Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Animalutzelor,
Din pacate nu prea mai am timp sa intru asha de des pe forum, probleme de rezolvat:)
Ce-ati mai facut voi??....Dany, Love, Aliosha..frumoase poze..toti sunteti niste dragutzi...
Dany sincer mi-ar face placere s-o cunoasc pe prietena ta ca de altfel si pe tine..paretzi oameni de treaba.
Aliosha eu pe 20 incep cursurile la Concordia, poate reushim sa facem o intalnire forumista...poate reushim chiar sa ieshim cu totii intr-un club...noi ieshim de obicei la Shade Coffee sau la Uper Club...vedem noi:)
Ce faci pisic?..te-ai trezit?..ai dormit bine, ai visat frumos?...hai ca tu te poti uita linistita la pozele lui Rock Chick hehehehe...
Bursuc buna dimineata!!
Din pacate nu prea mai am timp sa intru asha de des pe forum, probleme de rezolvat:)
Ce-ati mai facut voi??....Dany, Love, Aliosha..frumoase poze..toti sunteti niste dragutzi...
Dany sincer mi-ar face placere s-o cunoasc pe prietena ta ca de altfel si pe tine..paretzi oameni de treaba.
Aliosha eu pe 20 incep cursurile la Concordia, poate reushim sa facem o intalnire forumista...poate reushim chiar sa ieshim cu totii intr-un club...noi ieshim de obicei la Shade Coffee sau la Uper Club...vedem noi:)
Ce faci pisic?..te-ai trezit?..ai dormit bine, ai visat frumos?...hai ca tu te poti uita linistita la pozele lui Rock Chick hehehehe...
Bursuc buna dimineata!!
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Azi ie miercuri si e septembrie, pisic incepi schoala. Ti-ai luat ghiozdan?..caietzele?..manuale?*p zi ti-ai luat??..
Mie mi-a facut mama surpriza dupa ce m-am externat din spital: 6 caietzele roz cu Barbie, un stilou la fel, roz tot cu Barbie:)...mi-a mai luat o agenda de telefon foarte frumoasa...mi-a scris intr-un carnetel scumpic, cele 9 rugaciuni ale Sfantului Anton..le citesc in fiecare marti, sa-mi poarte noroc si doua bluzitze....si am uitat binders cu ursuletzi..tot pe roz
Am sensibilizat-o cand a venit la mine saptamana trecuta si a vazut cat de ordonata sunt si-mi aranjez lucrurile ca la carte:yD hihihi
Mie mi-a facut mama surpriza dupa ce m-am externat din spital: 6 caietzele roz cu Barbie, un stilou la fel, roz tot cu Barbie:)...mi-a mai luat o agenda de telefon foarte frumoasa...mi-a scris intr-un carnetel scumpic, cele 9 rugaciuni ale Sfantului Anton..le citesc in fiecare marti, sa-mi poarte noroc si doua bluzitze....si am uitat binders cu ursuletzi..tot pe roz
Am sensibilizat-o cand a venit la mine saptamana trecuta si a vazut cat de ordonata sunt si-mi aranjez lucrurile ca la carte:yD hihihi
That's my ShiT
-

Sa nu crezi ca la mine nu e dezastru*p, mai ales dupa o seara de betie, unde vezi numai sticle goale peste tot, mucuri de tigari in scrumiere, haine aruncate peste tot, pahare si vase nespalate...ce mai un dezastru. A doua zi cu mahmureala-n cap tre sa-ncep sa strang, sa fac ordine*p..depinde aaca am chef*p, dar stii cand vin parintii pe la tine tre sa faci impresie buna:yD.
Eu mai stau 5 min si ma duc la cucu...
Vad ca pe-aici cam bate vantu..toti au disparut...Bursucu doarme inca, o fi avut treaba azi-noapte:yD
Eu mai stau 5 min si ma duc la cucu...
Vad ca pe-aici cam bate vantu..toti au disparut...Bursucu doarme inca, o fi avut treaba azi-noapte:yD
That's my ShiT
-

