Nush ce sa fac... m-au sunat de la Muncipal.
- Domnu Aliosha ?
- Da va rog...
- Doctorul Stratulat de la Spitalul Municipal va deranjeaza
- Spuneti...
- Am primit un pacient in urma unui apel facul la salvare. Acum se afla in stare de inconstienta insa inainte de asta ne-a lasat numarul dumneavoastra cand am intrebat pe cine putem instiinta de starea lui.
- Dar despre cine este vorba ?
- Pacientul nu avea nici un act asupra dansului si nici pe usa de la domiciliul acestuia nu figura vreun nume.
- De unde l-ati ridicat ?
- Din Muncii cu Cernauti.
- Ah , inteleg dar am multi prieteni in zona.
- Va pot da un detaliu care va poate fi eventual de folos... am descoperit in rectul pacientului o locomitiva.
- De jucarie ?
- Desigur.
http://www.neatstuff.net/vehicles/locomotive.jpg
- Dupa detaliile oferite cred ca este vorba de Gabriel. Locomotivele sunt o mai veche pasiune a lui. Pasiune care nu pentru prima oara este dusa la extrem...
- Deci ii sunteti prieten ?
- Da (cu jumatate de gura)
- Ma rog, noi ii vom explica pericolul indus de asemenea actiuni. Spre exemplu am incercat sa reconstituim locomotiva insa ii lipseste roata din fata si hornul.
- Da... el este pasionat de sport si aflat sub impactul olimpiadei recent incheiate a incercat sa propuna introducerea unei noi probe olimpice - ascunderea jucariilor dedicate categoriei de varsta 3-12 ani in rect. A concurat pentru medalia de aur impotriva ursului de plus de pe noptiera si a pierdut la puncte. A fost foarte afectat. A sustinut toata ziua ca ursul era dopat insa comisia nu a putut sa il puna sa dea probe de urina deoarece e un ursulet de plus, si chiar daca din fabricatie este dotat cu penis montabil prin aceste nu curge nimic. Evident, hotul neprins e negustor cinstit.