premiile industriei muzicale romanesti

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Zgubilici » Mar Mar 05, 2002 4:51 pm

pai jocurile se fac intre casele de discuri care organizeaza toata treaba asta! aceeleasi premii ca si anul trecut....ar trebui sa fie in functie de vanzari...dar asta ramane de vazut
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde bogdan555 » Vin Mar 08, 2002 8:29 pm

mah pana la urma cine a castigat la sectiunea cel mai bun album rock al anului??
bogdan555
Junior Member

Mesajde rrb » Vin Mar 08, 2002 11:24 pm

cred ca la girls band andre ar fi castigat fara probleme daca nu s-ar fi ivit niste probleme si nu au mai participat
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mar 08, 2002 11:53 pm

Initial trimis de rrb
cred ca la girls band andre ar fi castigat fara probleme daca nu s-ar fi ivit niste probleme si nu au mai participat

Si-au pierdut Cd urile ???? Erau microfoanele bagate in priza?
"Against modern football."
Aliosha

Vreau detalii...

Mesajde Aurolacul » Sâm Mar 09, 2002 1:09 am

Initial trimis de Aliosha

Si-au pierdut Cd urile ???? Erau microfoanele bagate in priza?

Doarece locuiesc in Anglia, nu stiu cine a castigat din fiecare categorie. Vreau detalii fratzilor, help me! Ce-au facut S.I.M.P.L.U.?
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Mesajde LinX » Dum Mar 10, 2002 1:17 am

Nu-mi vine sa cred ca pot gasi un merit unei formatii ca Parazitii ... dar chiar mi se pare ca de cand cu videoclipul lor "Shoot Yourself", unele trupe dance-pop chiar fac eforturi sa cante live. Sigma LIVE de ex. - as putea spune c-au fost acceptabili (mai putin aerele de rockstar ale solistului, si melodia stupid de banala ...). Sigur au mai fost cativa care nu au facut playback, dar nu-i mai stiu, si nici nu am urmarit toata penibilitatea aia. Totusi, un plus pentru cantatul LIVE (fara afonisime) ...
LinX
Junior Member

Mesajde Pache » Dum Mar 10, 2002 2:19 am

Stigma au fost interesanti live, melodia mie mi s-a parut interesanta dar nu stiu daca a fost doar o impresie dar cel de al doilea solist a cantat fals la greu... dar ce sa ii faci bine ca a fost live!
Pache
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mar 10, 2002 12:53 pm

ha ha nici n-am observat ca a cantat stigma.
si la asta cu playabck-ul, de exemplu A.S.I.A. care are muzica facuta de Florin Ionescu (cu o istorie in rock) a chemat instrumentistii si au prestat, chiar daca domnisoarele nu au fost la inaltimea muzicantilor.
Animal X au facut cel mai nesimtit playback, pentru ca nu au cantat abosult deloc, ceilalti macar au mai incercat putin.
Zgubilici
Junior Member

Nu e de mirare...

Mesajde Aurolacul » Dum Mar 10, 2002 3:29 pm

Initial trimis de Zgubilici
ha ha nici n-am observat ca a cantat stigma.
si la asta cu playabck-ul, de exemplu A.S.I.A. care are muzica facuta de Florin Ionescu (cu o istorie in rock) a chemat instrumentistii si au prestat, chiar daca domnisoarele nu au fost la inaltimea muzicantilor.
Animal X au facut cel mai nesimtit playback, pentru ca nu au cantat abosult deloc, ceilalti macar au mai incercat putin.

E comic oricum, ca Animal X au facut playback la greu. E foarte fain cand li se strica play tape-ul/cd-ul, si raman cu limba scoasa ca prostii.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Mar 11, 2002 1:06 am

De toate pentru toí¾i la Premiile Industriei Muzicale Romaneºti

Incepuserí£ in forí¾í£, vineri, Premiile Industriei Muzicale Romaneºti. Cu jandarmi descinzind pe corzi intr-o "misiune imposibilí£" la Sala Polivalentí£, cu primarul Traian Bí£sescu exprimindu-ºi preferiní¾a pentru constí£ní¾enii de la 3rei Sud Est, cu sute de baloane roºii eliberate dintr-odatí£ peste norocoºii care stí£teau in picioare.
Animal X a ciºtigat prima categorie - cel mai bun artist dance - ºi a anuní¾at, in ovaí¾iile mulí¾imii pestrií¾e din salí£, un mega-turneu numit "Teorema anti-drog", impreuní£ cu 3rei Sud Est. Sub efectul Voltaj, spectatorii au cintat (ca la) "20 de ani", iar kilt-urile triou-ului Ca$$a Locco le-au tí£iat rí£suflarea. Dací£ nu o fí£cuserí£ deja, artificiile ce au insoí¾it prima evoluí¾ie live din spectacol, luminile inteligente ºi cele peste patru sute de reflectoare, ecranele de proiecí¾ie, video wall-ul ºi ºase mii de CD-uri de décor, menite sí£ fací£ legí£tura intre scena de la nivelul doi - unde se aflau instrumentele artiºtilor - ºi cea de la nivelul trei, suspendatí£ la cinci metri de pí£mint - unde se inminau trofeele. Pentru a anuní¾a ciºtigí£torii au ieºit din gura caracatií¾ei, mascota Premiilor ºi punctul central al scenografiei, personalití£í¾i precum: Claudiu Bleoní¾, Mircea Albulescu, Ricí£ Rí£ducanu, Sergiu Nicolaescu, Dana Sí£vuicí£, Cristi Greí¾cu de la Divertis ºi Sorin Ovidiu Bí£lan, insoí¾it de patru frumuseí¾i ce afiºau nonºalaní¾a Umei Thurman in "Pulp Fiction".
Treptat, hí£rmí£laia veselí£ printre lumini ºi baºi ce par sí£ spargí£ boxele s-a potolit. Fluierí£turile au ritmat intreruperile provocate de pauzele publicitare de la televizor (show-ul a fost transmis in direct). Un lung "huoooo!" a acoperit vorbele regizorului venit sí£ ridice premiul pentru cel mai bun videoclip - "Why my Lord" - Cí£tí£lina - ºi a punctat "Oooooof, viaí¾a mea...", lamentarea prin care Costi Ionií¾í£ a intimpinat premiul pentru cel mai bun album de muzicí£ de petrecere.
Doar Iris ºi Animal X i-au mai fí£cut pe spectatori sí£ cinte ºi sí£ aplaude. Rock-ul primilor ºi dance-ul trio-ului au reuºit deopotriví£ sí£ insufleí¾eascí£ publicul unui spectacol-bazar, un amestec studiat de muzici de toate genurile. In decurs de un sfert de orí£, intre live-ul Direcí¾iei 5 ºi al celor de la BUG Magia, a fost premiat cel mai bun album de muzicí£ de petrecere. Premiul pentru cel mai bun album de jazz blues (Alexandru Andrieº) a fost imediat urmat de cea mai trí£znití£ aparií¾ie (Ca$$a Locco), iar Adrian Copilul Minune ºi Costi Ionií¾í£ au pus cireaºa pe tort printr-o evoluí¾ie live.
La sfirºitul spectacolului prelungit piní£ la miezul nopí¾ii, 32 de premii pentru 32 de artiºti diferií¾i. Deºi unii dintre ei fuseserí£ nominalizaí¾i la patru categorii - este cazul formaí¾iilor Animal X, 3rei Sud Est, HI-Q, N&D ºi Proconsul -, nici un artist nu a plecat acasí£ cu mai mult de un trofeu.
Au fost premiaí¾i: ASIA - albumul anului; 3rei Sud Est - melodia anului; Ana Maria - cel mai bun debut; Andra - cel mai bun proiect de debut; Paula Seling - cea mai buní£ voce femininí£; Marcel Pavel - cea mai buní£ voce masculiní£; ªtefan Bí£nicí£ jr. - cel mai bun album pop; Direcí¾ia 5 - cel mai bun album rock; Vií¾a de Vie - cel mai bun album alternativ; BUG Mafia - cel mai bun proiect rap; Tudor Gheorghe - cel mai bun album clasic; Ioan Bocºa - cel mai bun album de folclor; Ro-mania - cel mai bun proiect etno; Proconsul - cel mai bun grup rock; Cí£tí£lina - cel mai bun videoclip; Animal X - cel mai bun artist dance; Talisman - cel mai bun artist pop; Voltaj - cel mai bun grup al anului; ªtefan Hruºcí£ - cel mai bun album folk; Alexandru Andrieº - cel mai bun album de jazz blues; Costi Ionií¾í£ - cel mai bun album de muzicí£ de petrecere; K-pital - cel mai bun proiect techno-house; N&D - cel mai bun proiect dance; Adrian Copilul Minune - cel mai bun artist de muzicí£ de petrecere; Candy - girls band; Simplu - boys band; Ovidiu Komornyik - cel mai bun artist de muzicí£ uºoarí£; Iris - cel mai bun proiect special; HI-Q - premiul special Antena1; Ca$$a Locco - cea mai trí£znití£ aparií¾ie; Pasí£rea Colibri - premiul pentru popularitate ºi Holograf - premiul special al Uniunii Producí£torilor de Fonograme din Romania, organizatorul Premiilor Industriei Muzicale Romaneºti, edií¾ia a II-a.

