C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bec de la cetit. m-o phutut un nor care fuljera de tahui, si nu am mai putut sta lejer la bebleoteca din aier liber.
-

weed13 - Mesaje: 1868
si acu stai si 'ceteshti' la opaitz?? acu imi recapatai vederea si iesii in lume sa ma desfashor cu gratzie de wwrontz!
shoarecu, domnule necko, unde sunteti???
shoarecu, domnule necko, unde sunteti???
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
ia un shobolan dupe strada, taie-l, fierbe-l, fa untura din el, lichefiaz-o sau ce pana mea se face din ea, pune-o-n-lampa, ia un fitil de la magazinu din sat (vezi sa nu-ti dea restu un borcan conopida murata si-o coada de grebla). sa vezi apoi ce bine 'lecturezi'!! dostoieschi si cehoave sa ai cu grade multe...
sjahdds: saliu shoarec de padure!!
sjahdds: saliu shoarec de padure!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

-

saliu nene necko! :hi:
deci, soarec, mai intai si intai sa-mi bag organu de nu-l am in toti doctorii din Englezia de nu stie sa vorbeste englezeste. nea nelu si vanghelie ii face de la distanta!!
am avut o masea de nu avusei vreme s-o tratez acas. si acu i se scula ei (maselei) sa se umfle. si se umfla, se umfla de-mi facu capu cat o banitza. ma rog..doar partea dreapta, ceea ce-i mai rau ca aratam, citez 'ca un Shrek'.
si neavand io paunde sa ma duc la dintzar englez (care, vorbind intre noi nici nu exista,ca toti e ori colorati ori cu turbane) , ma dusei la o urgentza, si ma urgentara de statui o zi intreaga. acu nu stiu cum e acasa, ca nu avusei onoarea s amerg la vreun spital, decat cand ma nascui si sper sa mai ajung cand oi naste, adika peste vreo 30 de ani, dar aici e prapad.
asa ca sfatu meu e pt cine vine sa vada pe Lizaveta, sa se trateze in prealabil de orice si oricine :yD
asta fu tot. acu boala se retrage usor catre locul de unde venii, adica spre creieru drept.
deci, soarec, mai intai si intai sa-mi bag organu de nu-l am in toti doctorii din Englezia de nu stie sa vorbeste englezeste. nea nelu si vanghelie ii face de la distanta!!
am avut o masea de nu avusei vreme s-o tratez acas. si acu i se scula ei (maselei) sa se umfle. si se umfla, se umfla de-mi facu capu cat o banitza. ma rog..doar partea dreapta, ceea ce-i mai rau ca aratam, citez 'ca un Shrek'.
si neavand io paunde sa ma duc la dintzar englez (care, vorbind intre noi nici nu exista,ca toti e ori colorati ori cu turbane) , ma dusei la o urgentza, si ma urgentara de statui o zi intreaga. acu nu stiu cum e acasa, ca nu avusei onoarea s amerg la vreun spital, decat cand ma nascui si sper sa mai ajung cand oi naste, adika peste vreo 30 de ani, dar aici e prapad.
asa ca sfatu meu e pt cine vine sa vada pe Lizaveta, sa se trateze in prealabil de orice si oricine :yD
asta fu tot. acu boala se retrage usor catre locul de unde venii, adica spre creieru drept.
-

-

nu chiar 12, dapaproape! mii de intrebari, desi ma vazusera ca am moaca umflata. unde stau, de ce, cu cine, cand m-am nascut, de ce, cu cine, cine m-a nascut, cu cine, de ce. la locu nasterii, cand i-am zis lu aia bucuresti..a.. what? am incepuit sa-i speluiesc cu juma de gura cu care mai imi permiteam, dar proasta n-a inteles asa c-a trebuit sa-i scriu. intrebarea de final si lovitura de gratie, cand credeam ca in sfarsit vine sa ma doftoriceasca careva, a fost 'cu ce ai venit'?? ma gandeam sa-i zic c-am venit cu gondola pe tamisa, e gondolieru afara parcheaza gondola!
deci soarec, ia-ti trusa medicala cadn meri in padure.
weed, e prea tarziu pt mine ca-s batrana!! deh, daca nu mi-a placut cartea!!
deci soarec, ia-ti trusa medicala cadn meri in padure.
weed, e prea tarziu pt mine ca-s batrana!! deh, daca nu mi-a placut cartea!!
-

