Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
iar partea cu tipa ti-am explicat-o...daca dormi cu cineva in brate...nu inseamna ca si faci altceva...iar eu asta am scris, ca am dormit.
Hai sa incheiem subiectul
Hai sa incheiem subiectul
-
Tanase - Mesaje: 1238
Bine, numa ca mai am de spus un lucru. Am intrat pa linku ala , iar fata aia , Alexuta, nu spunea in detaliu cine, cu cine, cum , de ce.... Io am vrut sa spun ca tu ai savarsit o indiscretie fatza de o anumita persoana(/persoane). Atata tot.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
ba spune, oare ea n-a facut o indiscretie cu poza mea ca a pus-o acolo, poate eu nu voiam sa fiu vazut in ipostazele alea, si nu m-a intrebat nimani inainte daca vreau. Asa ca...atata timp cat nu s-a facut nici o indiscretie ref la mine nu cred ca s-a facut referitoare la alte persoane. Si inchei aici.
-
miracolul scrie:Din inaltul cerului o vad pe depechemind frecand rufele de zor, dar cantand la fel de vesela ca in zori.
Eu si spalatul rufelor cu mana... Nu stiu daca esti multumit de informatie, dar s-a inventat masina de spalat automata.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
=D Moshu'
Geniala povestea cu bursucu', Moshu, depeche si k@tzy. Mi-am adus aminte de cartile din copilarie care aveau o pagina cu desene ce trebuiau colorate si o pagina cu povestiri despre diferite vietati din padure. S-o rogi pe depeche sa-ti si ilustreze jurnalul, ca tot se pricepe.
Geniala povestea cu bursucu', Moshu, depeche si k@tzy. Mi-am adus aminte de cartile din copilarie care aveau o pagina cu desene ce trebuiau colorate si o pagina cu povestiri despre diferite vietati din padure. S-o rogi pe depeche sa-ti si ilustreze jurnalul, ca tot se pricepe.

-
Love2Fly - Junior Member
Va multumesc pentru aprecieri. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Foarte frumoasa povestire Moshule. Mi-a adus aminte de un serial de animatie din copilarie - ''Povestiri din padurea verde''.
- fahrenheit
- Junior Member
Multumesc. E abia capitolul I din poveste. :p
Mai urmeaza....
Mai urmeaza....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
-
dEpEchEmIND - Junior Member
depeche, multi n-au crezut ca o sa apuci varsta de 18 ani datorita firii tale depresive. ce ne poti spune de la nivelul a opshpe primaveri? cum e lumea? cum esti tu? ce ai putea schitza cu creionu' si pune in jurnal?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
iete ca din lipsa de chef de munca am citit sio din jurnalul miraculosului
de atunci i se spune "discobolul"
transhe egale?
efectele alcoolului ...
blondy nu e trupe si in acest caz se zice "coarde" nu "corzi"

M-am trezit disc de dimineatza
de atunci i se spune "discobolul"
am plecat toti 7 (in doua transe)
transhe egale?

oameni la paman ce primeau piciaore
efectele alcoolului ...
Berea, combinata cu whisky si vodka ne-a cam trimis in corzi. (...)trupe d’astea gen Blondy.
blondy nu e trupe si in acest caz se zice "coarde" nu "corzi"

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
iete ca din lipsa de chef de munca am citit sio din jurnalul miraculosului
Nu tre' sa te scuzi fatza de prietenii tai pentru citirea jurnalului meu. Stiu ca iti place. ;n
transhe egale?
Sigur ca transe egale. 3+3 . Soferu e by default...ca doar nu merge singura masina.
-----
Dar de povestea cu depechemind, k@tzy, bursucul si eu ce parere ai ?
-
tasica sunt putin nedumerit
tu care esti practicant versat si de dragoste si de gelozie lamureste-ma si pe mine , cum adica vocea duare?
tu care esti practicant versat si de dragoste si de gelozie lamureste-ma si pe mine , cum adica vocea duare?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Oribilul Mosh scrie:-----
Dar de povestea cu depechemind, k@tzy, bursucul si eu ce parere ai ?
de toata jena.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Eyewitness extrage si tu din context, accepta unele metafore sau alte figuri de stil, accepta ca uneori ceea ce exprima unii nu e asa cum scrie negru pe alb. Uneori spunem mai mult decat vrem sa spunem, dar uneori spunem prea putin si lasam loc la interpretari. Realitatea e interpretabila, nu e scrisa negru pe alb. Vocea poate sa insemne voce, dar poate sa insemne si cariera si o anumita latura a unui destin (al meu, acela de a canta). Iar durerea nu e numai fizica
-
parerea ta chiar nu conteaza pt. mine.
O intrebam pe danone, deoarece si ea este creatoare de povesti. (chiar daca ale ei sunt alt gen...dar tot povesti sunt)
O intrebam pe danone, deoarece si ea este creatoare de povesti. (chiar daca ale ei sunt alt gen...dar tot povesti sunt)
-
accepta unele metafore sau alte figuri de stil
accepta ca uneori ceea ce exprima unii nu e asa cum scrie negru pe alb
tasica , scuza-mi icnoranta si nepriceperea da estraje si pentru mine din fraza asta figurile de stil si sensurile absconse ale celor insirate de tine care esprima mai mult decat ceea ce crede vulgu care se limiteaza duar la ce scrie negru pe alb.
fa comentariul artistului , daca vrei
Uneori doare foarte mult. Carnea, sufletul, ochii, vocea. Totul doare.
yuerror: miraculosu, chestia cu bursucu si placinta o intalnesti frecvent in caietele de conpunere pt clasa 3-4. felicitari oricum ie un progres
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
am explicat mai sus ca vocea nu e neaparat vocea...poate fi cariera, destinul...adika nu mai pot sa cant pentru ca ma doare sufletul...am spus altfel: Doare vocea
-
Lasa eye ca in urmatorul capitol in loc de placinte..bursucul are sa bea tequila de contrabanda....si o sa-ti placa si tie "conpunerea" mea. 

-
shaki, mersi de apreciere...
pentru fanii/cititorii tanase (stiu ca sunteti multi), vizitati si http://www.weblog.ro/tanase . la o prima vedere e cam acelasi material de pe fanclub, dar se gasesc si chestii mai vechi, probabil nepostate aici. e un fel de "soldier of fortune" cu raritati, demo-uri si bootleguri.
pentru fanii/cititorii tanase (stiu ca sunteti multi), vizitati si http://www.weblog.ro/tanase . la o prima vedere e cam acelasi material de pe fanclub, dar se gasesc si chestii mai vechi, probabil nepostate aici. e un fel de "soldier of fortune" cu raritati, demo-uri si bootleguri.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Nocturna, vrei un autograf? 1000 de parai. Apropo, stii ce inseamna un clasic?
Studiaza si apoi da-ti cu parerea
Studiaza si apoi da-ti cu parerea
-
haoleo, ear incepem cu definirea clasicismului shi a celor ce apartzin de el?!
aphex, daca dai p-acilea, fa o trimitere la discutzia de-amu fro juma de an, ca io nu mai jtiu pe unte-i!
aphex, daca dai p-acilea, fa o trimitere la discutzia de-amu fro juma de an, ca io nu mai jtiu pe unte-i!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
nu eu am inceput discutia, dar daca tot foloseste cuvinte precum clasic in exprimare, ar fi frumos din partea ei sa le cunoasca si sensul. PAna atunci, peace brothers
-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale