CONCURS de genialitati
Theban poet Pindar
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
nu te lega de viatza mea c'o trebuit sa folosesc permutzari de tz luate cite q ca sa-l dibui
kilimanjaro, deshi aflat la numa 300 km de ocean a fost 'vazut' de catre europeni abia in 1848;
o intreaga debatere s-a incins la vestea respectiva in royal geography society. un anume individ a sustzinut tare shi sus ca asha ceva nu se poate sa existe mai jos de ecuator;
ca nu putea sa existe, in viziunea lui x shi cum se numea el...?
kilimanjaro, deshi aflat la numa 300 km de ocean a fost 'vazut' de catre europeni abia in 1848;
o intreaga debatere s-a incins la vestea respectiva in royal geography society. un anume individ a sustzinut tare shi sus ca asha ceva nu se poate sa existe mai jos de ecuator;
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
Johann Rebmann un neamtz lo vazut, da scuze ca nu pricep intrebarea prea clar:
si ma iau de viatza cui vreau eo incoierentza vuastra.
si ma iau de viatza cui vreau eo incoierentza vuastra.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Johann Rebmann l-a vazut, a publicat shtirea in europa, insa cei de la royal g., in special un anumit individ de-acolo, a sustzinut ca nu poate exista asha ceva la ecuator
cine este acel individ shi ce nu a putut exista (in opinia lui) la ecuator...
probabil daca foloseshti google shi mai bagi shi cuvintul "debacle" vei avea mai multe info!...
cine este acel individ shi ce nu a putut exista (in opinia lui) la ecuator...
probabil daca foloseshti google shi mai bagi shi cuvintul "debacle" vei avea mai multe info!...
-
eye, ezact, ezact
vezi dna prof ca mai pricep shi altzii incoerentza!...
cooley a intrat in istoria societatzii pentru faptul ca timp de 12 ani de zile a fost foarte vehement impotriva snow cap mountains la ecuator; individu a scis o multzime de lucrari despre africa, deshi n-a parasit anglia in viatza lui; tot el este cel care a prezis ezistentza unui lac imens in mijlocul africii (lacul victoria)
eye, stima dvoastra
vezi dna prof ca mai pricep shi altzii incoerentza!...
cooley a intrat in istoria societatzii pentru faptul ca timp de 12 ani de zile a fost foarte vehement impotriva snow cap mountains la ecuator; individu a scis o multzime de lucrari despre africa, deshi n-a parasit anglia in viatza lui; tot el este cel care a prezis ezistentza unui lac imens in mijlocul africii (lacul victoria)
eye, stima dvoastra
-
ok ofensimea vuastra
donald duck mai avea un nume, cel de mijloc. care este acest nume ?

donald duck mai avea un nume, cel de mijloc. care este acest nume ?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
auzi bre' danoano sa nu crezi ca's doar un gugalar iscusit mai sunt shi ft infatuat pe deasupra (asta ca sa te scutesc pa tine sa zishi "iote ce inganfat ie hova" ca raspuns la completarea mea (pe care n'o s'o mai scriu ca se subintzelege(ca mai jtiu ji io cate ceva nu's doar gugalici de exceptzie)))..gata am inchis toate parantezele..ji acu' intrebarea..
cand e consemnata in istorie prima sclipire de geniu cu privire la constructia canalului panama..evident nu sub numele asta sau ruta asta..da' un canal care sa deserveasca aceluiashi scop..ma intereseaza anu' shi cine a introdus initziativa..
hint e neam de reje..ce mai, o fost reje de reje..
hai investigatzi sherlocilor..
cand e consemnata in istorie prima sclipire de geniu cu privire la constructia canalului panama..evident nu sub numele asta sau ruta asta..da' un canal care sa deserveasca aceluiashi scop..ma intereseaza anu' shi cine a introdus initziativa..
hint e neam de reje..ce mai, o fost reje de reje..
hai investigatzi sherlocilor..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
The history of the Panama Canal goes back to 16th century. After realizing the riches of Peru, Ecuador, and Asia, and counting the time it took the gold to reach the ports of Spain, it was suggested c.1524 to Charles V, that by cutting out a piece of land somewhere in Panama, the trips would be made shorter and the risk of taking the treasures through the isthmus would justify such an enterprise
-
The first project for a channel through the isthmus of Panama was initiated by Carlos I, who ordered the accomplishment of a topographic study of the isthmus in 1523. A project for a channel in 1529 was elaborated, but it was not presented/displayed the king
A French diplomat, Ferdinand-Marie Vicomte de Lesseps, was put in charge of building the canal. Lesseps supervised the excavation of the Suez Canal between the Mediterranean and Red Seas
A French diplomat, Ferdinand-Marie Vicomte de Lesseps, was put in charge of building the canal. Lesseps supervised the excavation of the Suez Canal between the Mediterranean and Red Seas
-
Clayton-Bulwer Treaty concluded (Apr. 19, 1850) at Washington, D.C., between the United States, represented by Secretary of State John M. Clayton, and Great Britain, represented by the British plenipotentiary Sir Henry Bulwer. American and British rivalries in Central America, particularly over a proposed isthmian canal, led to the treaty. Its most important article provided “that neither ... will ever obtain or maintain for itself any exclusive control over the said ship canal ...
-
Cum se numea corabia pe care se afla Vasco da Gama, in 1497 ..atunci cand a plecat spre India ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bravo! special am intrebat. :p
danone urmeaza !
danone urmeaza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
legendarul Rick James :p
-
nici vorba ... pe acelasi album a avut o piesa cantata in duet cu o alta cunoscuta cantareatza cu care a mai colaborat si muzical si sexual.
hint: intrebarea mea are o legatura cu intrebarea ta
hint: intrebarea mea are o legatura cu intrebarea ta

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Peter Gabriel 

-