C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
keshule, primii prima poza!
merci shi pt gimeil!
merci shi pt gimeil!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ce sa fac? citesc si manervez- pe voi, 'tiafurisiti sa fiti de perversi! uamini batrini plinjeti ca mujtele dupe poze cu roccice minore. rusine sa va fie azi tuata ziua!
si altefel? ce mai faceti? uelcam bec memet! weed!
si mai ales la multi ani celor ce sunt alexandri si alexandre ! SOD, la multi ani Alexandrutzei tale!
si altefel? ce mai faceti? uelcam bec memet! weed!
si mai ales la multi ani celor ce sunt alexandri si alexandre ! SOD, la multi ani Alexandrutzei tale!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
deci daca easha eo mea-am adus aminte sa va zic ca suntetz nejte neserioji cu totzi-i, ca nu meatz zis shi mie lamultzean smbata! huooooooo!(mai putzin la aia de meatz zis:))!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

ia te uita bre cum te scoala omu din trebi numa ca sal injuri !
deci merluciu de merluciu: bre pishkeshule, nu mai trimite bre poze asha mari ca manervez rau de tot ! deci or faci matale pozele mai mici rau de tot shi mi le dai pe adresa de la biuro (pa care daca no ai, inseamna ca am avut eo vrun motiv sa nu tzo dau), ori nu le mai trimitzi deloc. eo ash prefera sa nu trimitzi nimica. multzam pentru atentzie.
valabil shi pentru ailantz care num cunoashte adresa de la biuro. deci adresa personala, respectiv aia cu silozu, ie pentru trebi serioase. pentru prostii o folosesc paia de la munca. incheiat merluciu.
ce facetz bre ?
deci merluciu de merluciu: bre pishkeshule, nu mai trimite bre poze asha mari ca manervez rau de tot ! deci or faci matale pozele mai mici rau de tot shi mi le dai pe adresa de la biuro (pa care daca no ai, inseamna ca am avut eo vrun motiv sa nu tzo dau), ori nu le mai trimitzi deloc. eo ash prefera sa nu trimitzi nimica. multzam pentru atentzie.
valabil shi pentru ailantz care num cunoashte adresa de la biuro. deci adresa personala, respectiv aia cu silozu, ie pentru trebi serioase. pentru prostii o folosesc paia de la munca. incheiat merluciu.
ce facetz bre ?
-

neatza - Mesaje: 5820
deci chear ma ganteam ca neatza s-a deplasat az pan la berou numa sa ne baje acaemu cel de tuate zilele, da` ni ca-l inghionti keshu shi riposta!:)
-

problema cu gmeilu e ca e monitorizat.daca itzi convine sa tzi se citeasca meilurile shi sa nu potzi shterge nimik- bravo tzie.
For what is worth- Hotmailu are acuma 2000 de meg
For what is worth- Hotmailu are acuma 2000 de meg
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
file, deci asea! oricum fain cadou ne-ai facut tu cu ale poze! si daca tot zici ca nu jtii ce inseamna nais tu si iu, ignoram traducerea traditionala si o transformam pentru o zi, numai una, in
La Multi Ani, file !!! sa fii sanatos, sa ai tot ceti- doresti, sai- bati pe toti la folbal si sa le bei berile si sa fii fericit cu familia ta cu tot!
psrgrte: si cu noi
La Multi Ani, file !!! sa fii sanatos, sa ai tot ceti- doresti, sai- bati pe toti la folbal si sa le bei berile si sa fii fericit cu familia ta cu tot!
psrgrte: si cu noi

aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
tanti Necko, fuarte multzamiesc pentru (m)uraturi!
varianta finala pt nais tu si iu e ca e o conbinatzie de shexpiriana cu carpato-danubiano-pontica shi ca s-ar transcrie fonetic(?!) nice too shi you shi s-ar traduce ... haoliu ca nu mai jtiu contextu!:(
oricum, aia ie mai putzin inportant!
varianta finala pt nais tu si iu e ca e o conbinatzie de shexpiriana cu carpato-danubiano-pontica shi ca s-ar transcrie fonetic(?!) nice too shi you shi s-ar traduce ... haoliu ca nu mai jtiu contextu!:(

oricum, aia ie mai putzin inportant!
-

La multi ani Nae! N-am avut de unde sti, ca ierea sambata si n-am fost p-aci decat duminica. Iti urez sa fii fericit , sa bei, sa joci folbal si ce mai joci tu!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
deci am o pao sa micutza in care profit de ia. ca sa urez lamultzean lu filmicu shi multa sanatate care puate chefuim shi noi odat o bere inpreuna care este.
shi mai profit pentru care santreb: care poze bre ?
shi mai profit pentru ca santreb: be piskeshule, scoatema de pe lista aia !
shi mai profit pentru care santreb: care poze bre ?
shi mai profit pentru ca santreb: be piskeshule, scoatema de pe lista aia !
-

keshu: ce sa fac bre, daca anu asta m-am nascut sanata? sa vezi la anu, ca m-oi najte duminica!:)
neatza: pusei io nejte poze sambata cu fimiu, a.k.a. bitongu, dupe cum cu drag(!?) l-ai denumit! alfel, om bea noi odatshodat!
totz: deci io pa shi va merci de uraturi, ashea, mai tarzii cum a fost, ca cica gestu conteaza!:)
neatza: pusei io nejte poze sambata cu fimiu, a.k.a. bitongu, dupe cum cu drag(!?) l-ai denumit! alfel, om bea noi odatshodat!
totz: deci io pa shi va merci de uraturi, ashea, mai tarzii cum a fost, ca cica gestu conteaza!:)
-

unte poze filmice ?
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
amincercat sa shterg tasta q ca sa pus prafu de doo dejte pe ia.
shi piskeshule, nu te mai obosi cu pozele alea, ca mi lea micshorat memetu shi mi lea trimis omeneshte. mare om memetu ! deci piskeshule, nu mai trimite nimica. ever !
mai leitar: tyzinetz minte ca vam povestit eo vineri cred comvorbirea mea telefonica cu meshteru respectiv ranga care a zis ca ma suna iel luni. a uitat sam zica in care saptamana, pentru ca az lam cautat tuata zioa shi nu shtie niminea nimic de iel. cred ca are probleme grave in familie. so fi facut tzuica.
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
amincercat sa shterg tasta q ca sa pus prafu de doo dejte pe ia.
shi piskeshule, nu te mai obosi cu pozele alea, ca mi lea micshorat memetu shi mi lea trimis omeneshte. mare om memetu ! deci piskeshule, nu mai trimite nimica. ever !
mai leitar: tyzinetz minte ca vam povestit eo vineri cred comvorbirea mea telefonica cu meshteru respectiv ranga care a zis ca ma suna iel luni. a uitat sam zica in care saptamana, pentru ca az lam cautat tuata zioa shi nu shtie niminea nimic de iel. cred ca are probleme grave in familie. so fi facut tzuica.
-

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=308339&postcount=24986
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=308340&postcount=24987
acilea bre!
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=308340&postcount=24987
acilea bre!
-

fuarte dragutze poze naie, dute dracu !
ratzaidracu de nenorocitz care suntetz sa trimitetz poze cu munte shi gagici guale la un om care ie in singura sactamana cu munca din an ! deci cu riscu dea ma repeta, ratzaidracu !
ratzaidracu de nenorocitz care suntetz sa trimitetz poze cu munte shi gagici guale la un om care ie in singura sactamana cu munca din an ! deci cu riscu dea ma repeta, ratzaidracu !
-

Deci dupa o paosa de somn de doo ore de binemeritat somn, maine ma duc sa ma cert cu aia de la fisc, respectiv sa-i intreb pentru ce mi-a dat amenda ca n-am dus fisha fiscala pe anu 2000,care io ma voi duce cu chitantzele care mi le-a dat sau formulare care-o fi!
Mai profit de ocazie shii zic shi io lu nenea regizoru traditzionelul la multzi ani shi tot cwshi doreshte veatza lui!
Am plecat pa!
Mai profit de ocazie shii zic shi io lu nenea regizoru traditzionelul la multzi ani shi tot cwshi doreshte veatza lui!
Am plecat pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
nae, sa traiasca sotzu lu sotzia matale si cine o mai vrea el pe langa el. io recunosc ca sancbata am intrat pe forum, dam mergea netu acasa cu viteza melcului si dupa un sfert de ora, tinp in care am reusit sa ma loghez, mi-am bagat picioarele si am inchis fereastra. aia in care era fanclubu, ca paia de la dormitor nonchid.
scuzoaiele mele de intarziune.
scuzoaiele mele de intarziune.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

weed13 - Mesaje: 1868
asemenea shi eu. shi cat lam vazut azi pe filu, care nici prin gand nu mia trecut. da' nui tinpu in van, lamultzean sa ai, shi cele trebuincioase p'acolo.
in alt haos de idei, schinbu de nuapte vad ca sa cam rarit de la o vreme incoace.
in alt haos de idei, schinbu de nuapte vad ca sa cam rarit de la o vreme incoace.
-

nocturna - Mesaje: 8725