Haine

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde piskeshu » Mie Aug 11, 2004 2:52 pm

Deci ai picioare nashpa? Nici mie nu-mi plac fustele. Prefer pantalonii scurti fara chilotzi.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde kahlan » Mie Aug 11, 2004 3:00 pm

La picioare nush ce sa-ti zic, sa-ti spuna moshu ca el m-a vazut in pantaloni scurtzi :p
kahlan
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Mie Aug 11, 2004 10:08 pm

Eu nu`s complexata, si n-am nici picioarele naspa, si tot nu port fusta.
Vara mai port pantaloni scurti, insa fusta, nu port nici in ruptu` capului.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde weed13 » Mie Aug 11, 2004 10:14 pm

da in ruptu cui porti fusta ?
weed13

Mesajde Asassinu » Joi Aug 12, 2004 9:57 pm

weed13, tare replika:)
Dar sa revenim. Mai fetelor, de ce majoritatea nu suportati fustele? Ca multe cica prefera pantaloni, cunosc o groaza....Ori sunteti voi rockeritze de-ala suparate(care dealtfel imi plac foarte mult), ori prea cuminti....ca sa nu fie fustitza foarte scurta ca ma vede danutz de la 3.
glumesc bineinteles.
Eu personal ma imbrac in haine f largi(evident, rap-ul e de vina) si sunt de parere ca stilul muzical preferat influenteaza foarte tare modul de a te imbraca.
Pace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Aug 12, 2004 11:50 pm

eu port fusta scurta- de obicei cu cizme. Cred ca o femeie se simte vulnerabila in fusta
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde F|y! » Vin Aug 13, 2004 7:46 pm

Mie imi place sa port fusta, desi pantalonii mi se par mai comozi. Ma incalt si cu pantofi cu toc inalt, si cu talpa joasa... atata vreme cat ma simt eu bine, port orice! Depinde de starea de spirit in care ma aflu. Daca sunt happy, ma imbrac in fusta, indiferent de anotimp, dar daca sunt trista, prefer pantalonii, de cele mai multe ori blugii... asortati cu bluze, tricouri&Co. :)
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Asassinu » Vin Aug 13, 2004 8:19 pm

Aoleo?Indiferent de anotimp zici? Pai si ce faci draga iarna:))? Cum te descurci? Sau iti iei cizme lungi pana la....ups, scuze:). Eu cred ca mai putin conteaza daca o fata poarta fusta sau nu
Pace
Asassinu
Junior Member

Mesajde Dany_S » Vin Aug 13, 2004 9:07 pm

eu ce vreau sa stiu e daca vreuna dintre voi poarta fusta/pantaloni scurti sau chiar blugi fara chilotzi ? :lol:
Dany_S
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Aug 14, 2004 12:42 am

mare pervers eshti!
supermouse
Junior Member

Mesajde Dany_S » Sâm Aug 14, 2004 1:53 am

toti suntem, numai ca eu o arat mai mult ;-)

oricum, asa e mai interesanta discutie, nu de alta dar cam toata lumea scrie aceeasi chestie, adica "port pantaloni si bluze si tricouri"....cam logic cred eu, si eu tot asta port , ma rog...

de exemplu, ar fii frumos de stiut, dintre fete, care poarta ce gen de lenjerie, ce fel de sutiene (cu marimea daca se poate :t ) si ce fel de chilotzei

:yD :a
Dany_S
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Aug 14, 2004 4:50 am

eu cred k am toate genurile de haine..nu poti sa zici ce stil am :) ...nici nu mai shtiu ce haine am...is multe...so...tocmai mi-am cumparat nishte lucruri mishto de la Hot topic,un magazin super,care are de toate...o sa iau pozele(de pe site-ul de la Hot Topic)lucrurilor care le-am cumparat...sau...in genul alora care le am: (dar fetele din imagine n-au nici o leg. cu mine!!! :D )
Fişiere ataşate
284952_lg.jpg
284952_lg.jpg (17.77 KiB) Vizualizat de 6921 ori
286134_zm.jpg
286134_zm.jpg (26.63 KiB) Vizualizat de 6960 ori
259220_lg.jpg
259220_lg.jpg (9.63 KiB) Vizualizat de 6922 ori
211793_zm.jpg
211793_zm.jpg (24.19 KiB) Vizualizat de 6935 ori
205045_zm.jpg
205045_zm.jpg (22.85 KiB) Vizualizat de 6944 ori
Titina
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Aug 14, 2004 10:25 am

eu am fost in orash ieri shi am mai adaugat la colectzia mea de corsete.
supermouse
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Aug 14, 2004 11:44 am

eu consider ca este cofortabil lucrul cu care te-i obisnuit...
hainele mele semana destul intre ele...panaloni baggi, haine care se sifoneaza greu...stuff like that:yD
cand ma duc sa-mi cumpar...imi cumpar ceva asemanator, ca altfel nu port mai deloc.
kahlan
Junior Member