cui ii trebuie noul megahit al verii deja trecute a lui liviu guta, ca imi sparg vecinu, tu-l in gura de tampit daca mai baga manele noaptea. macar de ar baga ceva calumea !
asd: adica o combina muzicala, nu hitu
asd: adica o combina muzicala, nu hitu
-

noapte buna necko!!
las' ca-i mai bun somnu. ti-oi spune maine cum mi-a iesit varaza calita made in uk :drool:
las' ca-i mai bun somnu. ti-oi spune maine cum mi-a iesit varaza calita made in uk :drool:
-

alalei scursori insalubre
azi am de lucru partial deci tinpu imi va fi ocupat partial
azi am de lucru partial deci tinpu imi va fi ocupat partial
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
mneatza.
migule, az poti zice ca ie tuamna. gruaznic. va dati voi seama, de acu in colo, pina mai spre aprilie, mai doomii5 o sa fie tot frig. din ce in ce mai frig. si o sa ploo ud (c.d). ingrozitor de ud. si o sa ninga. si o sa ne imbracam gruos. si dupa ce nu mai ninje, o sa se faca ghiata. si dupa aia mizerie multa. cu zapada neagra, aia calcata de masini si careti- uda pantalonii pina la glezne. si porma iar o sa ploo. si se face polei. si lumeanjura-. si io injur. si cel mai rau ma doare ca pleaca, stoluri, stoluri rindunicile. si pasarile calatoare. pleca tuate. in tarile calde. undei- soare si cald si bine. si undei- vara. care vara la noi nu mai ie de citeva ore. ca ie tuamna.
migule, az poti zice ca ie tuamna. gruaznic. va dati voi seama, de acu in colo, pina mai spre aprilie, mai doomii5 o sa fie tot frig. din ce in ce mai frig. si o sa ploo ud (c.d). ingrozitor de ud. si o sa ninga. si o sa ne imbracam gruos. si dupa ce nu mai ninje, o sa se faca ghiata. si dupa aia mizerie multa. cu zapada neagra, aia calcata de masini si careti- uda pantalonii pina la glezne. si porma iar o sa ploo. si se face polei. si lumeanjura-. si io injur. si cel mai rau ma doare ca pleaca, stoluri, stoluri rindunicile. si pasarile calatoare. pleca tuate. in tarile calde. undei- soare si cald si bine. si undei- vara. care vara la noi nu mai ie de citeva ore. ca ie tuamna.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
alaleo
imi pica ochii in gura de somn.
imi pica ochii in gura de somn.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neatza
o preafrumoasa zi ca asta de azi fu stricata de sunetul lu telefonciu din dotare care l-a pus dracu sa detina desteptaretz si pe mine ma pusa altcineva sa-l programez aznuapte.
o preafrumoasa zi ca asta de azi fu stricata de sunetul lu telefonciu din dotare care l-a pus dracu sa detina desteptaretz si pe mine ma pusa altcineva sa-l programez aznuapte.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
buna de dimineatza menbrilor care vizitatz acest subect in acest moment adeca necko, mig si in spetza eo.
berea cam calda mo facut sa nu trec aseara de macsim patru-cinci si sa nu ma cert cu opsedatu de neatza pana la spart capete da' nu ie tinpu perdut.
si io ca aiu trebi da' am chef si de tzakam paka.
numa dear veni tuamna aia si frigu ala odata ca mam saturat de caldurile astea.
berea cam calda mo facut sa nu trec aseara de macsim patru-cinci si sa nu ma cert cu opsedatu de neatza pana la spart capete da' nu ie tinpu perdut.
si io ca aiu trebi da' am chef si de tzakam paka.
numa dear veni tuamna aia si frigu ala odata ca mam saturat de caldurile astea.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga