Azi este Sfantul Alexandru, motiv pentru care doresc sa uresc tutulor celor care isi serbeaza ziua de nume, forumisti sau nu (Wild, ce mai face Alexa? ) un sincer Lamultzean si multa beutura.
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Aliosha, sly , Nicholas (si la jidani e Sfantu asta ? ) ...si la toti care mai sunt....un sincer La multi ani !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
La Multi Ani tuturor.....urez tututor o zi cat mai buna.....nu va cunoc deci nu pot da nume ....insa ma adresez catre Weet Weet.....imi place cum gandeshti...
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
La multi ani draga weet-weet! sa fii fericita alaturi de cel drag!
La multi ani Alexut, puiule! te pup dar ai grija sa nu ma vada tzitzoasa!
La multi ani Sly! bafta la facultate si la F1!
La multi ani Alexandru, nepotul meu cel mai drag!
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)