Kittie e o formatzie care canta black shi trash-metal...in genu' Dimmu borgir,Sepultura,Cradle of filth,etc...
Au avut 3 albume pana acum: Spit(kre mi s-a parut cel mai bun),Oracle shi Untill the end,care a fost lansat acum...noul single se numeshte "into the darkness".
componentza formatziei s-a schimbat in timp...acum fiind 4 componente:
Morgan Lander-guitar/vocals(bruneta)
Jennifer J. Arroyo-bass(negresa)
Mercedes Lander-drums(roshcata)
Lisa Marx-guitar(blonda)
http://www.kittie.net este site-ul oficial....
Vreau sa vad parerile voastre despre aceasta formatzie...e una din preferatele mele...
Kittie
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Am ascultat acum vreo doua sapt. "What I Always Wanted", o instrumentala ("Immortal") si inca o piesa, "Raven" parca...
cel mai mult imi place instrumentala, in rest suna bine da' au clacat-o cu vocile... (cam dizgratios pentru niste fete)
as vrea sa aud si un solo de chitara de la o astfel de metalista... :j
cel mai mult imi place instrumentala, in rest suna bine da' au clacat-o cu vocile... (cam dizgratios pentru niste fete)
as vrea sa aud si un solo de chitara de la o astfel de metalista... :j
look around, hear the sounds, cherrysh your life while you're still around...
-
Dream on - Junior Member
"spit" e un album ok, merge ascultat o data, de doua ori. nu cred ca pot scrie mai mult pentru ca nu am remarcat nimic special la muzica lor, si nu prea se ridica la nivelul dimmu borgir, sepultura sau sodom la instrumentatie.
si cre'ca roc cic vroia sa spuna defapt thrash-metal, da' deh, multi stie putini cunoaste.
si cre'ca roc cic vroia sa spuna defapt thrash-metal, da' deh, multi stie putini cunoaste.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
donshoara roc, sa va explic: thrashul(thrash-metal) exista de prin anii '80 si el e ruda apropiata cu deathul/blackul si speed-metal (printre altele). trashul nu exista. trashul este o greseala de scriere/pronuntie(destul de comuna) a thrashului.
asta asa, ca fapt divers.
asta asa, ca fapt divers.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
sa ajunga k Evanescence?lol...nu e genu' de formatzie Kittie,care sa ajunga asha comerciala....
^mistique...nu e What i always wanted cea mai fericita mel.
cele mai bune mi se par Charlotte,Trippin' shi Paperdoll....a,shi Safe..
^mistique...nu e What i always wanted cea mai fericita mel.

- Titina
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1