Cat s-a scris in timp ce eu dormeam !
Love2Fly si Aliosha au ajuns prieteni !
Sunt sigur ca Love2 va pune o vorba sa fiu exclus din fratie. ~) (bah..ce mod subtil de a'i zice lu Aliosha ca e frumos
Totusi sper ca ai sesizat...ca e doar frumos, da ? Atata tot ! )
Crash Over...inca nu i-am luat nimic lu' k@tzy. Dar in toamna vreau sa ne logodim si ii iau un inel scump. Facem acum logodna..si cand imiplineste ea 18 ani...cununia.
Nanuka si k@tzy ..frumoase avatare. Era bine'venita o schimbare.
Atat pentru moment !
Love2Fly si Aliosha au ajuns prieteni !
Sunt sigur ca Love2 va pune o vorba sa fiu exclus din fratie. ~) (bah..ce mod subtil de a'i zice lu Aliosha ca e frumos
Totusi sper ca ai sesizat...ca e doar frumos, da ? Atata tot ! )
Crash Over...inca nu i-am luat nimic lu' k@tzy. Dar in toamna vreau sa ne logodim si ii iau un inel scump. Facem acum logodna..si cand imiplineste ea 18 ani...cununia.
Nanuka si k@tzy ..frumoase avatare. Era bine'venita o schimbare.
Atat pentru moment !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
acum daca m-am indragostit de tine...ce sa mai fac ? asta e ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Nu te parasesc pt. nimeni. Unde mai gasesc eu pe cineva cu care sa mananc ciocolata alba cu crema de capsuni ? Unde mai gasesc eu pe cineva care sa-mi faca poezii ? Si nu in ultimul rand...unde mai gasesc eu pe cineva care sa aiba grije de bursuc ?
depechemind....nu ar fi invelit niciodata bursucul !
De aceea te-am ales pe tine !
depechemind....nu ar fi invelit niciodata bursucul !
De aceea te-am ales pe tine !
-

Am plecat in Cora...sa iau ulei Elf pt. masina...ca am vazut ca-i mai ieftin acolo.
Poate ii cumpar si lu k@tzy o ciocolata...asta numai daca e f. cuminte.
Vb. mai pe la orele pranzului ! :hi:
Poate ii cumpar si lu k@tzy o ciocolata...asta numai daca e f. cuminte.
Vb. mai pe la orele pranzului ! :hi:
-

Neatza locomotivelor. I feel so good. Ascult un cd primit cadou de mult de la EA, acum se aud in boxe Cea mai frumoasa zi...Andries
-

Tanase - Mesaje: 1238
k@tzy scrie:neatza tanaseee!!
ehee...tu acum te trezesti, eu fac curatenie prin casa, si mai am o sapt si ceva si incepe scuala...ce bine o duc unii:(
cum ai duormit?
Bineee. Aseara m-a trezit Chilian din somn si m-a bagat in direct la el in emisiune, dar dupa aia m-am culcat la loc...am dormit frumos si am visat frumos rau
Acum ascult El Negro Mi-e dor de tine
-

Tanase, de ce dai quote la postul anterior ?
Un fel de-a mai lungi..ce-a mai frumoasa zi...ar fi daca...m-ai putea minti... nu ?
k@tzy ...ai fost o fetitza rea...drept pt. care mi-am cumparat doar mie ciucalata !
Un fel de-a mai lungi..ce-a mai frumoasa zi...ar fi daca...m-ai putea minti... nu ?
k@tzy ...ai fost o fetitza rea...drept pt. care mi-am cumparat doar mie ciucalata !
-

-

fa dush...dar tot nu se compara cu baia pe care am facut-o impreuna. mai ai gel d'ala cu miros de iasomie ? maaaa....cat mi-a placut.
-

Azi am fost cu taica-meu sa testeze o Mazda in oras. Este o expozitie. A ales o Mazda 2. Super faina masina si silentioasa... O sa atasez o poza pe subiectul cu masinile.
daca e sa mai zic altceva este chestia ca vine ploaia si nu-mi convine.
Chiar mosh si K@tzy, ati facut sex.., pardon, baie impreuna?:yD
daca e sa mai zic altceva este chestia ca vine ploaia si nu-mi convine.
Chiar mosh si K@tzy, ati facut sex.., pardon, baie impreuna?:yD
-

dEpEchEmIND - Junior Member