Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2004

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde baixinho© » Dum Aug 08, 2004 1:01 pm

acum si eu pot, dar problema este alta. pe "bara" din dreapta nu se actualizeaza ultimele comentarii. Imi apare acolo cum ca ultimul comentariu este la nu stiu ce poza cu Loredana Groza, dar este total fals. cred ca are o oarecare legatura cu perioada de timp in care nu a functionat site-ul, deoarece lista cu ultimele comentarii despre care va spun este nemodificata de dinainte sa pice site-ul si intre timp s-a comentat la greu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde tester » Mar Aug 10, 2004 3:27 pm

am o intrebare, fc vietzii de delogheaza daca nu faci nimic fo juma de ora 45 de minute, de exemplu daca scrii un post mai lung. Optiunea de remember me nu este activata.

M-am logat, m-am pus sa scriu, cand sa postez iarasi a trebui sa ma loghez, evident s-o dus pe pla totul.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Aug 10, 2004 3:35 pm

pai trebuie sa fie bifata. asa pateam si eu la inceput. plus ca daca o bifezi si inchizi din greseala fereastra, cand reintri pe fanclub nu tre sa te loghezi inco data si din nou, ci te baga direct in Utilizator CP.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 10, 2004 3:36 pm

testere, pe viitor cand faci un post mai lung...scrie-l in notepad sau word. nu stii niciodata ce se intampla cu forumul.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde tester » Mar Aug 10, 2004 4:43 pm

am reusit sa refac postul , l-am impartit in doua, l-am salvat si bine am facut, din nou mi-a facut figura desi ma logasem inainte, atat ca nu am bifat remember me.

mersi de sfaturi.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde RooT » Mar Aug 10, 2004 6:34 pm

Nu e vorba de ce se intampla cu forumul. Pur si simplu dupa un timp sesiunea expira si atunci cand expira e posibil sa nu poata adauga postul (mai ales daca nu ai remember me).
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde kahlan » Mie Aug 11, 2004 2:59 pm

Am si eu o maaaaaaaaaaaareee rugaminte!!!
Puteti muta subiectul "blue" de pe muzica pe "formatii si artisti intenationali"?
acesta este linkul subiectului:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=7930

va multumesc mult!!!!

peeseeu: zoso, sa nu uiti de logouri pls!!!
kahlan
Junior Member

Mesajde weed13 » Mie Aug 11, 2004 6:48 pm

cred si sper ca bine pun asta. vreau sa-mi schimb title-ul in "tarşat peste poate". multumesc
weed13

Mesajde nocturna » Mie Aug 11, 2004 7:04 pm

wed, shi cine te opreshte? s-ar putea sa fie numarul de posturi.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde vali » Mie Aug 11, 2004 7:19 pm

nocturna, apreciez, da uneori e bine sa nu te bagi
weed13, acum o poti face singur...
some people deserve to die
vali

Mesajde weed13 » Mie Aug 11, 2004 7:42 pm

pai io m-am uitat de unde as putea si nu mi-am dat seama de unde. am facut cererea aici pt ca http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=297251&postcount=3811 . oricum, ma mai uit de unde oi putea face asta. mersi fain oricum.
asdasda: io cred ca ii ceva in neregula. deci mie nu imi apare la control panel custom user title. de ce ? ii ceva in neregula numa la mine? sau ceva cu nr de posturi? adica dupa regulament am peste 300... si nu inteleg care ii problema.
mersi
weed13

Mesajde weed13 » Mie Aug 11, 2004 10:32 pm

io cred ca ii ceva in neregula. deci mie nu imi apare la control panel custom user title. de ce ? ii ceva in neregula numa la mine? sau ceva cu nr de posturi? adica dupa regulament am peste 300... si nu inteleg care ii problema.
mersi
weed13

Mesajde CrAsh0v3r » Joi Aug 12, 2004 3:43 pm

salut, am depasit si yo 300 de mesaje scrise... si nu vreau cost suplimentar ;) ...in skimb vreau sa-mi scriu ceva misto sub avatar... zoso, imi activezi si mie ?
thanks
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde supermouse » Vin Aug 13, 2004 7:22 pm

vali imi activezi shi mie custom title, bitte schoen?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde vali » Vin Aug 13, 2004 7:39 pm

se pare ca nu merge...
vali

Mesajde supermouse » Vin Aug 13, 2004 10:26 pm

de ce?
boooooooooooooooooooooooooo
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde catharsis » Mar Aug 17, 2004 12:49 pm

zilele astea am scris pe "Ce filme ati mai vazut ? " ceva despre fahrenheit 9/11, kill bill vol 2 si eternal summer of the spotless mind si postul mi-a fost sters (exista o f mica posibilitate sa fi apasat scrie mesaj si sa nu fi asteptat pana ce mesajul a fost trimis). inainte de a posta din nou cam aceeasi chesti:
1. sunt f curios ce nume de film sau actor am gresit? (nu zic ca nu am gresit, vreau sa stiu doar ce)
2. regula cu stersul posturilor daca un nume de film sau actor e scris gresit nu e un pic aiurea? adica in cazul in care se poate deduce, nu e mai simplu ca moderatorul sa editeze postul, ca daca e moderator, trebuie sa faca si treaba?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde vali » Mar Aug 17, 2004 1:03 pm

daca te-ai uitat 2 ore la eternal sunshine of the spotless mind si totusi nu ai retinut numele filmului, atunci ce pretentii sa mai am de la tine sa comentez filmul "decent" ?
vali

