Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Baie am facut. Sex nu. Oricum..de rusine am stat cu slipul pe noi. k@tzy cu greu a acceptat sa-si dea jos sutienul. Oricum...a fost marfa. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
si eu mai am (aproape)doua saptamani pana incepe chinul si tortura de an scolar.
Doamneee, ce scurta a mai fost vacantza asta!
O sa fie un an lung... :cry:
Doamneee, ce scurta a mai fost vacantza asta!
O sa fie un an lung... :cry:
-

dEpEchEmIND - Junior Member
Love2Fly scrie:depeche e chiar o bucatica buna! :p
ce pacat pentru tine ca e bucatica mea

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

desi moshu e cam penibil "cateodata", eu va iubesc la fel pe amandoi. De ce? pentru ca love e colegul meu de Scoala Veche. ;D
-

Ce concluzie tragem de aici? pai dupa ce in urma cu doua luni moshu era favoritul tau acum terenul a fost recuperat de Love2Fly si s-a stabilit egalitatea. Cat despre scoala veche! eh! o pasiune comuna inceputul unei relatii frumoase! :p
-

Love2Fly - Junior Member
bai nu va mai plnageti asa cu scoala ca eu incep luni si nici macar orarul nu mi l-am facut, tre sa merg sa ma milogesc la aia sa ma bage si pe mine in cursurile care-mi trebuie si care-s deja pline......n-am nici un chef si numai la scoala nu vrea sa ma gandesc si sa ma duc.....
Depechemind - pai voi aveti ocazia sa testati masini Mazda si ati ales ce e mai prost din ce vand ei?? daca tot se putea trebuia sa incercati un Mazda 6 sau un RX-8
Moshule - la ce-ti tre ulei de masina, mananca deja? ca parca era destul de noua
Love2 - ce se intampla cu berea lu moshu, a gresit Aliosha cutia unde sa bage una alta?
- concluzia la faptul ca Depeche nu poate sa aleaga intre voi e ca voi sa o "share" pe ea, si stii ce inseamna asta ! (numai ca probabil moshu n-o sa vrea deci o sa ramai tu singur :p )
Depechemind - pai voi aveti ocazia sa testati masini Mazda si ati ales ce e mai prost din ce vand ei?? daca tot se putea trebuia sa incercati un Mazda 6 sau un RX-8
Moshule - la ce-ti tre ulei de masina, mananca deja? ca parca era destul de noua
Love2 - ce se intampla cu berea lu moshu, a gresit Aliosha cutia unde sa bage una alta?
- concluzia la faptul ca Depeche nu poate sa aleaga intre voi e ca voi sa o "share" pe ea, si stii ce inseamna asta ! (numai ca probabil moshu n-o sa vrea deci o sa ramai tu singur :p )
-

Dany_S - Junior Member
Dany...mi-a zis Love2 ca mi-ai trimis o bere cu frunza de artzar pe ea. Iti multumesc. Esti un dulce. :p
Love2...deci la depeche suntem egali. Hai sa sondam alta fata acum.
Love2...deci la depeche suntem egali. Hai sa sondam alta fata acum.

-

Love2Fly scrie: Al dreaq pervers! :p
hahahaha, hai ca tu te-ai prins, Moshu n-a zis nimic s-ar putea ori sa nu fii citit, ori nu s-a prins
love2fly scrie:Dany? de ce nu te lasi tu de scoala bre? stai sa te intretina pretina ca e cel mai bine!:) ea la munca se joaca table si tu la bbq cu baietiiviata! nu gluma!
serios de nu m-am gandit....dar n-am trai prea bine ca de, dintr-un singur salariu mai greu....dar ne-am descurca......din pafcate n-a acceptat propunerea mea :t
Moshule - frunza de artar pe ea? poate a lipit-o Love2 sau ceva ca parca n-avea nici o frunza de artar desenata pe cutie Sleeman Silver Creek
-

Dany_S - Junior Member
Bah...eu nu m-am prins la poanta cu depeche. Explica-mi
Love2..asa mi-a zis :
oribilul_mosh: mi-a trimis dany vreo bere ???
love2fly1982: da
love2fly1982: Sleeman
love2fly1982: cu frunza de artzar pe ea
Cat despre ulei...am toba sparta la masina...si am vorbit cu un mecanic d'aci din cartier...si am zis sa profit de ocazie...ca oricum nu stiu sa schimb singur uleiul. Nici nu stiu pe unde trebuie scurs ala vechi.
Pregatesc si eu masina pt. excursile de la toamna...cu jidanu & Love2. :p
Love2..asa mi-a zis :
oribilul_mosh: mi-a trimis dany vreo bere ???
love2fly1982: da
love2fly1982: Sleeman
love2fly1982: cu frunza de artzar pe ea
Cat despre ulei...am toba sparta la masina...si am vorbit cu un mecanic d'aci din cartier...si am zis sa profit de ocazie...ca oricum nu stiu sa schimb singur uleiul. Nici nu stiu pe unde trebuie scurs ala vechi.
Pregatesc si eu masina pt. excursile de la toamna...cu jidanu & Love2. :p
-

Te-ai tacanit? e doishpe fara un sfert care dimineatza ? eu sunt treaz de la ora 15 (ora Romaniei) :p
Hai ca plec si eu sa-mi petrec ultimele zile prin downtown imbracandu-ma de la Nike, Gucci si alte smecherii din astea...
Hai ca plec si eu sa-mi petrec ultimele zile prin downtown imbracandu-ma de la Nike, Gucci si alte smecherii din astea...

-

Love2Fly - Junior Member
pai daca stiam mai demult, faceam un "shoping day" la St-Sauveur, si-ti luai la superpreturi si Nike, Tommy, Levi's, la pret de fabrica.......si acolo sigur venea si dovlecel
, dar poate gasesti niste rabaturi bune si prin centru......de obicei insa cele mai mari rabaturi sunt prin mall-uri.....zii lu Aliosha sa te duca ori la Cote-Vertu ori la Angrignon
, dar poate gasesti niste rabaturi bune si prin centru......de obicei insa cele mai mari rabaturi sunt prin mall-uri.....zii lu Aliosha sa te duca ori la Cote-Vertu ori la Angrignon-

Dany_S - Junior Member
" scrie:Depechemind - pai voi aveti ocazia sa testati masini Mazda si ati ales ce e mai prost din ce vand ei?? daca tot se putea trebuia sa incercati un Mazda 6 sau un RX-8
Bai, tu glumesti?
N-am mai mers in viatza mea cu o masina mai buna si mai faina ca aia! Si chestia e ca am vrut sa testam o masina care sa ne-o putem si noi permite...odata.
Later edit: Voi aia din Bucale, n-avetzi probleme cu puricii?

-

depeche...uite ca acum e plecat Love2Fly. chiar nu ma iubesti pe mine mai mult ?
Si nu..nu avem probleme cu puricii. Noi ne spalam zilnic. :yD
Si nu..nu avem probleme cu puricii. Noi ne spalam zilnic. :yD
-

depeche - inseamna ca n-ai mers cu masini mai acatarii pana acum daca o Mazda 2, te-a dat peste cap :t
eu ziceam ca de la Mazda, ala e cel mai mic, slab si prost echipat model, Mazda 6 e aia mare....si daca un 2 te-a impresionat sa vezi un 6...e superba masina (si puternica, si bine echipata, si spatioasa) dar intradevar daca era ceva care sa va si permiteti, presupun ca un 2 e mult mai realist
eu ziceam ca de la Mazda, ala e cel mai mic, slab si prost echipat model, Mazda 6 e aia mare....si daca un 2 te-a impresionat sa vezi un 6...e superba masina (si puternica, si bine echipata, si spatioasa) dar intradevar daca era ceva care sa va si permiteti, presupun ca un 2 e mult mai realist
-

Dany_S - Junior Member
Dany, mi-ai promis ca-mi explici poanta cu depeche ! 

-

sincer...nu am prea am inteles. ~)
sunt cam obosit azi.
hai zii la ce te refereai !
sunt cam obosit azi.
hai zii la ce te refereai !

-

" scrie: - concluzia la faptul ca Depeche nu poate sa aleaga intre voi e ca voi sa o "share" pe ea, si stii ce inseamna asta ! (numai ca probabil moshu n-o sa vrea deci o sa ramai tu singur :p )
La poanta asta te refereai? :p
pai cred ca ai vrut sa zici ca daca eu ii iubesc pe amandoi la fel, unul dintre ei trebuie sa renunte la mine. Cred ca e vorba de ceva competitzie... Si cine castiga competitia(adica ma impresioneaza mai tare, sau, cel putin care reuseste sa ma impresioneze
), ma castiga si pe mine, iar celelalt o sa ramana singur sau isi cauta pe alcineva. :yD
Varianta a doua, ar fi sa ma impart in doua parti egale. ;D
-

pai si ce e asa mare poanta in asta ?
dany..explica-mi . sunt blond azi. :p
dany..explica-mi . sunt blond azi. :p
-

Mah sunteti niste tacaniti, se duce si fata frumos la liceu, ca deh asa face un elev model *lol*, incepe scoala in august, si voi "trantorii" postati cate 10 pagini in 2 ore ;a
P.S. am glumit la faza cu trantorii, dasta am si pus in " " :G
Mah as fuma o tigare, si as vb la telefon, dar cum nu pot face asta acum, mai astept pana la 3:15
P.S. am glumit la faza cu trantorii, dasta am si pus in " " :G
Mah as fuma o tigare, si as vb la telefon, dar cum nu pot face asta acum, mai astept pana la 3:15
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member