CONCURS de genialitati
Da...asa este !
Acum nu stiu ce sa zic. Ar fi nedrept sa nu-i validez lu Mig raspunsul...care s-a chinuit atat de mult. Cum se procedeaza in astfel de cazuri ? MiG a raspuns 14/15 ...iar eye 1/15 din intrebare.
Eu i-as valida lu' MiG...dar daca regulamentul concursului spune ca cel care da raspunsul decisiv tre' sa urmeze...urmeaza eye !
Acum nu stiu ce sa zic. Ar fi nedrept sa nu-i validez lu Mig raspunsul...care s-a chinuit atat de mult. Cum se procedeaza in astfel de cazuri ? MiG a raspuns 14/15 ...iar eye 1/15 din intrebare.
Eu i-as valida lu' MiG...dar daca regulamentul concursului spune ca cel care da raspunsul decisiv tre' sa urmeze...urmeaza eye !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Cf. regulamentului ...urmeaza cel care a raspuns decisiv. Adica cel ce a stiut despre Malta.
Hai mai rpd !
Hai mai rpd !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu , corect este ca la raspuns "multiplu" sa se valideze raspunsul celui cu cele mai multe din raspunsuri , deci in cazul asta migu
deci migu, miguleaza
deci migu, miguleaza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Pai asa am zis si eu...dar initiatoarea concursului era de alta parere. Dar daca am cazut de acord...e bine !
Urmeaza MiG !
Urmeaza MiG !
-
migulezc,ce dracu sa fac?
Principe francez considerat de multzi istorici ca fiind cel care a determinat infrangerea cruciatilor la Nicoplole,ulterior capturat de turci pe capul carui s-a cerut o suma imensa pentru a se putea intoarce acasa.
Principe francez considerat de multzi istorici ca fiind cel care a determinat infrangerea cruciatilor la Nicoplole,ulterior capturat de turci pe capul carui s-a cerut o suma imensa pentru a se putea intoarce acasa.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
am revenit cu john I de valois (neinfricatu) 

-
"He was involved in the crusade against the Turks that ended in the crushing defeat at Nicopolis (25 September 1396), where he was captured by the Turks, although soon ransomed, after which he played a key part in the defence of Constaninople (1398-9), before returning to France"..stai ca am impresia ca i se mai spunea intr'un fel: Jean II le Miengre..i se mai spunea shi asha..era mareshal..
ia zi..
ia zi..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
pai hovo, al tau are keypart in 1398-9
io votez cu ionutzu lui ochila, adica cel de Nevers shi cum i-o mai zice
edit: migule, am impresia ca ochila l-a ginit, adica ionutz, feciorul lu' pipo de burgundia, zis fara-frica, zis de Nevers

io votez cu ionutzu lui ochila, adica cel de Nevers shi cum i-o mai zice
edit: migule, am impresia ca ochila l-a ginit, adica ionutz, feciorul lu' pipo de burgundia, zis fara-frica, zis de Nevers
- aphextwinz
- Junior Member
migule da-mi un contraargument
John I of Valois in Dijon , also known as the Fearless was duke of Burgundy . John was son of Philip and Margaret of Flanders and used the title of count of Nevers until his accession to the duchy.
John fought the battle of Nicopole with such enthusiasm and bravery that he was given the nickname of Fearless. Nevertheless he was taken prisoner and released only in the next year, against an enormous ransom paid by his father.
John I of Valois in Dijon , also known as the Fearless was duke of Burgundy . John was son of Philip and Margaret of Flanders and used the title of count of Nevers until his accession to the duchy.
John fought the battle of Nicopole with such enthusiasm and bravery that he was given the nickname of Fearless. Nevertheless he was taken prisoner and released only in the next year, against an enormous ransom paid by his father.
-
pai dupe ce baji intrebarea gugleaza si matale sa afli raspunsu 

-
- aphextwinz
- Junior Member
ok
ce imparat roman si-a facut calu senator?
ce imparat roman si-a facut calu senator?

-
ierea la mijtou , de amuzament (vezi emoticon)
baga intrebare
baga intrebare
-
and the Windows 1.0 hit the store shelves in November 1985
-
in ce tara din lume jocul de sah este interzis si de ce? 

-