C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat cacat
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
am primit pozele. nu stric cuvinte pe comentariu.
in legatura cu absintu, nu exista solutzii decat daca ie cineva p'afara shi vine inapoi shi il tzine coaele sa bage asha ceva in tzara nuastra unte respectiva licoare nujtu daca ie legala.
cred ca po sa comanzi shi pe net de pe nejte saituri, da nu tzash recomanda, pe motiv ca po satz iei o tzeapa de sa plangi trei ani dupaia.
in legatura cu absintu, nu exista solutzii decat daca ie cineva p'afara shi vine inapoi shi il tzine coaele sa bage asha ceva in tzara nuastra unte respectiva licoare nujtu daca ie legala.
cred ca po sa comanzi shi pe net de pe nejte saituri, da nu tzash recomanda, pe motiv ca po satz iei o tzeapa de sa plangi trei ani dupaia.
-

neatza - Mesaje: 5820
pentru cei ce-au mancatara(dupe cum vaz fo doo posturi mai sus) sa va fie de bine!
shi tot pentru ei, da bre danone, ie vara lu monk!:)
shi tot pentru ei, da bre danone, ie vara lu monk!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ca o sa mai am net acasa pe daialap,deci tot un fel de net ie shi ala
da si dinamo ie un fel de echipa de folbal
lucerna ie tot un fel de iarba
io sunt tot un fel de angajat model
si sa nu uitam mamaia ie un fel de montecarlo si mazare ie un fel de biliga geitz
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
mnaziua.
deci iubesc pe toti functionarii publici care de azi dimineata de la ora 8 m-au ajutat cat mai frumos, cu cuvinte molcome si dulci sa imi rezolv cat mai repede schimbarea de buletin de care ieu subsemnat am avut nevoie.
dana, bine ai revenit inapoi de unde ai fost dusa.
deci iubesc pe toti functionarii publici care de azi dimineata de la ora 8 m-au ajutat cat mai frumos, cu cuvinte molcome si dulci sa imi rezolv cat mai repede schimbarea de buletin de care ieu subsemnat am avut nevoie.
dana, bine ai revenit inapoi de unde ai fost dusa.

-

weed13 - Mesaje: 1868
pishkeshule, ete acilea, puate te ajuta la ceva http://www.feeverte.net
-

oricum ii fain la tarnaveni. mai ales ospiciu ala, ca am fost o data in vizita acolo (asa se zice acum). asa ca dana, nu vrei uareceva letzii de maghiara?
pijkesh, tie chiar ca tre sa-ti mai esplic cum ie cu calculatoarele, da nu cand citesti mult la biblioteca, ca nu mai retii nimic.
bre, da paianjenu unde-i? ie retinut cu trebi?
pijkesh, tie chiar ca tre sa-ti mai esplic cum ie cu calculatoarele, da nu cand citesti mult la biblioteca, ca nu mai retii nimic.
bre, da paianjenu unde-i? ie retinut cu trebi?
-

uid, la tarnaveni ie marfa nu numa ca ie in zona cu jidveiu si ca potzi sa dormi in parc. shocu a fost mare la prima crajma in care am intrat la 6 dimineatza unde 3 cafele si o bere au costat egzact 27 mii lei.
- gaga
ieu nu am mai fost la tarnaveni de ceva vreme, cu tuate ca ie aproape de mine. da pt asa preturi mici, renteaza sa ma duc sapteji de chilometrii. pe aici nu ai trecut? 

-

danone, deci berea erea ori ursus verde, ori bergenbier, ori fruna locala, c-alfel ie tehnic imposebel!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
weed13 scrie: pe aici nu ai trecut?
defineshte "aici". mai precis unde?
naie, era o beshina de bere locala nebaubila, da orishicat.
oricum am avut o ecsperientza jeniala intro farmacie din tarnaveni care mo lamurit ca ardelenii ie cei mai lentz de uameni din lume...
- gaga
io creca defabt lu miguele i se termina ratia de net de la orele 4 si ca casa nu va radeti voi ca niste hiene, fara poze cool pe net, de iel, o baga pasta cu "io plec"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

da bre animale ear ai nimerito,de fapt eo am net pe cartela.dimineatza la uopt ma duc sa-mi deia codu de activare apoi il introduc in calculator,cala sala de net s-apoi apare un ceas mic pe ecran cu 8 ore care se scurge~p
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
...astea fiind zise nu pot decat sa va urez un haipa voinicesc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
da bre..
miam luat teveu care nu ie amuzant ca ala cu telecomanda desteapta (ala avea una dijitala)....si nici nu prinde puricii atat de bine.
da m-au obligat unii rai sa-l schinp.
am auzit ca treceti pe la vastele apartamente in scop casa vedeti cum ie cu varuitu
miam luat teveu care nu ie amuzant ca ala cu telecomanda desteapta (ala avea una dijitala)....si nici nu prinde puricii atat de bine.
da m-au obligat unii rai sa-l schinp.
am auzit ca treceti pe la vastele apartamente in scop casa vedeti cum ie cu varuitu

-

-