Articole si comentarii

ce-a fost pe Muzici o data

Articole si comentarii

Mesajde b0nechina » Vin Mar 15, 2002 1:49 pm

Am gasit un site "studentesc" pe care este postata un fel de cronica de album la Fenomental destul de reusita, in opinia mea.

Lasand la o parte linkul "cu oua", si expresia "refulat", cred ca merita aruncat un ochi in ograda lor:
http://www.oo.ro/oo/oua?node=308&item=1485&if=1

Daca or mai fi si altele (si sigur mai sunt), aruncati linkuri aici, sa ne minunam in cor.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Zgubilici » Sâm Mar 30, 2002 11:17 pm

am incercat si eu sa gasesc o astfel de analiza asupra muzicii Vitei de Vie, dar nu am gasit, si iar revin la subiectul shinee, si fac mentiunea ca majoritatea articolelor sunt despre fostele plete, despre fostii fani plecati odata cu parul, despre eventuale discrepante intre VDV si muzica dance si o gramada de alte umpluturi!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

uite in sfarsit un articol bun:

Mesajde Zgubilici » Vin Apr 12, 2002 12:32 pm

http://www.capital.ro/sectiune.php?IdOfSection=4&IdOfMagazine=168&IdOfArticle=6226&view=detail
despre rock-ul alternativ in Romania, multe informatii interesante care in general nu sunt cunoscute publicului.
Zgubilici
Junior Member

Penthouse

Mesajde Zgubilici » Mie Feb 26, 2003 10:49 pm

In ultimul numar al revistei (martie 2003) apare un articol maricel despre Vita de Vie, despre noi, despre doi, etc. Din cate am apucat sa vad pare destul de interesant!
Zgubilici
Junior Member

Înapoi la De pe muzica