Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Buna dimineata, copii!
astia, ai mici, care sunteti in vacanta, aveti grija de voi. jucati-va, distrati-va, dormiti si odihniti-va. mai sunt doo saptamini si o sa va scol de la 6. chiar daca invatati dupamiaza.
astia, ai mici, care sunteti in vacanta, aveti grija de voi. jucati-va, distrati-va, dormiti si odihniti-va. mai sunt doo saptamini si o sa va scol de la 6. chiar daca invatati dupamiaza.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Buna dimineata dragilor.
Sper sa fie o saptamana buna, ca fosta a fost cam nasoala.
Shaki mi-a fost dor de tine *p si de tine goni_q
, de fapt de voi toate :kiss: .
Sper sa fie o saptamana buna, ca fosta a fost cam nasoala.
Shaki mi-a fost dor de tine *p si de tine goni_q

La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-
Mr. Q - Junior Member
Avem parte de un nou gigolo al forumului ? ... Hai moshule .. (nu OM) ai iesit si mata la agatzat ca ai auzit ca pe net e curve bune ?
-
monk - Mesaje: 2747
buna dimineata, verisoara lu monk. ce mai faci? cum ai dormit?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
monk scrie:Avem parte de un nou gigolo al forumului ? ... Hai moshule .. (nu OM) ai iesit si mata la agatzat ca ai auzit ca pe net e curve bune ?
"Nu te pune cu prostu' ca are neuroni odihniti" spunea un clasic in viata, deci acest post este prea mult pentru tine, dar de acum voi incerca sa ignor pusti aflati la pubertate si care rezuma totul la lexicologia sexului. (cu alte cuvinete, pentru ati fi mai usor, gasesc in orce fraza aluzi sau sensuri sexulale).
Hai pa !!!
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-
Mr. Q - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Buna dimineatza, superkitz si katzy!
Eu imi beau my morning cola
Azi e martzi... daca scapatzi de cele trei ceasuri rele, shapte pisici negre si treishpe vrajituare... totul va fi bine

Eu imi beau my morning cola

Azi e martzi... daca scapatzi de cele trei ceasuri rele, shapte pisici negre si treishpe vrajituare... totul va fi bine

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Buna dimineata, copii cafegii!
eu sunt la a doua ceasca, pe care tocmai am terminat-o, dar ma opresc aici. asta pentru ca ceasca mea e juma de cana. in rest? totul ok?
eu sunt la a doua ceasca, pe care tocmai am terminat-o, dar ma opresc aici. asta pentru ca ceasca mea e juma de cana. in rest? totul ok?
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma