Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Tanase » Joi Sep 02, 2004 1:09 pm

:))
Mda, parca m-au anuntat si pe mine unii ca Weed13 nu e frate cu mine, dar am tot sperat.
Tanase

Mesajde Dany_S » Joi Sep 02, 2004 3:37 pm

frumos scris Love2fly si lasa ca vii tu la anu ianpoi si stai toata vara.....dupa cum bugetul meu e f restrans n-o sa plec in tzara nici la vara asa c-o sa ne mai vedem aici mai mult, si la chefuri si la bbq-uri.

PS: ascult multa muzica Ro, dar mai ascult si straina :)
Dany_S
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 02, 2004 3:37 pm

Tanase scrie:peace brothers

uid, conform celor de mai sus brobabil ca ejti fratzi ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde weed13 » Joi Sep 02, 2004 3:44 pm

da io nu jtiu de unde stie mnealui ca ieu are dimensiunile a doi uameni. asta ma intriga de fapt.
weed13

Mesajde Tanase » Joi Sep 02, 2004 4:01 pm

Eu n-am facut referire directa la tine. Am zis asa, in general. MA refeream la toti forumistii. Si trebuia sa pun o virgula. Peace, brothers
Tanase

Mesajde weed13 » Joi Sep 02, 2004 4:25 pm

nu la mine? serios ma??? no asta da, nu as fi crezut niciodata asta. tre sa fii mai coerent data viituare, ca uite si danone o crezut ca la mine faci referire. deci nu is io nebun, sa zic ca mi s-o parut una ca asta. da atunci iti zic ca iejti misogin bre, cu forumistele ce faci? hai ca vin fratii tai si ma taie, ca is cinjpe mii si ceva de forumisti.
weed13

Mesajde weed13 » Joi Sep 02, 2004 4:56 pm

nope, sunt ardelean. hai ca suntem offtopic.
weed13

Mesajde bad bad Annie » Vin Sep 03, 2004 9:05 pm

Weedule, gind la gind cu bucurie ca te nimerisi sa povestesti tocmai de bunicuta asta a lu' fratii grimm, numai ce-am intilnit-o si eu saptamina trecuta intr-un parc de distractii. Zau ca simpatica batrina, vorba ta, de unde zvonurile-astea rele, nu stiu. Uite-o colea-sha (hansel se vede doar partial, in camera cealalta, pai cum, sigur, aveau fiecare camera lui, copiii, le oferea batrina toate conditiile!)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde Necko » Vin Sep 03, 2004 9:57 pm

weed, fain ma! stiam io ca nu-i asa cum spune tipu ala, fratii Grimm. si sa-ti mai spun ceva. pai daca ar fi cum spune tipu, ca bunicutele maninca nepoteii, atunci toti copiii ar fi in mare pericol in momentul in care bunicuta zice la nepotel: mincate-ar bunicuta sa te manince de frumusel! ca nu pot crede ca bunicutele au de fapt ginduri ascunse, nu?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde weed13 » Vin Sep 03, 2004 10:15 pm

bunicutele nu, da bunicii....
weed13

Mesajde gabuba » Dum Sep 05, 2004 3:18 pm

crash, jurnalul tau imi aminteste de oracolele din clasa a 6 a :)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nocturna » Lun Sep 06, 2004 9:37 am

Tanase scrie:Apropo, stii ce inseamna un clasic?

clasic ie shi taioru cu fusta. ~p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Tanase » Lun Sep 06, 2004 10:17 am

Imi place sa discut cu oameni inteligenti. Este o placere de-a mea.
Tanase

Mesajde gaga » Lun Sep 06, 2004 12:29 pm

Tanase scrie:Imi place sa discut cu oameni inteligenti. Este o placere de-a mea.

care numai modestie nu se cheama cand citeste cineva pagina de jurnal in care se arata ca singura peroana cu care se converseaza tasica este el insusi, purtand monologuri "inteligente" da' fara 'terlocutor ~p
gaga

Mesajde memetshot » Lun Sep 06, 2004 12:45 pm

bre tase: ala fu cel mai bun concert al vostru.
din acest punt de vedere sa stii ca esti inteligent: nu incerci sa traiesti din muzica ~p
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde paiacec » Lun Sep 06, 2004 1:20 pm

tenesie scrie:Pipai si orbecai pe intuneric. Si nu ma gasesc. Si n-o gasesc.

Nashpa bre!Shi prinsetza razboinica ce zice?(:I :D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 07, 2004 2:43 pm

bad bad Annie, foarte frumoasa fila ta de jurnal de peste 10 mii caractere !
Imi pare rau ca pleci dar nu voi incerca sa te opresc din drumul tau. Mergi cu bine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Sep 07, 2004 3:09 pm

Annie , am devorat ultima fila din jurnaul tau , mai repede decat as fi devorat un hamburger , dar cu mai multa placere . Pacat ca pleci :( Sa fii fericita acolo unde o sa mergi !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 07, 2004 3:12 pm

O banuiesc pe Annie ca se marita..si d'aia nu prea o sa mai aiba timp de forum. :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Sep 07, 2004 3:48 pm

orice ar fi, sa-i ajute Dumnezeu!

bad bad Annie, pe cit de mult m-am intristat, pe atit de mult m-am bucurat pentru tine. stiu ca orinde vei fi, cei care-ti vor fi alaturi, vor fi niste oameni fericiti si norocosi, asa cum suntem noi pentru ca-ti suntem prieteni :) orice ai face si oriunde te-ai duce, sunt sigura ca vei reusi. noi te asteptam oricind. eu cel putin, voi avea tot timpul o cafea calda pentru tine.

byeeeeeeeeeeeeee, Annie !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde kahlan » Mar Sep 07, 2004 5:48 pm

annie , o sa ne fie fuarte dor de tine.
sa fii fericita acolo unde o sa stai!!!sa nu ne uiti!!!
pwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kahlan
Junior Member

Mesajde ROXANA » Mar Sep 07, 2004 6:04 pm

:( de ce pleci bad bad Annie? :(
cine o sa ne mai cante asa de frumos?
ok...
iti doresc NUMAI BINE si multa fericire!
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 3:50 pm

am o nelamurire cat casa de mare, tot ce zice tase, oriunde si despre orice, e cu si despre fomei: o iubesc pe icsuleasca, ailanta ie dejteapta, a zecea ie frumuasa, de toate il duare inima, io nu mai intzeleg ni'ca, de obicei barbatzii afemeiatz nu ie asha "sensibili", or is numa rateuri la intrare sau cum? din atatea femei nici unain drum cu tase catre tase?
gaga

Mesajde bhuttu » Joi Sep 09, 2004 3:55 pm

ce e ala barbat afemeiat?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 3:58 pm

bre n-am vrut sa scriu "curvar" sa nu supar pe cineva si alta ideie nu mio venit. tu cum i-ai fi zis?
gaga

Mesajde wwritza » Joi Sep 09, 2004 4:03 pm

bre, io stiam ca CUrvaru' sau barbatu afemeiat e unu da umbla cu nshpe mii de femei si face secs cu cel putin 99% din ele.
deci acest apelativ nu i se potriveste lu domnu tase. o umbla sau s-o gadila el pe langa nshpe mii de tanti, dar ...mai mult de-atat...nu cred ... ;m
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Tanase » Joi Sep 09, 2004 4:25 pm

nu sunt un afemeiat. Ceea ce nu intelegi tu danone, este ca eu in ultimul timp am avut niste probleme, legate de o anumita persoana. Asa ca solutia se gasea in domeniul feminin. Asta in primul rand. In al doilea rand, fiecare e liber sa simta si sa spuna ceea ce simte. In al treilea rand, nu e treaba ta. In al patrulea rand barbatii sau femeile pot fi atat sensibili cat si protestatari sau crvari sau afemeiati. depinde de partener. Iar faptul ca vorbesc despre lucrurile care fac parte din viata mea nu inseamna ca sunt afemeiat sau curvar. Sau prea sensibil. Inseamna pur si simplu ca vorbesc despre lucrurile care fac parte din viata mea. Despre Atpinarii daca vorbesc prea mult se poate spune ca fac reclama. la serviciu exista secrete ale meseriei, despre familia mea chiar nu am chef sa vorbesc, asa ca singurul domeniu in care ma exprim este viata sentimentala si ce deriva din ea. si de obicei nu e vorba numai de viata sentimentala. Sunt si alte lucruri din mintea mea pe care le exprim in paralel cu viata sentimentala. Va rog sa nu continuam discutia pe aceasta tema pentru ca nu are rost. Comunicarea se desfasoara in felul urmator. Simt ceva si apoi scriu. Si atat. Scriu ce gandesc si din cand in cand si gandesc ce scriu. Este viata mea si eu decid asupra a ceea ce vreau sa comunic din ea. Punct
Tanase

Mesajde gabuba » Joi Sep 09, 2004 10:07 pm

Mtz, nu e cazul sa te transformi in propria ta victima. Tatal ti-a demonstrat cum este, nu poate fi altfel, sau poate sa fie, insa nu e dispus. Tu ar trebui sa nu iti mai pui starea emotionala in carca toanelor sale. Gandeste-te ca n-are nici un sens sa suferi tu pentru ca el nu a stiut sa se aproprie de tine cum ai fi meritat si ca in fact nu ai absolut nici o vina. Demonstreaza-i ca esti mai puternica decat crede si decat crezi si tu ca esti, si sa nu-ti mai pese de lipsa unei vorbe bune la necaz care lipseste din partea sa!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mtz » Joi Sep 09, 2004 11:07 pm

pana si vb tale imi umplu ochii de lacrimi....l-am observat ca s-a ranit la mana, era bandajat si am intrebat-o pe mami ce a patit....mi-a spus ca atunci cand a trantit lucrurile prin casa de nervi, dar nu trebuie sa ma intereseze, nu trebuie sa-mi pese....si am ajuns la concluzia ca Vreau sa-mi pese, vreau sa merite! dar el e cel care nu vrea! Mercic Gabuba! ;v
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale