Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
eu ma intreb ce face depechemind ~)
Crash..mi-am amintit de un alt loc unde tre sa mergem. Phileas Fogg.
Wild Rose, unde poola mea esti ? Zii la baiat cum e la Phileas !
Crash..mi-am amintit de un alt loc unde tre sa mergem. Phileas Fogg.
Wild Rose, unde poola mea esti ? Zii la baiat cum e la Phileas !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
ba sa vedeti am fost azi la sediul MISA ... sa facem poze ...
- Fişiere ataşate
-
- MISA 3.jpg (82.52 KiB) Vizualizat de 1393 ori
-
- MISA 2.jpg (148.45 KiB) Vizualizat de 1391 ori
-
- MISA.jpg (103.9 KiB) Vizualizat de 1390 ori
-

monk - Mesaje: 2747
nu stiu unde e. s-o f*te ! :p
Love, te rog sa nu mai pomenesti de k@tzy . M-am saturat sa imi sufli femeile. Ai luat-o pe stii tu cine, ai luat-o pe depeche......acum si k@tzy ? Pana cand ?
Love, te rog sa nu mai pomenesti de k@tzy . M-am saturat sa imi sufli femeile. Ai luat-o pe stii tu cine, ai luat-o pe depeche......acum si k@tzy ? Pana cand ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

ce dracu sa caut ... nu aveam ce face ...
Cel mai tare e steagu ala cu Stimati sectanti, pedofili, traficanti, proxeneti ne cerem scuze ...
Cel mai tare e steagu ala cu Stimati sectanti, pedofili, traficanti, proxeneti ne cerem scuze ...
-

Ba .. sa mor io ce cretin sunt .. am refuzat-o pe WR cand m-a invitat sa merg cu ea la mare in week end :|
-

Si eu pe k@tzy care mi-a propus sa facem dragoste. :p
-

ca se inreaba moshu ce face depechemind, o sa ii zic eu ce face depechemind. pai face foarte bine. Si-a luat blugi care se asorteaza cu tenishii. :yD
Chiar mah, nu esti suparat pe mine ca ti-am zis ca nu ma dau in vant dupa povesti?
Chiar mah, nu esti suparat pe mine ca ti-am zis ca nu ma dau in vant dupa povesti?
-

dEpEchEmIND - Junior Member
-

Depeche...cum as putea fi suparat pe tine ? cat au costat blugii ? dar tenisii ?
Crash ...mergem. Vine Love2Fly din canada cu 1000 dolari canadieni. M-a asigurat ca face cinste. Ce mai e 3 milioane pt. el ?
Crash ...mergem. Vine Love2Fly din canada cu 1000 dolari canadieni. M-a asigurat ca face cinste. Ce mai e 3 milioane pt. el ?
-

Hey,
Ce faceti?..eu tocmai m-am intors de la spital...am luat doua sedative..mai stau un pic pana-mi revin si dup-aia o tulesc afara*p..
V-ati distrat Bursuc si Crashover??...cum v-a mers ziua?:)
huggzzzzzzzzz [email="K@tzy"]K@tzy[/email], hey love...
Ce faceti?..eu tocmai m-am intors de la spital...am luat doua sedative..mai stau un pic pana-mi revin si dup-aia o tulesc afara*p..
V-ati distrat Bursuc si Crashover??...cum v-a mers ziua?:)
huggzzzzzzzzz [email="K@tzy"]K@tzy[/email], hey love...
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
tenishii? vreo 500 de mii lei, iar blugii vreo 650 de mii lei. Am crezut ca te-ai suparat pe mine. gabuba chiar s-a enervat.
Pot sa pun pariu ca s-a dat cu capu de pereti de-atatia nervisori creati de mine si acum are scalpul plin de ...bube.
Eu acum vrajesc pe YM cu oligofrenul! :p
Pot sa pun pariu ca s-a dat cu capu de pereti de-atatia nervisori creati de mine si acum are scalpul plin de ...bube.
Eu acum vrajesc pe YM cu oligofrenul! :p
-

da..Nanuka...citeste pe intalniri.
depeche cu oligofrenu. da...un cuplu remarcabil. :p
nu pot fi suparat pe tine. incerc sa te aduc pe calea cea buna. vreau sa aduc dragoste in sufletul tau plin de ura ! si voi reusi !
depeche cu oligofrenu. da...un cuplu remarcabil. :p
nu pot fi suparat pe tine. incerc sa te aduc pe calea cea buna. vreau sa aduc dragoste in sufletul tau plin de ura ! si voi reusi !
-

Oribilul Mosh scrie:Am uitat sa va spun ca Jadore e o betiva. Bea bere...dupa care spune numai prostii si e toata numai zambet. :p
And is that a crime? Moshule ai avut noroc ca nu am baut gin tonic, dar poate o sa ai ocazia asta in iarna, asta numai daca vrei :lol:
Love tocmai am primit un mesaj de la Al Capone, acum e in Cuba in vacanta, a zis ca urmeaza sa vb cand se intoarce inapoi in orasul lui
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Dar Al Capone a murit acum 60 de ani. Ce draq face in Cuba ?
Vreau sa vad cum te faci dinamita dupa ce bei gin tonic !
Ce-ar fi sa facem un revelion forumist, asemeni celui din 2003 ?
Vreau sa vad cum te faci dinamita dupa ce bei gin tonic !
Ce-ar fi sa facem un revelion forumist, asemeni celui din 2003 ?

-

de fapt...si revelionu 2004...tot forumist a fost. eu + Hades + Superba Oana.
dar in 2003...au fost vreo 10 forumisti. a fost chiar marfa.
Crash...ramane sa discutam ideea cand ne vedem !
Noapte buna, iepurasul meu alb cu pete negre pe bot ! :p
ai fost cam tacuta azi ! oare de ce ?
dar in 2003...au fost vreo 10 forumisti. a fost chiar marfa.
Crash...ramane sa discutam ideea cand ne vedem !
Noapte buna, iepurasul meu alb cu pete negre pe bot ! :p
ai fost cam tacuta azi ! oare de ce ?

-

-