CONCURS de genialitati
Exact!Mai precis, ii zicea interprahove,datorita pozitzionarii acesteia,intre raul Prahova propriu - zis shi raul Azuga,care avea tot o denumire asemanatoare parca!Raurile se unesc chiar in azuga!
Baga ievova
Baga ievova
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
iote ca omu' cu arahnida pe nas shtie..cik cu numa 2 bulioane de ani inainte aparusera mamiferele shi cik cele mai evoluate shoparle se hraneau cu strmoshii noshtrii..dak nu era "pietricica" cu pricina cik reptilutzele astea (pare'se ca aveau sanje cald) ar fi devenit specie dominanta pe Pamant shi poate ca azi totzi am fi fost nejte gushteri..(nu ca n'ar fi destui sh'asha!)
ur next paiacec
ur next paiacec
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
A lu Matei e cea mai lunga.
Evanghelia este o scriere referitaore la viatza lu' Jesus.
Evanghelia este o scriere referitaore la viatza lu' Jesus.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Evanghelia dupa Matei...are 28 capitole. Cea dupa Marcu..16 , cea dupa Luca 24 , cea dupa Ioan are 21.
Deci care e cea mai lunga ?
Deci care e cea mai lunga ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
evanghelie = "veshti bune" in greaca
daca nu a lu matei e cea mai lunga dupa criteriile nespuse ale lu' hova, 'cerc shi io cu luca
daca nu a lu matei e cea mai lunga dupa criteriile nespuse ale lu' hova, 'cerc shi io cu luca
- aphextwinz
- Junior Member