Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
-

Tanase - Mesaje: 1238
eu i-am cumparat un Renoir , in valoare de 325 000 EURO. stiu ca-i place foarte mult arta...si d'aia.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:daca ti-as adresa eu tie comentariul tau...ce ai zice ?
iaca n-as zice nimic. Pur si simplu trec cu vederea si nu raspund.

-

dEpEchEmIND - Junior Member
ce facusi , Jadore ? iar te-ai imbatat ? tot e bine...ca nu esti tu sub pat..si Tweety in pat. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

hello marylou goodbye heart sweet marylou I'm so inlove with you ohohoh
buna dimineata locomotive!
buna dimineata locomotive!
Don't hate me because I'm beautiful!
-

bad bad Annie - Junior Member
salutare, bad bad ! cum e vremea in Canare ?
nu, depeche...doar cand sunt treaz.
nu, depeche...doar cand sunt treaz.
-

Soare, frumos, cald, da' prea multa munca pentru plimbat pe-afara. Ramii acolo ca stai bine!
Don't hate me because I'm beautiful!
-

bad bad Annie - Junior Member
Mda. Si cand ma gandesc ca vroiam sa merg la Piatra Neamt sa stau 3 zile la ea. :p
-

Mie mi-e indiferent. Daca am de-a face cu unu care nu recunoaste ca isi da aere prin somn, atunci n-are prea mare importantza (pentru mine, cel putzin).
-

-

[quote="dEpEchEmIND"]iaca n-as zice nimic. Pur si simplu trec cu vederea si nu raspund. ]
Dar ce-ai zice daca ti-as spune ca te iubesc? :yD
p.s: AMR 35 de ore
Buna dimineatza la Mosh Ajun! ne dati ori nu ne dati.....lalala...lalala.... :A cre'ca m-am tacanit rau de tot, am inceput sa vad mushte zburand intr-o singura aripa, parul de la mocheta a inceput sa creasca.... ;i
Azi cred ca ma duc la Biodome pt ca am omis sa-l vizitez, dupa care ma duc sa fac cumparaturi pt Romania si mai pe seara sa incep lucrul la bagaje. Sa vad cum dreaq o sa bag si berile lu' Moshu' ca nu prea mai au loc in bagaj, fiecare cm2 e deja planificat...cred ca o sa le tin in mana :A
p.s1: Frati si surori locomotivisti, eu zic sa-l bagam pe zoso si pe vali :p in locomotive caci sunt baieti buni si in plus vad ca posteaza des si constant pe locomotive. Ar fi un mare castig! :p
p.s2: Same case for Aliosha dar statutul lui cat si unele divergentze cu cea mai grea locomotiva nu-i permit :yD
Dar ce-ai zice daca ti-as spune ca te iubesc? :yD
p.s: AMR 35 de ore
Buna dimineatza la Mosh Ajun! ne dati ori nu ne dati.....lalala...lalala.... :A cre'ca m-am tacanit rau de tot, am inceput sa vad mushte zburand intr-o singura aripa, parul de la mocheta a inceput sa creasca.... ;i
Azi cred ca ma duc la Biodome pt ca am omis sa-l vizitez, dupa care ma duc sa fac cumparaturi pt Romania si mai pe seara sa incep lucrul la bagaje. Sa vad cum dreaq o sa bag si berile lu' Moshu' ca nu prea mai au loc in bagaj, fiecare cm2 e deja planificat...cred ca o sa le tin in mana :A
p.s1: Frati si surori locomotivisti, eu zic sa-l bagam pe zoso si pe vali :p in locomotive caci sunt baieti buni si in plus vad ca posteaza des si constant pe locomotive. Ar fi un mare castig! :p
p.s2: Same case for Aliosha dar statutul lui cat si unele divergentze cu cea mai grea locomotiva nu-i permit :yD
-

Love2Fly - Junior Member
Love, m-as bucura si ti-as raspunde la fel. :yD
Dany_S sa nu mai zici de masinile mele ca-s nijte shtifturi, ca te desfiintzez!
Dany_S sa nu mai zici de masinile mele ca-s nijte shtifturi, ca te desfiintzez!
-

Salut, Love !
Berile ??? Deci e mai multe ? Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Azi am primit pachet din Toronto de la dj_jaxxx ! Cat ma iubesc pe mine forumistii.
Azi am primit pachet din Toronto de la dj_jaxxx ! Cat ma iubesc pe mine forumistii.

-

Love, m-as bucura si ti-as raspunde la fel
Inseamna ca "hi fi" o mincinoasa :p asha ca nu-ti voi mai spune asta decat atunci cand imi vei sta in fatza ochilor :-X
p.s: Moshu' ia notitze
Dany_S, facem un "iuresh"?
LATER EDIT:
Stai linistit, din "beri" doar una e berea ta :p
Inseamna ca "hi fi" o mincinoasa :p asha ca nu-ti voi mai spune asta decat atunci cand imi vei sta in fatza ochilor :-X
p.s: Moshu' ia notitze
Dany_S, facem un "iuresh"?
LATER EDIT:
Stai linistit, din "beri" doar una e berea ta :p
-

Love2Fly - Junior Member
Mie nu imi raspunzi, ba ?
Later : ai zis berile lu' Moshu !!! :M
Later : ai zis berile lu' Moshu !!! :M
-

Am editat mesajul de mai sus bah ca eu nu fac doua posturi consecutive ca altii, da? ca nu-i subiectul lu' mama.
^
LATER EDIT 2: Bine, recunosc, sunt doua beri, una e de la aliosha....cu cianura in ea, extrem de gustoasa, am baut si eu una si acum nu mai vad bine cu un ochi.
^
LATER EDIT 2: Bine, recunosc, sunt doua beri, una e de la aliosha....cu cianura in ea, extrem de gustoasa, am baut si eu una si acum nu mai vad bine cu un ochi.
-

Love2Fly - Junior Member
Bine. Dar ai zis..berile lu Moshu. Daca spuneai : "berea lu Moshu si berile mele.." era altceva. Asa ca te rog sa nu ma furi ...ca CM-ul te mananca !
later : nu ma intrebi ce mi-a trimis dj_jaxxx ?
later : nu ma intrebi ce mi-a trimis dj_jaxxx ?
-

Daca nu crezi...iti arat cand ajungi acasa. Nu are rost sa ne mai lungim aici.
Iti mai spun doar ca am fost de dimineatza si am ridicat pachetul din Pantelimon, de la Oficiul Postal nr. 3, daca stii unde e.
Iti mai spun doar ca am fost de dimineatza si am ridicat pachetul din Pantelimon, de la Oficiul Postal nr. 3, daca stii unde e.
-

De la Delfinu...prima statie spre Granitu ! 

-

Gata locomotivelor. Maine dimineatza la 6 jumate plec in Vama. Urati-mi bafta la concert si sa ne vedem cu bine luni. Mi-e dor de MARE, de valuri, de vant si stele.
-

Tanase - Mesaje: 1238