premiile
Vizitator

Insulta...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 11, 2002 2:07 pm

E o insulta domnle ca Simplu nu a castigat cel mai bun debut al anului sau cel mai bun videoclip. Pot sa zic ca este o insulta ca au castigat cea mai buna boy band, pai ce astia canta pop sau dance. Sunt strict electrobeat, paiata aia de juriu is totally fu**ed in the head, nici macar nu stiu ce muzica se face si acorda niste premii asa de pul@. Vreau sa "point out" ca S.I.M.P.L.U. face electro, sau electrobattle beat ii se mai zice, nu Dance, sau Pop. LOL.
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Mar 11, 2002 4:20 pm

se mai intampla...live with it
oricum jumate din premii au fost stabilite intre ele de casele de discuri, de mentionat totusi ca anul trecut nu au existat anumite categorii care anul asta au fost prezente!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Mar 11, 2002 6:02 pm

Chiar numai stigma nu era prblema muzicii romanesti. Live sau playback, dance sau rock, stigma are cateva clase peste muzica comercial-banala (2ne, andre, animal y, andra s.a.m.d.)
Eu cred ca Stigma a sunat f.bine, iar vocalul n-a falsat...
Cat despre simplu, ma apuca rasul si plansul, no offence! Numai simplu nu castigase premii la tiganiada asta.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Hmm, premiu gresit...

Mesajde Aurolacul » Mar Mar 12, 2002 1:17 am

Initial trimis de Kryszti
Chiar numai stigma nu era prblema muzicii romanesti. Live sau playback, dance sau rock, stigma are cateva clase peste muzica comercial-banala (2ne, andre, animal y, andra s.a.m.d.)
Eu cred ca Stigma a sunat f.bine, iar vocalul n-a falsat...
Cat despre simplu, ma apuca rasul si plansul, no offence! Numai simplu nu castigase premii la tiganiada asta.

Dupa mine trebuiau sa castige cel mai bun videoclip sau best newcommer, ca boy band nu sunt ............looool!
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mie Mar 13, 2002 2:59 pm

Care industrie muzicala?
Care muzica romaneasca?
Si de ce nu... Care premii? (alea trase la sorti?)
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Mar 13, 2002 3:59 pm

Hai mai Kryszti ca facem si noi putin misto dar nu ne batem joc.
Industrie muzicala exista dovada banii care ies din treaba asta.
muzica romaneasca de asemenea exista, buna sau proasta, consider ca ai de unde alege.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde vladonne » Joi Mar 14, 2002 4:46 am

Hai mai Kryszti ca facem si noi putin misto dar nu ne batem joc.
Industrie muzicala exista dovada banii care ies din treaba asta.
muzica romaneasca de asemenea exista, buna sau proasta, consider ca ai de unde alege.

La faza asta ii dau dreptate lu Krysti .... Faptul ca avem muzica , buna sau proasta, asta nu transforma fenomenul in industrie. Daca priveshti prin prisma asta, inseamna ca shi in Albania exista industrie muzicala , ca or avea shi ei muzica. Buna sau proasta.
Cat despre amintitele premii, afost o cacealma ordinara . Manifestarea s-a vrut un fel de MTV Music Awards, insa a ieshit un fel de Mioritza SA. Nu shtiu daca itzi mai aduci aminte ca anul trecut, Spitalul de Urgentza, nu a fost premiata shi Helciug a facut scandal ca shi ei ar fi trebuit chematzi acolo. Eu i-am luat apararea pt ca din cunoshtintzele mele, vadusera suficient cat sa se poata prezenta la categoria New Comer...Macar cu o nominalizare. Mi s-a explicat cu mult calm (aiurea ! ) ca nu au avut timp ca bla bla. Anul asta mi s-a confirmat reaua intentzie, atunci cand au fost premiatzi BUG KK, pentru un album lansat acum o luna, cand premiile cu pricina se refereau la anul 2001. So, revin ... Care industrie ?
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Mar 14, 2002 4:51 am

hai ma ca avem...manelel shi dance bullshit
Vizitator

nu m-ai inteles

Mesajde Zgubilici » Joi Mar 14, 2002 6:47 am

cand am spus industrie muzicala am spus ca exista iar dovada sunt banii care ies din treaba asta. Cum ar fi formatii care au 2-3 concerte pe zi in week-end, care apar in ochii tai peste tot: la televizor, in autobuz, afise pe strada, in baruri, etc.
Industrie se refera automat la comercial si din cauza asta consider ca mai mult trupele care suporta acest calificativ au putu si vazute la surogatul de MTV Awards!
Zgubilici
Junior Member

Re: nu m-ai inteles

Mesajde vladonne » Joi Mar 14, 2002 7:27 am

cand am spus industrie muzicala am spus ca exista iar dovada sunt banii care ies din treaba asta. Cum ar fi formatii care au 2-3 concerte pe zi in week-end, care apar in ochii tai peste tot: la televizor, in autobuz, afise pe strada, in baruri, etc.
Industrie se refera automat la comercial si din cauza asta consider ca mai mult trupele care suporta acest calificativ au putu si vazute la surogatul de MTV Awards!

Shi pop cornul se vinde, ceea ce nu transforma afacerea in industrie.
vladonne
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Mar 14, 2002 7:34 am

daca tii neparat sa te faci ca nu intelegi nimic din ce spun eu aici, nu-i prea bine...
s-o fi vanzand pop-corn-ul, dar nu peste tot si intr-un mod excesiv!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde vladonne » Joi Mar 14, 2002 10:07 am

daca tii neparat sa te faci ca nu intelegi nimic din ce spun eu aici, nu-i prea bine...
s-o fi vanzand pop-corn-ul, dar nu peste tot si intr-un mod excesiv!

Se pare ca tu esti cel care se face ca nu pricepe : incercam sa-tzi sugerez ca ceva care are incasari atat de mici, nu poate fi numit industrie.(shi) Dpdv muzical suntem inca lumea a 3a . Simplu ca bon giorno tristetze.
vladonne
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Mar 14, 2002 10:46 am

nu mai insist ca am impresia ca tu esti mai avut decat mine inmaterie de cunostiine despre pseudo-industria muzicala! recunosc ca muzica nu influenteaza puternic economia nationala, dar e destul de prezenta si pe la noi, dupa cum am scris mai sus, peste to te lovesti de ea!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Mar 14, 2002 3:35 pm

De ce nu industrie?

Nu exista tot fenomenul de pe langa muzica asa cum e afara. Adica industrie inseamna ca "animal x" de la ei nu merge la discoteca din satucul nu stiu care, pune discul in spate, danseaza 4-5 melodii, ia cateva sute de dolari (5-6-7) si pleaca. Artsitii straini sunt "brand", ceea ce nu se poate spune despre cei romani.
Apoi, onorariu maxim: 2-3 mii de dolari?!
Nr. maxim de casete vandute? 100000?!

Cat despre "care premii"?! Spunea cineva pe aici si il copiez, ca au fost 2000 de categorii, dar nimeni n-a luat 2 premii?! Sa fie la toti ca e super oferta, vorba utilizatorului respectiv...

Muzica buna si comerciala e asa de putina, ca n-avem de unde sa facem nici butic cu ea, d'apoi industrie
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Chiar 2000 de premii?...

Mesajde Aurolacul » Joi Mar 14, 2002 11:32 pm

Nu cam exagerezi la faza asta? Pei daca nu a luat nimeni mai mult de 2 premii, asta technic inseamna ca 2000 de formatii au castigat premii, ceea ce cred nu s-a intamplat. N-avem noi 300 de formatii, dar mite 2000, care sa faca muzica "comerciala", dupa cum zic "taticii".
Aurolacul
Junior Member

dictonarul on-line explicativ

Mesajde Zgubilici » Joi Mar 14, 2002 11:41 pm

Ha Ha Ha :rolleyes: Ha Ha Ha :confused: Ha Ha Ha :p
prin 2000 vroia sa spuna ca au fost multe premii!
Zgubilici
Junior Member

Re: Chiar 2000 de premii?...

Mesajde Kryszti » Vin Mar 15, 2002 10:58 am

Initial trimis de Aurolacul
Nu cam exagerezi la faza asta? Pei daca nu a luat nimeni mai mult de 2 premii, asta technic inseamna ca 2000 de formatii au castigat premii, ceea ce cred nu s-a intamplat. N-avem noi 300 de formatii, dar mite 2000, care sa faca muzica "comerciala", dupa cum zic "taticii".

Bine zis! Mai, cm le intelegi tu pe toate... Banuiesc ca nu ai auzit de "hiperbolí£", nu?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Am auzit de hiperbola...

Mesajde Aurolacul » Vin Mar 15, 2002 11:40 am

Da la noi se zice Hyperbole aicea in Anglia, si inseamna cand o persoana exagereaza anume o situatie sau un subiect.
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Re: Am auzit de hiperbola...

Mesajde Kryszti » Vin Mar 15, 2002 12:02 pm

Initial trimis de Aurolacul
Da la noi se zice Hyperbole aicea in Anglia, si inseamna cand o persoana exagereaza anume o situatie sau un subiect.

Pai, vezi ca i inteles?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

lol

Mesajde delia » Sâm Mar 16, 2002 3:43 pm

lol,ce bine spunea cine spunea ca astea seamana mai mult a premiile agriculturii muzicale romanesti!!!
delia

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii