Doresc pe calea aceasta sa iau legatura cu alti fani Therion si eventual sa mai schimb si eu o parere cu cineva avizat .... :bye:
Sunt foarte curios daca se gasesc in Romania ultimele doua albume sau trebuie sa le ascult tot mp3...
In fine postati si voi in general orice are legatura cu Therion
Therion, pareri, stiri, de toate...
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
SiriusB/Lemuria
Am eu SiriusB/Lemuria..din cat stiu cam asta ar fi ultima lor aparitie.daca te intereseaza cauta pe megatherion.com si gasesti ceva video.Bye
-
VishnuSad - Junior Member
Ceva impresii in legatura cu calitatea muzicii de pe acest ultim album, comparativ cu precedentele mai ales...
-
To Mega Therion - Junior Member
am luat si eu Sirius B, si cand am auzit inceputul de la The Blood of Kingu am zis ca e Manowar(asta pana a inceput corul). Nu pot spune ca nu imi place, nici nu l-am ascultat prea atent, dar nici nu m-a captivat ca Secret of the runes sau Theli.
Se gasesc pe CD in Romania, eu le-am luat din Brasov.
Se gasesc pe CD in Romania, eu le-am luat din Brasov.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Nu mi se par cine stie ce therion astia, dar nici de lepadat...daca nu ma insel aveam si io vreo doo albume cu ei, pe caseta. Vovin ar fi unul iar celalalt, Theli. Le am de cativa ani buni, dar nu le-am ma scultat de mult. Nici nu stiu de cand n-am mai ascultat ceva pe caseta.
-
SatyR - Junior Member
Nu mi se par cine stie ce therion astia,
aww, nu se puate. imi frangi inima. :rolleyes:
uamenii is nishte super, super artishti. formatzia s-a dezvoltat frumos shi armonios de la inceputurile death metal, ajungand sa compuna o muzica foarte bine studiata. shi cand te gandeshti ca johnsson ie paralel cu orice fel de lectzii de muzica.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Mie mi se pare foarte buna evolutia lor de la o muzica dura (excelenta de altfel) spre compozitii din ce in ce mai complexe, lucrate, chiar daca mai lente... piese ca Deggial, sau albumul Vovin mi se par colosale...
- Sfarshitorul
- Junior Member
nocturna scrie:aww, nu se puate. imi frangi inima.
LoL, sorry

Poate n-am ascultat io ce trebuie. Asta in caz ca Theli si Vovin nu sunt printre albumele lor cele mai bune. Oricum, au si cateva piese care-mi plac, numai ca nu le mai retin numele. Parca erau de pe Vovin. Niste melodii mai lente oricum.
-
SatyR - Junior Member
pai sa vedem. Vovin shi Theli is bine alese. de pe Vovin: Clavicula Nox, Eye of Shiva, Raven of Dispersion, shi Theli: To Mega Therion, Cults of the Shadow, The Siren of the Woods. cel putzin.
!super piese
!super piese
-
nocturna - Mesaje: 8725
Eu am doar cateva melodii de la don'sorii astia. Imi plac interventiile corului, iar preferata mea (din ce am) e Nifelheim. Cand o sa ascult mai multe chestii de la ei, banuiesc ca voi avea o parere ceva mai bine conturata. Pana atunci, ma bucur ca am aflat (cat de cat) ce e aia Therion.
I'm flying...Come with me!
- Oana O.
- Junior Member
Ignorand postul precedent, vreau sa-mi declar iubirea definitiva pentru tot ce inseamna Therion (in afara de Mats Leven). E formatia mea preferata, si intr-o vreme, pana nu demult, devoram toate interviurile ca sugativa. Iubesc tot ce au scos, exceptand primele 2 albume (cu mici exceptii), pentru simplul motiv ca in afara de versuri puerile si riffuri repetate pana la refuz cu variatii infime nu vad mare lucru din ele (in afara de cateva aranjamente ale lu christofer, banuiesc, desi cine stie care dintre cei cativa pustani care se numeau Blitzkrieg la inceput a ajuns sa compuna un Symphony of the Dead). Recunosc ca imi plac si ca muzica si ca mesaj - mesajul trupei, pana la ultimele 2 albume (in care m-au dezamagit cu versuri de doi lei ca si "in the night we find a star") fiind cautarea perfectiunii spirituale prin transformarea intr-un zeu (nimic original, dar macar christofer avea ceva de spus). Fiind formatia mea preferata, e normal sa fiu subiectiv, dar e greu sa nu-i iubesti pe oamenii astia. Tare simpatici, ca oameni, geniali, ca muzicieni.
-
Voidship - Junior Member
http://img.villagephotos.com/p/2005-4/998396/Christofer2.jpg
ca tot era vorba de therion...si mie imi plac foarte mult in special theli si vovin
ca tot era vorba de therion...si mie imi plac foarte mult in special theli si vovin
Carpe Noctem!
-
CoF - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1