comentarii impertinente la poze
paianjene, io oi zice ca nu ejti urat numa cand bagi nejte poze ca roc cic. no cand oi vedea io asa poze, atuncea io imi schimb parerea. 

-
weed13 - Mesaje: 1868
de iestetz ma asa rai cu saraca fata. daca are ...uhmm.. bustul asa de desvoltat e vina ei? si daca tot vrea sa-l arate noi de ce sa ne punem de-a cur-mezishu, ca sa arate la altii? ce daca e de prost gust, ne putem obisnui nu, si-n plus carnea pruaspata e intotdeauna binevenita. asadar rop_cip keep takin 'em off!
safiasou: fanclub.ro best amateur site, no credit card needed.
safiasou: fanclub.ro best amateur site, no credit card needed.

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
da, bre, butule, da intre tinp lumia s-a mai emancipat.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
hehe, rocchici, pozele alea au facut deja inconjuru lumii de 10 ori pan' la ora asta.
pai chiar az, cand ma intreptam spre munci, am opserfat doi distinshi domni ce discutau tare aprins. in prima faza, crezui ca-i vorba de problema pibului sau a globalizarii, da' de unde, era vorba de cea mai recenta productzie de poze de pe fanclub. ce mica ie lumea virtuala shi ce repede circula veshtile.

pai chiar az, cand ma intreptam spre munci, am opserfat doi distinshi domni ce discutau tare aprins. in prima faza, crezui ca-i vorba de problema pibului sau a globalizarii, da' de unde, era vorba de cea mai recenta productzie de poze de pe fanclub. ce mica ie lumea virtuala shi ce repede circula veshtile.
-
nocturna - Mesaje: 8725
roccic, daca te deranjeaza atitudinea unora fatza de pozele tale... nu vad de ce ai mai pus ink doo ieri, din aceeashi serie... adik la fel de intzelegi ce vreau sa zic 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
k...acuma shtiu eu dc vreau sa le shtearga cineva...shi shtiu shi eu k au facut "inconjuru lumii"
dar dak sunt unele "locuri" sau "pers" care n-au avut parte de acele poze,macar sa nu mai fie ocazia sa aiba...understood?
deci...vali,unde eshti cand omu' are nevoie de tine?
sa shtergi alea plz..

deci...vali,unde eshti cand omu' are nevoie de tine?

- Titina
- Junior Member
Mai bine v-ati preocupa ca n-are lumea ce manca, ce bea...ca e saracie mare....decat de niste amarate de poze, nevinovate. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
fata moshului, eshti bolunda? cine dracu crezi tu ca se mai masturbeaza la pozele alea?
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
io fac o cerere in numele la oamenii (printre care shi io) care cand sa vada pozele cu roccic dezavuata n'o mai avut ce vedea ca era shterse, ca cineva care le'a salvat, sunt convins ca multzi au facut'o :A, sa i se faca mila de noi, ashtia care ar dori ca sa mananca shi gura la maimutza noastra o bucatzica de bataie sora cu moartea
daca se exista un samaritean sa ne trimita shi noo pozele, noi ii multzumim shi ii dorim sa i se scoale de fiecare data cand vrea mushkii lui :N

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
shtiu...tocmai le-am shters p'alealalte....ha,ha...proxtule...acu' cersheshte...d'aia am shters pozele...kre le-a luat pan'acum...brv lui..care nu...sa cersheasca...
ps: pentru toate pers. care au salvate pozeledak proxtu sau altcineva va cere pozele...nu le datzi...dak NU o sa le datzi pozele,POATE dak vb cu mine pe YM sau in alta parte,va dau alte poze,nepuse pe forum...
ps: pentru toate pers. care au salvate pozeledak proxtu sau altcineva va cere pozele...nu le datzi...dak NU o sa le datzi pozele,POATE dak vb cu mine pe YM sau in alta parte,va dau alte poze,nepuse pe forum...

- Titina
- Junior Member
roccic, iti recomand daca mai faci poze la umbra/intuneric/lumina slaba sa folosesti un aparat obisnuit pentru ca are rezultate mai bune. eventual poti sa scanezi pozele dupa aia. cu digital apare zgomot pe poza si calitatea e mai slaba. am vazut vreo 2-3 poze din seria noua data la cenzurat si nu am inteles o chestie: unde e shnitzelu`?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
weed13 scrie:proxtule, cat dai pt 3 poze, cate am eo?
adeca sa dau ce ? poze la skimb poate

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
[quote="Rock Chick"]shtiu...tocmai le-am shters p'alealalte....ha,ha...proxtule...acu' cersheshte...d'aia am shters pozele...kre le-a luat pan'acum...brv lui..care nu...sa cersheasca...
ps: pentru toate pers. care au salvate pozeledak proxtu sau altcineva va cere pozele...nu le datzi...dak NU o sa le datzi pozele,POATE dak vb cu mine pe YM sau in alta parte,va dau alte poze,nepuse pe forum... ]
Esti PENIBILA !
ps: pentru toate pers. care au salvate pozeledak proxtu sau altcineva va cere pozele...nu le datzi...dak NU o sa le datzi pozele,POATE dak vb cu mine pe YM sau in alta parte,va dau alte poze,nepuse pe forum... ]
Esti PENIBILA !

-
monk - Mesaje: 2747
Jenibil! Am vazut pozele lu' rock_cick pe un site romanesc de matrimoniale
LATER EDIT: (dupa vizionarea pozelor goth):
Sa fie oare despresie?
Sa fie oare teribilism?
Sa fie oare instabilitate psihica?
Dorintza de a soka?
Dorintza de a fi ca Marlin Manson?
sau doar plictiseala unei fete de bani gata? ;n
Concluzia? Aveti bani? o duceti bine? va plictiseste viata? nimic mai usor, acum pe piata exista "sapunul si funia" la un pretz atat de mic sau....mai bine spus.....Sarpele will send you in hell (or something like that) :o

LATER EDIT: (dupa vizionarea pozelor goth):
Sa fie oare despresie?
Sa fie oare teribilism?
Sa fie oare instabilitate psihica?
Dorintza de a soka?
Dorintza de a fi ca Marlin Manson?
sau doar plictiseala unei fete de bani gata? ;n
Concluzia? Aveti bani? o duceti bine? va plictiseste viata? nimic mai usor, acum pe piata exista "sapunul si funia" la un pretz atat de mic sau....mai bine spus.....Sarpele will send you in hell (or something like that) :o
-
Love2Fly - Junior Member