezbracata, suge lasciv o sticla de stela...?
Rock Chick...ti-am vazut mai toate pozele, parere proasta n-am cum sa am,pana ti-am vazut ultimile poze postate, imbracata sumar si la dush ..nu asta m-a deranjat cat m-a deranjat faptul ca varul tau ti le-a facut...e foarte ciudat, cel putin pt mine sa vad cum te-ai lasat pozata in acele pozitii de chiar VARUL tau....nu stiu poate ca gresesc sa-ti spun toate aceste lucruri dar asta e parerea mea...
E ca si cum l-ash lasa pe fratimiu sa-mi vada sanii sau chiar pe taicamiu..Jesus...hai imi pare rau daca te fac sa te simti prost, nu vreau sa te comentez, dar si in joaca consider ca sunt inadmisibile astfel de distractii, cu veri, frati, , tatzi s.a.m.d....
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Pumpk|n tata ... cati ani ai ma ? ... ?
Nu m-a lasat sa ii vad sanii
tot ce se vede in poze am vazut si io
ca e bulangie si nu m-a lasat !
Nu m-a lasat sa ii vad sanii

-
monk - Mesaje: 2747
Ia nu mai criticati atat arta. Eu gasesc laudabil gestul celor doi veri...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
eroare falsa si gresita totdata: este suptmarinul care posteaza cu clona, pentru ca nanuculitica este banata.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
A dracu clona...are 670 posturi. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pumpkin...oricum n-a vzt nimik....ce crezi k n-a vrut?lol..
dar chiar n-avea cine sa mi le faca...mai bine crezi k-ar fi fost un strain?nu...
Shaki..shtiu k am oja cojita...dar mai shtiu shi k nu vreau sa ma car cu oja neagra(care se shtie k se duce park mult mai rpd decat alte oje)oriunde merg,k sa imi dau imediat cum vad k s-a dus un pic de oja de pe unghii...
ps: shi mie chiar imi place asha :p dak ai fi vzt tu cum aveau unghiile vanzatorii din Hot Topic...(sau Avril in revista Elle park...
)

Shaki..shtiu k am oja cojita...dar mai shtiu shi k nu vreau sa ma car cu oja neagra(care se shtie k se duce park mult mai rpd decat alte oje)oriunde merg,k sa imi dau imediat cum vad k s-a dus un pic de oja de pe unghii...
ps: shi mie chiar imi place asha :p dak ai fi vzt tu cum aveau unghiile vanzatorii din Hot Topic...(sau Avril in revista Elle park...

- Titina
- Junior Member
Bursuc m-ai facut sa rad*p...Migutz, deci am fost debanata si nickul meu nu va mai fi Nanuka, va fi Pumpk|n, am scris asta pe locomotive....banul mi-a expirat azi dim, suntem in septembrie...
Multumiri inca o data domnului Zoso...
Bine Rock Chick sorry, gata nici un comentariu....muah
Multumiri inca o data domnului Zoso...
Bine Rock Chick sorry, gata nici un comentariu....muah
That's my ShiT
-
treaba lor... mie mi se pare aiurea. da, se cojeshte repede, si in cazul asta le shtergi de tot. eu una asa fac... decat sa am oja cojita, mai bine o shterg.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Fiecare abordeaza stilul pe care si-l doreshte. Piske cat despre tarfulitza de club, hai sa nu fim rautacioshi, Rock Chick cu toate ca-si pune poze in sutien, e departe de asha ceva...plus ca se vede de la o poshta in ce mediu se invarte...in toate pozele ei potzi observa ushor luxul in care traieste si ma rog ca e un copil de bani gata....
Oja cojita e doar din teribilism:)....Chiky, nu mai pune poze..sfat prietenesc:)..pe mine una nu ma deranjeaza dar pe altii s-ar putea sa-i deranjeze:)....daca nu te supara unele comentarii inutile la adresa ta e f bine, just go ahead:)
Oja cojita e doar din teribilism:)....Chiky, nu mai pune poze..sfat prietenesc:)..pe mine una nu ma deranjeaza dar pe altii s-ar putea sa-i deranjeze:)....daca nu te supara unele comentarii inutile la adresa ta e f bine, just go ahead:)
That's my ShiT
-
Pumpk|n scrie:plus ca se vede de la o poshta in ce mediu se invarte...in toate pozele ei potzi observa ushor luxul in care traieste si ma rog ca e un copil de bani gata....
O fi de bani gata, da asta nu exclude prostia, incultura, tzopismu, prostu gust, ingamfarea, exhibitionismul etc. Ai inteles ce vreau sa spun.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
of, Doamne, of... se bucura ca e un copil de bani gata... pacat ca exceptand banii si tz*tzele n-a mai fost inzestrata si cu altceva... dar stiu, ea are multe atuuri (cum ar fi doua vile : una la mediterana, una in miami) dar pe care, evident, nu si le poate expune aici. :rolleyes:
nanuki, in canada sunteti deja in septembrie?
pffffiu...
banul mi-a expirat azi dim, suntem in septembrie...
nanuki, in canada sunteti deja in septembrie?

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Uff hai ca m-am tampit...nu stiu de ce aveam eu impresia ca suntem in septembrie..ehh cu gandurile si grijile mele si d-aia uite am gresit..oricum nu mai conteaza:)
Noapte buna tuturor!!
ON Topic:
Rock Chick nu mai pune poze....iti mai spun inca o data:)
Noapte buna tuturor!!
ON Topic:
Rock Chick nu mai pune poze....iti mai spun inca o data:)
That's my ShiT
-
piskeshu scrie:O fi de bani gata, da asta nu exclude prostia, incultura, tzopismu, prostu gust, ingamfarea, exhibitionismul etc.
ba dimpotriva, de fuarte multe ori le include.
migutz

-
nocturna - Mesaje: 8725
Gabubo...nu am cunoshti tu,incat sa ai dreptul sa spui k n-am fost inzestrata decat cu "tz*tze" shi "bogatzie"...
Piskeshule.....shi tu la fel...oi fi eu mai proasta decat tine,recunosc...e diferentza de varsta totushi,dar pt 15 ani,te asigur k nu sunt proasta...
Piskeshule.....shi tu la fel...oi fi eu mai proasta decat tine,recunosc...e diferentza de varsta totushi,dar pt 15 ani,te asigur k nu sunt proasta...

- Titina
- Junior Member
copilule-
1. aratzi bine pentru varsta ta. Nu eshti genul meu, dar asta e alta treaba.
2. totushi, a posta poze seminud pe un forum e oarecum de prost gust.
3. dar cum nu ai decat 15 ani, ai o scuza.
1. aratzi bine pentru varsta ta. Nu eshti genul meu, dar asta e alta treaba.
2. totushi, a posta poze seminud pe un forum e oarecum de prost gust.
3. dar cum nu ai decat 15 ani, ai o scuza.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
ROXANA tu de ce nu faci poze d'astea ca vreau si io sa imi bat maimutza .. ca la pozele lu varamea nu pot. 

-
adica eu pot si tu nu poti?
ANTI
-
ROXANA scrie:de ce m-ai intrebi?
ca asa vr-ea el.
ANTI
-
Ma gandeam ca poate nu ai fotograf ... si cum io am aparat de 5 megapixeli si sunt dispus sa imi pun aptitudinile de fotograf la bataie ... credeam ca ai nevoie ...
-