Mesajde catharsis » Mar Aug 17, 2004 6:50 pm

lol, am gresit si a doua oara. ok, imi recunosc greseala, insa daca tii minte credits-urile cu titlul vin cam la vreo 20 de minute de la inceputul filmului si nu le-am dat importanta, iar la citatul cu "eternal sunshine of the spotless mind" rostit de personajul lui dunst probabil ca nu am fost atent. totusi tu nu ai auzit de butonul de EDIT ?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde vali » Mar Aug 17, 2004 7:16 pm

ma scutesti? acum sa stau sa editez fiecare mesaj care contine greseli?
un mesaj pe un forum este o concluzie ATENT scrisa. nu exista graba, typo sau mai stiu eu ce.

ps: faza cu cargo am tolerat, dar aici esti chiar nesimtit sa imi scrii edit cu ditai caracterele. testeaza-ma...
vali

Mesajde catharsis » Mie Aug 18, 2004 2:09 pm

ps: si tu ai fost nesimtit cu mine si inaintea mea
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Raz van Helsing » Mie Aug 18, 2004 9:53 pm

De ce la fiecare 3-4 posturi de-ale mele un thread e mutat la "Katerinca &Aberatii?" Sau e sters direct postul...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mie Aug 18, 2004 9:57 pm

Depinde ce threaduri .. eu am mutat vreo doua acolo pentru ca incepuse lumea sa faca deja caterinca si nu am chef sa tot sterg posturile , sau sa dau averturi . Si unul din mesaje l-am sters si l-am unit cu un altul , pentru ca erau consecutive . Poate ca esti off-topic uneori , sau greu de inteles .. So , citeste regulamentele si fa cam ce se spune acolo :)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde b0nechina » Joi Aug 19, 2004 10:12 am

Io nu mai primesc notificari pe mail, nici la PM, nici la abonamentele de mi le facui pe oareshce forumuri. Daca sa poa', rog verificati sa nu fie vreo duda, desi nu s-au raportat probleme la mailu' personal. Sar'na, mersi.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde vali » Joi Aug 19, 2004 10:25 am

eu le primesc
abonament pe gmail si pe home.ro
vali

Mesajde b0nechina » Joi Aug 19, 2004 10:31 am

Bre, ce ma bucur! Ce bine ca le primesti! Da' io vorbeam de mine... :p Care n-am "abonament" la gmail, si nici la home.ro.

Faza e asa: la yahoo groups de exemplu, daca un cont de mail respinge de mai multe ori mesajele trimise, i se blocheaza automat trimiterea de mailuri pana zice un moderator ca gata, s-a rezolvat buba. Ma gandeam sa nu fi patit si fanclubu' ceva asemanator cu andresa mea, desi e putin probabil, as fi aflat daca era fo cadere de mail.
Ei, da' las', imi pun si io andresa de la gmail si sigur o sa mearga. :p

PS Sa-l ia dracu' de gmail, de cinci ori l-am folosit si a sasea (adica acu') e picat! :mad:
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Raz van Helsing » Joi Aug 19, 2004 11:10 pm

Weet-weet scrie:Depinde ce threaduri .. eu am mutat vreo doua acolo pentru ca incepuse lumea sa faca deja caterinca si nu am chef sa tot sterg posturile , sau sa dau averturi . Si unul din mesaje l-am sters si l-am unit cu un altul , pentru ca erau consecutive . Poate ca esti off-topic uneori , sau greu de inteles .. So , citeste regulamentele si fa cam ce se spune acolo :)

Esti o amabila si o draguta. Imi pare rau ca ti-am cauzat probleme, si chiar daca ar fi fost o plangere serioasa, tot n-as fi avut nimic sa-ti reprosez.

P.S. Pe un forum unde-s mai vechi sunt moderator in sectiunea de off-topic. Si greu de inteles oriunde, oricand. :)
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde omu_vexx » Lun Aug 30, 2004 1:36 am

Mi-a disparut avatarul! N-ar trebui sa ma mir, avand in vedere ca n-am mai intrat de un secol. Dar sunt incapatanat si ma mir si intreb: Stie cineva ceva de avatarul meu?
Multumiri anticipate!
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
omu_vexx
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mar Aug 31, 2004 7:58 pm

Cu multa indignare reclam faptul ca desi am fost initiatorul topicului "De-a Bushelea" de pe "Politic & Social", peste noapte a fost editat subiectul si am disparut atat eu ca topic starter, cat si mesajul meu de debut.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Sep 01, 2004 3:30 pm

poate cineva sa-mi schimbe si mie titlul de user in God bless my ears? Am incercat din profil, da e prea scurt spatiul. ;)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii