Mare Scandal Hip-Hop La familia VS. BUG Mafia

Mesajde lluchiano » Vin Sep 03, 2004 3:20 am

eu nu sunt de aceasi parere sincer vorbind. Si regret faptul ca se maninca fff mult kkt pe marginea acestui subiect.
Cu respect, Luchian !
lluchiano
Junior Member

Mesajde profund » Vin Sep 03, 2004 2:37 pm

treaba vine asa porobail adevaru deranjeaza da slbz tre spus

piesa fome de bani exista de ceva timp pe net chiar...cu ceva mici exceptii de masterizare suna la fel ca asta noua....de ce exista de ceva trimp pentru a raspunde tre so go back in the past...cand bug si-a facut casa la familia a fost invidata in da cu aceleasi drepturi ca xxl sau mahsat ..da ei ca nu domne ca noi vrem sa fim tari acolo..apoi ceva featuri lki s-u propus pt albumu mahsat si xxl da ei nu domne noi vrem bani...apoi a venit supararea celo r de la mafia pe buna dreptate(adica eu te ajut eu te invatza sa cantzi si tu acu imi intorci spatele) si a iesit piesa fata in fata 2 apoi...... de la la familia a iesit foame de bani care era raspuns la tot ce s-a intam,plat intre ei ca mafia le-a cerut atatia bani..eu am inteles e zicala ai a: eu te-am facut eu te omor
profund
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Sep 04, 2004 6:24 pm

Am vazut shi eu clipul. Eu zic ca se putea face un diss mai reushit...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Asassinu » Dum Sep 05, 2004 12:17 am

Cand Puya incepe cu "Grasule..." nu dovedeste defel subtilitate. Daca vroiai intradevar sa fac ceva trebuia sa se gandeasca mai mult, sa faca ceva inteligent. Refrenul ala e varza(simplu si prea la obiect), amintind de stilul caracteristic la familia, in care nu se regaseste nimik sa iasa in evidenta. La capitolul tehnica, baietii stau rau.
Asta e parerea mea si nu tre sa gandeasca toti ca mine.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde IrC » Dum Sep 05, 2004 8:55 pm

lluchiano scrie:eu nu sunt de aceasi parere sincer vorbind.

Esti chiar penibil, scuze k iti zic.Eu am auzit cu urechile mele, cum cei doi aveau dezacorduri gramaticale.Pur simplu nu stiau sa vorbeasca.Si nu prea poti avea o discutie cu ei.Lui Puya nu i-a convenit ce a zis unul, si a inceput sa strige:"Comunistule!".Nu zic k sunt inculti, dar zic, k nu stiu sa se exprime corect gramatical. :p
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde mc dio » Dum Sep 05, 2004 11:38 pm

am auzit si yo de scandal.... nu ca mi-ar place vreuna din trupe dar m-am gandit asa: 2 trupe care au fost "pana cand moartea ne va despartii" si-acum cand vad ca se dau la fund ce s-au gandit? hai facem o chestie:ne certam si pe urma lumea o sa va cumpere albumul si voua si noua sa vada lumea care ce-avem sa ne spunem..... ,chestia cu numele la familia o fac mai credibila,mi se pare ca s-au luat dupa 2 pac si big. chiar am vazut interviul din playboy cu la familia si zicea puia lui tatae:"grasule......" exact ca tupac in hit em up! in fine eu cred ca-i doar o proasta decizie pe care-au luat-o sa mai vanda ceva....!
mc dio
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Sep 06, 2004 12:06 am

ma, io am mai ascultat melodia si acum am o parere umpic diferita. Parca nu e chiar asa slaba melodia. Are si parti proaste, dar macar isi sustin bine punctul de vedere. Nu imi place la familia in general, da cred ca am judecat prea rau melodia asta cand am vazut-o prima oara. Imi pare rau ca am postat 2 chestii total opuse pe thread, dar de ce sa nu recunosc ca are ceva de spus...
Asassinu
Junior Member

Mesajde IrC » Lun Sep 06, 2004 12:25 am

Pai, de spus are ceva de spus.Piesa nu e asa de rea, dar refrenul e naspa.Mi-e mi se pare k sunt cam penibili cand au spus k nu o ard la misto.Nu i-a acuzat nimeni k o ard la misto.Cel putin asta e parearea mea.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
IrC
Junior Member

Mesajde 2peu » Lun Sep 06, 2004 9:16 pm

Melodia este super tare, au spus ce au trebuit sa spuna, pt ca ce a facut mafia nu se face, nu este corect, parerea mea...
In privintza fazei cu "Noi nu o ardem la misto", cred ca se refera la "povestile de cartier" pe care "mafiotzii" le prezinta in piesele lor, despre care sisu si puya sustzin ca nu sunt adevarate...
"Va datzi expertzi in viatza de cartier/Dar de mult nimeni nu va mai vazut prin el"
Acelasi lucru pe care l-am spus si mai sus....

"In rest, pe "Foame de bani" sunt atacate atat casa de discuri a baietilor de la Mafia (Casa), cat si la autenticitatea "povestilor de cartier" pe care le prezinta acestia."

Tataee - "Nu comentam nimic. Fanii stiu care e adevarul!"

Despre ce va spuneam si mai sus, acest text este o parte dintr-un articol din ziarul "Curentul"
2peu
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Sep 06, 2004 10:22 pm

mda, au dreptate la familia, isi sustin pctul de vedere, dar raman la parerea ca asa ceva nu se face....adica nu are rost sa iste un scandal, ce castiga oare ei din asta...daca vor sa fie baieti destepti sa se concentreze pe ceva subiecte de calitate, ca dissuri face oricine mai nou.....nici o referire la gabitz cu melodia de pe rap arena...
peace
Asassinu
Junior Member

Mesajde ckride » Vin Sep 10, 2004 11:05 pm

cine vrea versiunea originala "foame de bani" din 2002, de care puya vrea sa uite, sa-mi dea un mesaj privat.
ckride
Junior Member

intrebare

Mesajde k-plea » Vin Sep 10, 2004 11:58 pm

a ..un singur lucru ma intereseaza....pe cine injurau in acea piesa...??

over & out...
k-plea
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Dum Sep 12, 2004 2:29 am

Hai ca ma-ti facut de ris cind ati povestit de puya si shobi la tvr2! Pacat ca nam postul asta aici!cred ca rideam pina astazi! "Si puya a tipat: comunistule" ha haaaaaaaa marfaaaaaa puya e cel mai tareeeee
Bai da voi ce naiba va faceti cam mult de vorbit??Pu*a mea parca conteaze ce articol folosesti si pu*la mea ,ce mí¤i voi sunte-ti high class??? Jucati polo si cricket???? sau ce pu*a mea faceti??hai ca acum mergeti prea departe! !Nu uitati! ca daca puya nari fi asa cum ari fi voi nu ati avea nimic de vorbi pe net aici in forum asa ca fiti multumiti! Ave-ti 2 posibilitati:va place de el si recunoasteti ce face sau scrieti pe bug forum cit de naspa e :-P ;-)
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde piticstyle » Dum Sep 12, 2004 3:43 am

Bah dan83euthanesia!deci tu esti nasol rau d tot!se vede k esti baietash de cartier,zonash cu ganguri shi kkturi!pt cultura ta primi din Romania nu au fo` La familia si Mafia!Dak nu afli o sa itzi spun yo!Si nu va mai kkctzi atata pe voi cu astea 2 trupe!Le`a trecut vremea!Respect Puya si Sisu pt tupeul lor!In rest nik! k`pleah ne vdm sambata!
piticstyle

Mesajde dan83euthanesia » Dum Sep 12, 2004 1:02 pm

Lasane mai piticule in pace!ne ocupam cu ce vrem noi!si ocupa te tu cu ce vrei tu! Nu e asa mai bine??? Si bí¤i nu sunt baiat de cartier sunt baiat de capitalí¤ ;-)
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde IrC » Dum Sep 12, 2004 10:21 pm

Ba, dan83euthanesia, de ce sa recunosc, k imi place, de Puya, daca nu pot sa-l sufar.E varza k Mc.Sisu, park e mai bun k el.Eu nu ma dau high-class, si nici nu sunt, dar la varsta lui ar trebui sa stie gramatik.Dar, stai putin.Baietii astia smecherasi, care fac zi de zi combinatii pe strada, nu au timp sa invete gramtica limbii romane.Si ce sa caut eu pe forum-ul b.u.g. mafia?Si aia sunt la fel de varza.Eu cred k am fi avut de vb.dak Puya n-ar fi.Din cauza lui, ne certam acuma, in loc sa ne intelegem k fratii.
"Make Love Not War!"
Inteligente
Rime
Compun
IrC
Junior Member

Mesajde Asassinu » Dum Sep 12, 2004 11:54 pm

Degeaba va certati pentru niste oameni care au in comun cu rapul cat au in comun tarfele cu sexul. Deci iar va imbarlig cu faptul ca acesti domni se fut in cur pe melodiile lor pt a-si face reclama punandu-i pe ceilalti intr-o lumina proasta. E adevarat, AM MAI SPUS, ei isi sustin punctul de vedere, dar sincer sa fiu si mie mi s-au facut destule nedreptati la scola din partea profesorilor dar asta nu inseamna ca ma apuc sa fac melodii despre asta...
Alta chestie...ca sa faci rap tre sa ai talent. Nu se apuca orice om din popor sa cante rap. tre sa ai tehnica...ce sa mai, tre sa fi facut pentru asta. dar la noi vad ca nu e chiar asa.
Asassinu
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Lun Sep 13, 2004 12:32 am

Mai am zis sa recunosti ca fara puya nu aveai de vorbit despre el!nu am zis sa-ti placa de el!si am zis ca nu conteaza daca vorbeste mai gresit !mai gresim si noi un articol sau p* mea! Nimeni nui perfect!dar e cam banal sa te agiti din causa asta! Si daca zici ca fara puya tu te intelegeai cu toti ca fratii pot sa zic : stii ca nu e adevarat!!!!!! I-ti cautai altceva de certat in alt thread!asa ca laso mai moale frate...si data viitoare citeste mai bine ce scrie lumea..si nu inteleg de ce il faci asa pe puya de cacat?? Cine zice ca el a pronuntat chestiile alea ca sa arate ca e de pe strada sau ca e bagabont! Pu*a mea asa e omu!ma repet : nui perfect nimeni! Asa ca lasal sa articuleze cuvintele cum vrea el ca pe 2pac il iubitzi asa si nimeni nu se agita din factul ca si el a vorbit mereu "slang" you know i'm sayn' subjectul asta nare importantza! Daca tu vrei sa te agiti din motivu asta sau sa spargi cd-urile atunci noroc frate....PS: mai e si pacat ca esti din cartierul meu :-P
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde k-plea » Lun Sep 13, 2004 1:22 am

bah daca nu era puya sau la familia sau mafia chiar ca nu aveam despre ce sa vb...decat despre hip-hop adevarat nu kkt comercial,coclit & penibil aka gangsta rap de 2 lei......vb ji noi despre multe chestii mult mai interesante in hip-hop decat porcaria asta care`mi face scarba la greu...pe bune...

ps:ieri am incercat unuia sa`i explic juma de ora ca mafia nu e cea mai tare trupe de hip-hop din romania...da deh omu era prea batut in cap ca sa inzteleaga nijte chestii..chiar simple...deh pe acest segment de populatzie s`au bazat respectivele trupe...care in colectzia propie au maxim 10 albume (high 20 cu norok ji cu multe ``relatzii``)ji se cred mari cunoscatori de hip-hop(ji in plus mai au ji vreo 50 de albume de manele...da nus e mai pune)...deh dar eu sunt un simplu ascultator de hip-hop...ji ce jtiu eu..poate ca aia jtiu mai mult decat noi...eventual...

over & out...

PS2: sper ca atzi intzeles ironia ....
k-plea
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Lun Sep 13, 2004 1:18 pm

Vezi ca prostia vine de la tine? Cum vrei sa compari o grupa cu alta si sa zi-ci carei cea mai adevarata sau mai buna???? Incerci sa il convingi pe unu care poate are un alt gust ca tine!!!ai incercat numai sa dovedesti ca esti prost!scuza-ma ca zic asta!dar ai incercat sai arati antipatia ta lu ala si sal faci si pe ala sa aiba antipatie de bug mafia sau la familia!!ce prostie!! Si cine a inventat kkt asta cu gangsta rap in romania??cuvintul gangsta rap au inventat ziaristi din america ca nu putea sa zica nigga-rap!asa ca nu puneti etichete fara sa stiti despre ce vb.!!si nu cred ca puya si sisu au vb. vreo despre gangsta rap!! Dar totusi te inteleg prea bine!dar eu cred ca baietzii de la la familia au fost mereu autentici si nau vorbit nici o data despre chestii care nu sau intimplat!nu stiu ce fac mafiotzi dar la familia este autentica pt. mine...si comercial sau necomercial frate eu ascult muzica buna si nu ma intereseaza daca e underground sau comercial! Ca parca voi nu ascultati tot kktul comercial din amerika??!!asta e opinia mea!Salut!si astept acum sa ma injurati...;-) sau sa-mi dovediti ca sunt prost
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Lun Sep 13, 2004 3:23 pm

Esti prea greu de cap sa ti se dovedeasca ceva.Mai bine o lasam asa.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Mar Sep 14, 2004 12:06 am

Greu de cap?? Aha !daca zici tu atunci asa o fi!! Dar mai bine e sa nu mai judeci ca sa nu fi judecat...si nu cred ca tu la virsta ta ai putea sa-mi dovedesti mie ceva!
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde Cosmeen » Mar Sep 14, 2004 10:54 am

Prea multa demagogie pentru un forum care se vrea "intelectual".
Cosmeen
Junior Member

Mesajde k-plea » Mar Sep 14, 2004 10:22 pm

aaaa...stai aja...dar ce legatura are totuji la familia sau cum s`o numi cu muzica buna??? a??? ca eu zau daca jtiu....

over & out...
k-plea
Junior Member

Mesajde IrC » Mie Sep 15, 2004 9:16 am

Dan83euthanesia, inteleg, sa ai o greseala, 2, 3, sau chiar mai multe, dar Puya o dadea numai in greseli.Stiai k Puya asculta manele?Chiar el a declarat.Eu cred k s-a apucat de rap, k nu avea altceva mai bun de facut.E VARZA k mc.Si ink ceva.Ai zis k 2Pac, vb.in slang.Eu nu m-am agitat k Puya vb.in slang, sau injura, m-am agitat k nu stie sa articuleze cuvintele.Si de unde naiba stii tu, ce kkt, comercial ascultam noi din America?Stii tu ce ascult eu?Asta e ultimul mesaj legat de incultura lui Puya.
pace
p.s.Si ai dreptate.Probabil gaseam un subiect de cearta pe alt thread.
Inteligente
Rime
Compun
IrC
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mie Sep 15, 2004 11:59 am

Hahaha...de mult n-am mai ras. Pt toti cei care au postat mai sus si le-au supt pula de bucurie celor de la La Familia, IrC v-a rostit ultimul cuvant.
Adica ce ati mai avea oare de zis? Daca insusi Puya a declarat ca asculta manele nu inteleg ce mai obiectati si va aparati baietsasul de cartier?? Daca va place, bravo voua, da nu ne mai frecati pe noi ca ce bunii sunt familistii astia.
Cat despre nivel de inteligenta, io nu o sa ascult niciodata pe cineva care nu stie sa vorbeasca bine(corect).
Cat despre Puya, nu inteleg ce dracu poa sa placa la stilul ala jalnic al lui...Ma, parca e milog, cum lungetse el cuvintele...patetic!
peace
Asassinu
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Mie Sep 15, 2004 3:19 pm

Asassinule... du-te-n pula mea si omoara mushte!!! Daca nu-ti place cum canta Puya, n-ai decat sa te dai cu curu de pamant. In fond si la urma urmei, fiecare asculta ce vrea... n-ai cum sa te caci TU in gusturile oamenilor si sa le impui ce se asculte.

Nu mi-o lua in nume de rau... yo nu sunt fan La familia (asta k sa nu crezi k m-am simtit atacat de ce ai zis tu).

P.S. - Subiectul se numeste Mare Scandal Hip-Hop La familia VS. BUG Mafia asa k de acum inainte, daca nu aveti ceva de zis in legatura cu acest titlu, nu mai postati !!!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde dan83euthanesia » Joi Sep 16, 2004 2:17 am

Hai ca suntem toti tari! Ne-am facut ceva de ris !acum hai sa ne potolim! Un "advice" lu IRC ca cam el a deschis subiectul asta : de ce nu deschizi un thread care se numeste : "Greselile gramatikale a lu Puya" ?? :-D haiiiii mai ca fac mistooo :-D ;) dar iara mai facut sa rid ca nam stiut ca el asculta manele! Ce sa zic puya mi se face cu totul ce zici mai simpatic decit i-mi este deja :-D si eu ascult flamenco sau merenge sau gipsy kings si nam nimic la care sa ma rusin!cum zice CrashOv3r nai cum sa te kaci in gusturile oamenilor...;-) si sa ma credeti in romania fac toti care sunt pe piatza saau underground muzica buna de nivel mare este numai o chestie de antipatie sau simpatie...daca a-ti stii ce kkt de muzica hip hop e in germania pe piatza a-ti asculta si manele...;) salut! Ps: eu am inchis subiectul asta pt mine...
dan83euthanesia
Junior Member

Ma bag si eu tarziu in seama !

Mesajde toXatoo » Joi Sep 16, 2004 10:07 am

"Juice (tataee) iti multumesc pt. tot ce ai facut, orice s-ar intampla niciodata n-am sa uit" citat din Sisu, o melodie mai veke. Eu cred ca Sisu si Puya nu ar trebui sa se ia de mafia acum pentru ca ei au fost cei care i-au scos in fata si i-au ajutat. Acum mafia au luat o hotarare cu care personal nu sunt de acord, dar, treaba loor, sisu&puya ar trebui sa-si continue treaba, sa spuna ce au de zis si sa nu se mai ia de mafia. Apropos, un tovarash de-al meu a avut onoarea sa vorbeasca cu tataee care printre altele a spus ca sisu, puya codu penal si altii care au vorbit despre ei o sa regrete si o sa-si inghite vorbele. NU sunt fan nici mafia nici sisu&puya. Cred ca cele 2 parti ar trebui sa cada la pace. RESPECT UNDERGROUND HIP-HOP !!!!!!!

;B jos skandalul din hip-hop-ul romanesc ~r pt cei care incep aceste skandaluri

PACE
Respekt Underground romanesc !!!
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

Ma bag si eu tarziu in seama !

Mesajde toXatoo » Joi Sep 16, 2004 10:10 am

"Juice (tataee) iti multumesc pt. tot ce ai facut, orice s-ar intampla niciodata n-am sa uit" citat din Sisu, o melodie mai veke. Eu cred ca Sisu si Puya nu ar trebui sa se ia de mafia acum pentru ca ei au fost cei care i-au scos in fata si i-au ajutat. Acum mafia au luat o hotarare cu care personal nu sunt de acord, dar, treaba loor, sisu&puya ar trebui sa-si continue treaba, sa spuna ce au de zis si sa nu se mai ia de mafia. Apropos, un tovarash de-al meu a avut onoarea sa vorbeasca cu tataee care printre altele a spus ca sisu, puya codu penal si altii care au vorbit despre ei o sa regrete si o sa-si inghite vorbele. NU sunt fan nici mafia nici sisu&puya. Cred ca cele 2 parti ar trebui sa cada la pace. RESPECT UNDERGROUND HIP-HOP !!!!!!!

;B jos skandalul din hip-hop-ul romanesc ~r pt cei care incep aceste skandaluri

PACE
Respekt Underground romanesc !!!
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop