C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aiule, sa nu carecumva sa faci asea greseala. opaitele ie importante ca face admosfera placutan- casa, te simti rustic, te simti taran! si taranii ie uamini tari, puternici, care da tare cu pumnun- masa de sar strachinele cit colo si semrastie- mamaliga pe pereti de numa si se face respectati... waaw
pe cint curent are oricine, chiar sio- muiere sigura si independenta poa sa-si cumpere la curent. da tu faci cum crezi.
pe cint curent are oricine, chiar sio- muiere sigura si independenta poa sa-si cumpere la curent. da tu faci cum crezi.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
deci ma duc sami pun ardeii iutzi la borcan, sa fac salata de vinete si ghiveci si zacushti cu produse de tzara 100% naturale din gradina care miros a roshii roshii si a ardei ardei. iarna asta puteti sa ma vizitatzi ca am ce sa va dau de papa.
necko te ashtept si pe tine
vanpupez pe toti draji muncitori, uichend magnific cemeishtilor si nu numai (hova, ofender)
guzbai
necko te ashtept si pe tine
vanpupez pe toti draji muncitori, uichend magnific cemeishtilor si nu numai (hova, ofender)
guzbai
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pai necko daca sa scunpit petrolu, ca asa aflai de la tine, numi mai pot permite sa tin opaitele chiar daca cu iele ma sinteam taran de taran si in plus alunga si tantarii.
danone ie bine ca vinetele nu miruase a vinete
danone ie bine ca vinetele nu miruase a vinete
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
vin danone, sa stii ca vin cu vin. zaibar. ca deasta- ie paici. da las cati- spun luni ca acu sigur ai intinso-.
aiule, io zic sa te mai gindesti o data. sa nutz- para rau dupe iele.
aiule, io zic sa te mai gindesti o data. sa nutz- para rau dupe iele.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
Rock Chick scrie:mda...pers. mai scarboase k voi doi n-am mai vzt p tot forumu'...bleah!!!tocmai am mancat,oameni buni,ce-avetzi?(adresat lui piskeshu shi paianjenului aluia)
ai dracu putori, face-ti fata sa vomite
huoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!
-

-

weed13 - Mesaje: 1868
nu le vand bre, ca daca scunpeste corentu trec iar pe energia opaitelor
-

atuncea mai bine iti dau niste suareci din beci, ca am berechet, le pui o rotita sub biciuare ca sa produca energie, si in felu asta scap si de suareci si raman cu o minunata decoratie rustica in garsoniera mea confort III roman.
-

Aiule unde a scris gaina impietrita asha ceva? ca ma mananca d-un ban de uichend!
Cu alte cuvinte, ma pish shi treaba ailalta de pute, direct pa telefonia mobila shi organizarea treburilor dampulea!Astea fiind spuse ma duc dracului pacasa!
Cu alte cuvinte, ma pish shi treaba ailalta de pute, direct pa telefonia mobila shi organizarea treburilor dampulea!Astea fiind spuse ma duc dracului pacasa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Asha e necko,cand e sa fie!Nushtu daca neatza a strans pe cineva de gat azi, da io mai aveam catzima centimetri sa fac o crima!Vreau sa mi se strice telefonu!Ma offtic ca postul respectiv e pa barfe!Degeaba futzi in gura pa cineva acolo, ca nu-tzi iei ban!
Acuma chiar ca plec!Maine ma ashteapta o zi scurta,adica ma scol la doishpe shi ma culc la shaptishpe!
Un uichend fara telefoane nedorite va doresc!Hai pa!
Acuma chiar ca plec!Maine ma ashteapta o zi scurta,adica ma scol la doishpe shi ma culc la shaptishpe!
Un uichend fara telefoane nedorite va doresc!Hai pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
nu, am uitat sa pun directoryul
http://darkenhosting.com/t2/members.html
http://darkenhosting.com/t2/members.html
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
hm... cred ca pe aiu nu il intereseaza oferta mea.
cecule, ieu nu inteleg cum ai avut tupeul ordinar de ai oferi lui migurilA un telefon, cand al tau ie de tuata jena.
cecule, ieu nu inteleg cum ai avut tupeul ordinar de ai oferi lui migurilA un telefon, cand al tau ie de tuata jena.
-

- supermouse
- Junior Member
balrogu ie ala galben, nu ?
hjkl: nimeni in schinbu doi. asa ca ieu ma duc sa dorm, ca nu am pt ce sa mai fac pe paznicu.
hjkl: nimeni in schinbu doi. asa ca ieu ma duc sa dorm, ca nu am pt ce sa mai fac pe paznicu.
-

alalei putori pseudomuncituare
amr 0 deci ie bine ce nu-i bine ie ca ie 40 de grade la unbra peacolo ceea ce presupune o perfuzie permanenta cu bere rece.
amr 0 deci ie bine ce nu-i bine ie ca ie 40 de grade la unbra peacolo ceea ce presupune o perfuzie permanenta cu bere rece.
-

deci care vasazica io plec spre alte meleaguri ceea ce va urez si voo
saveti grije de ionuzzzii mei sai tineti la cald sa nu se altereze pan revin
in rest multe alcuale si sa ne recitim cu voie buna pe lunea ailalta
saveti grije de ionuzzzii mei sai tineti la cald sa nu se altereze pan revin
in rest multe alcuale si sa ne recitim cu voie buna pe lunea ailalta
-

nu pot pentru ca sa-tzi zic, astea ie afacerea mea cu danoninoninonino
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
alaleo
azi munc mult.
pa
azi munc mult.
pa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117