Mesajde darkshines » Sâm Aug 14, 2004 12:32 pm

In general port chestii din in si bumbac pe culori "naturale": bej, khaki, etc., largute, comfortabile, nush cum sa le descriu mai exact... si o gramada de negru: pantaloni cu multe bretele atarnate, fermoare sau capse si tricouri negre cu diverse mesaje, imprimeuri si trupe(preferatul meu e unul cu jackass). ah, si am o pereche de pantaloni de piele pe care ii port cand e mai frig cu niste bocanci inalti negri. Am o pereche de blugi pe care ii port des, de la Wrangler care nu sunt prespalati ci tociti de la purtat si nici nu sunt evazati sau mulati.
cam atat ... for now.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Titina » Sâm Aug 14, 2004 5:58 pm

cred k eu am de toate felurile..de ex. am shi tricouri largi shi bluze mulate shi bustiere,etc...depinde unde ma duc...dak merg la shcoala normal k nu imi iau o bustiera din aia super mini,dar dak merg la un party normal k las mai multa piele la vdr... :D eee...iar pantaloni...mi-am schimbat stilul in ultimul timp...adik acu' un an purtam lucruri mulate,pantaloni evazatzi,bla bla..dar acu' port pantaloni largi...nu conteaza culoarea la mine...am toate culorile cred...dar mai multe negru,rochu shi roz...shi...fuste..am multe fuste mini..alea lungi nu-mi plac deloc...iar rochii...nu prea port...nu-mi plac asa de mult...
Titina
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Aug 15, 2004 12:52 am

ma plictisesc magazinele mainstream. la mine , e ori catifea ori piele
supermouse
Junior Member

...

Mesajde Hades » Dum Aug 15, 2004 12:16 pm

sa-mi vina bine...

nu am prea multe haine, caci nu haina face pe om, si nici nu prea am bani de haine :D , daca ar fi dupa mine as iesi in p*** goala pe strada(mai putzin iarna :D )

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Cristy » Dum Aug 15, 2004 8:50 pm

iubesc hainele albe .. imi plac cele negre .. si albastre .. hainele largute ..
urasc supraelasticul !
Moved away.
Cristy

Mesajde IrC » Sâm Aug 21, 2004 12:37 am

Eu port tricouri largi.Blugi baggy n-am dar imi iau.Deocamdata improvizez.De vreo cateva luni port sapca.Am una albastra de la Reebok.Pantofi, nu port.Indiferent de anotimp port adidasi.Nici treninguri nu prea port, dar am unul care imi sta bine.E din matase.E moale.
Eu incerc sa o conving pe prietena mea sa poarte fusta.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde ROXANA » Sâm Aug 21, 2004 8:11 pm

eu am toate felurile de haine,insa nu-mi prea place sa port haine elegante(desi toata lumea imi zice ca-mi sta f bine).Cel mai mult imi place sa port pantaloni cu bluzite ori tricouri.culoarea preferata e negrul.Am si fuste lungi,scurte si pana la genunchi (caci mi se potrivesc toate avand in vedere ca sunt inalta). Imi plac hainele de firma si cele acceptabile :) adica nu chinezesti, da' nici Gucci la 200euro. So cheltuiec foarte multi bani pe haine....noroc ca-mi dau parintii, caci dc as fi pe banii mei....nu cred ca as avea atatea.
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde Lea » Dum Aug 22, 2004 10:31 pm

Ok. sa vedem: pai... cel mai mult imi place sa port jeans, bluze cu imprimeuri dragutze, tenisi, adidasi, basketi, jachete de blugi, curele super la moda, sapca dragutza (neagra, blue sau kaki) etc.
Nu zic ca sunt super la moda adica cum vad ca ceva nu mai este la moda sa zic ceva de genul: "doamne! cum pot sa port asta? cum ajung acasa o arunc la gunoi", etc.
Dar totusi imi place sa fiu cat de cat la moda. ;-) A-) :)
Lea
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Aug 23, 2004 11:02 pm

[quote="Lea"]zic ceva de genul: "doamne! cum pot sa port asta? cum ajung acasa o arunc la gunoi", etc.
Dar totusi imi place sa fiu cat de cat la moda. ]

Multa lume incearca sa se imbrace dupa ultimele mode. Dar nu crezi ca in felul asta devii comuna? Eu zic ca mai bine e sa ai un stil al tau care sa te caracterizeze. Avand in vedere ca ma imbrac foarte larg-baggy(desi nu sunt singurul), mi se pare calumea ca atunci cand sunt pe strada in public si nu sunt cu prietenii mei(care sunt la fel ca mine) nu arat ca marea majoritate.

Pace
Asassinu
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Aug 23, 2004 11:57 pm

Inca ceva, de un timp multe fete poarta chestii colorate in negru cu alb.E de cacat combinatia, nu stiu cum naiba poate sa placa cuiva asa ceva, ma refer la celealbe cu dungi negre, si invers(cred ca stietoata lumea pantofii aia oribili). Plus cao gramada de baieti poarta pantaloni mulati pe cur...am vazut unul ieri cu pantaloni trei sferturi, perfect mulati, chiar si josunde se termina.Vai de mine? Ce e cu astia? Ma intreb, daca ei se duc cu prietena la cumparaturi si se intorc acasa, de unde mai stiu sa deosebeasca care-s pentru unul si care pentru celalalt?
Asassinu
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Sâm Sep 04, 2004 10:38 am

Ce nu pot intelege eu....Cum poti purta frate pantaloni cu n'spe numere mai mari decat ai ? In sensul ca nu inteleg moda asta cu pantaloni foarte largi. Nici pe aia care poate pantaloni mulati nu ii inteleg, dar ma depasesc bluejeansii aia care ii poarta in general rapperi. Nu am nimic cu ei, ma face confuz moda lor si a rockerilor. Tin sa mentionez ca ei k persoane in general sunt destepti si ma inteleg bine cu ei (pentru k am prieteni(e) rockeri si rapperi) care se imbraca asa.
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Titina » Sâm Sep 04, 2004 10:52 am

Lindros88....mie imi plac pantalonii largi shi consider k arata f bine pe o persoana...de ex. imi place f mult cum arat in pantaloni largi...port,nu numai k imi place moda asta,dar normal imi place cum arat in ei :)

Lea,shi eu ziceam in trecut k vreau sa port tot ce-i la moda...dar mi se pare k moda acuma s-a cam dus dreq...adik..eu am vzt in nush' cate magazine numai pantaloni 3/4 roz cu pocatzele galbene,etc....shi bluze cu liniutze verzi shi cercei rotunzi gigantici portocalii...etc....shi...port shi d'astea,dar dak m-ash lua dupa moda...ash purta NUMAI d-astea ceea ce mi se pare obositor...sa vezi atata culoare pe tine...nu sh'...dar sunt totushi unele lucruri din "ce-i la moda" care chiar imi plac...d ex. cerceii aia mici coloratzi...nu cu toate culorile,ci doar cu 2... :)
ps: shi URASC pur shi simplu adidashii cu toc...god!! am vzt in nu sh' cate locuri in America d'ashtia...sunt oribili...toc d'ala mic shi super subtzire....shi pantofii cu botul fff ascutzit imi displac... bleah!
Titina
Junior Member

Mesajde Samy » Sâm Sep 04, 2004 11:34 am

Eu nu pot spune ca ma imbrac mereu la moda.In primul rand ma imbrac cu ce imi sta bine.
Au inceput sa-mi placa si pantalonii aceia foarte largi,cu toate ca prima data cand i-am luat pe mine m-i se parea ca stau pe mine ca pe gard(eu fiind obishnuita cu pantaloni foarte stramti).
In general port jeans shi tricouri sau maieuri stramte,dar cei mai multzi bani ii dau de obicei pe parfumuri.
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 04, 2004 11:36 am

Lindross88 tin sa te anunt ca am un maieu Reebok cu Utah Jazz, nr. 47 Andrei Kirilenko. Si un tricou cu Montreal Canadiens. Ambele tocmai primite din Canada. Pe eticheta de la tricou este emblema NHL si emblema cu Hockey Rules ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Sep 04, 2004 11:42 am

desi imi plac hainele, nu ma preocup de acest subiect foarte tare. adica, cand imi prezint hainele nu zic : astia sunt de la colllins, aia de la... pentru ca oricum nu sunt, si in al doilea rand habar n-am de la ce firme sunt hainele mele atat timp cat imi plac. dar de dragul vostru o sa ma uit pe etichete si o sa va zic care de pe unde e... poate regasim prin firmele turcesti ceva ~p.
deci am multe tricouri, vechi, noi, nu conteaza. decat doua remarcabile si 'de firma', stiu doar ca-s de firma, nush de la ce firma, si mi-e lene sa caut in sifonier.
bun, acum pantalonii.
port in general pantaloni cu turul lasat si mai lungi decat piciorul meu asa ca de regula ii intorc.
o pereche de blugi clasici de la "X-Mail" (?!) , mai de Doamne ajuta, sa-i port si eu daca ma ia mama la ea la serviciu, sa nu o fac de ras. cand nu ma duc intr-un loc oficial ii port cu turul lasat, si nu ii ridic asa cum pretinde mama sa o fac. arata ok.
am o pereche de blugi negri, rupti in genunchi :D, putin decolorati (din fabrica), de la "Farm's" , pe care ii port cu o curea pentru ca altfel s-ar putea sa ma trezesc cu ei in vine. Sunt pantalonii mei preferati.
Am unii cumparati dintr-un mini-prix , care n-au nici o firma trecuti pe ei, largi, lungi, galben inchis cu linii cacanii, caroati, dragutzi. mama zice ca-s grotesti, dar mie imi plac :D oricum, sunt foarte, foarte comozi si ma simt liber in ei. :D
Acum urmeaza doua perechi de pantaloni pe care le au de doi ani - kaki ambele, dar nuante putin diferite, largi, cu buzunare pe langa, cum era moda cand eram eu in generala. ii port doar cand duc gunoiul sau cand sunt ceilalti la spalat.
incaltari? am o pereche de adidasi de la Adidas, care imi zice lumea sa-i port ca-s 'horihinali', dara mie nu-mi place ca-s prea stridenti (alb mult cu bot negru) , iara mie nu-mi place sa treaca lumea pe langa mine cu ochii la adidasi.
mai am o pereche de adidasi, bleumarin, mishto, cu talpa sanatoasa, pe care ii asortez la tinuta mea - tricou albastru, pantaloni bleumarin, adidasi bleumarin. sau oricum, imi place sa ma imbrac astfel incat fiecare sa aiba un corespondent.
si mai am o pereche de tenisi adidasi - d-aia gen la 60.000 din piatza, insa sunt mai calitativi, fiind din alt loc, carora le-am pus fat-uri cum avea intr-o vreme tot Bucurestiul, insa verzi. Fat-urile , mari si stridente, le asortam cu un tricou tot atat de verde, peste care luam o camasa cu manecile impaturite, peste pantaloni, bleumarin, asortata cu pantalonii. sau neagra, tot asortata cu pantalonii.
in alta ordine de idei, am multe camasi. bleumarin, negre, caroate, vernil.
ah, si mai am niste bocani frumusei pe care-i port toamna-iarna.
si cam atat ca am obosit tot scriind.

p.s. nu mi-am mai luat ceva nou de vreo 6-7-8 luni .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Asassinu » Sâm Sep 04, 2004 2:11 pm

In primul rand ca sa arati bine trebuie sa stii sa asortezi hainele. Nu conteaza daca sunt haine de firma, haine scumpe sau nu. Dar tre sa stii cum le pui pe tine si mai ales ce combinatii. 3 culori ar trebui sa fie numarul maxim puse pe tine, pentru ca altfel nu se potriveste. Si in ciuda a ce vedem pe strada, niciodata nu se va potrivi maroul cu albastrul.
In general pantalonii ar trebui sa fie mai inchisi la culoare decat partea de sus, bluza sau tricoul. Dar e foarte misto combinatia: pantaloni beji cu tricou albastru.
In general imi plac blugii largi albastrii si tricourile/hanoracele negre, rosii, albastre. Si am grija cum le asortez.
Peace
Asassinu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati