Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
A, pai zii asa...ca esti tu un om morocanos. :p
Nuapte buna, k@tzy ! Ai grija sa nu faci pipi pe bursuc. *p
Nuapte buna, k@tzy ! Ai grija sa nu faci pipi pe bursuc. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Mi s-a stricat laptopu, nu mai face contact...am varstat cola pe el:(...eu am sters la suprafata ce era de sters, dar pe dinautru e ud, il las sa se usuce:p, poate o sa mearga...oricum am de gand sa-mi iau unu nou...dar totushi imi are rau;P
Voi ce faceti??..toate bune si frumoase??
Hai va sarut, vorbim cand sunteti online...
Voi ce faceti??..toate bune si frumoase??
Hai va sarut, vorbim cand sunteti online...
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Buna dimineatza !
numarul cafeleleor pe care le bea k@tzy intr-o saptamana = numarul cafelelor baute de mine in 25 ani
Nanuka, ne saruti cu limba ?
numarul cafeleleor pe care le bea k@tzy intr-o saptamana = numarul cafelelor baute de mine in 25 ani
Nanuka, ne saruti cu limba ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Ai vrea tu cu limba bursuc:D
Buna dimineata [email="K@tzy"]K@tzy[/email]!!!
Uite eu am facut comanda pt pizza cu somon afumat...nu mai face excess de cafea pt ca nu e bine:)
Eu sunt fumatoare, dar nu ma omor dupa cafea, beau asha din an in pashte.
Sal la toate locomotivele!!!
Buna dimineata [email="K@tzy"]K@tzy[/email]!!!
Uite eu am facut comanda pt pizza cu somon afumat...nu mai face excess de cafea pt ca nu e bine:)
Eu sunt fumatoare, dar nu ma omor dupa cafea, beau asha din an in pashte.
Sal la toate locomotivele!!!
That's my ShiT
-

Duminica dupa-masa orice bun crestin doarme doua ore, iar eu sunt un foarte bun crestin. :p
-

Dany...ia baga niste poze de la ziua ta..sa vedem ce ai facut.
placinta..ce e mai grav e ca te apuci si tu de cantat. ~(
placinta..ce e mai grav e ca te apuci si tu de cantat. ~(
-

n-ai zis tu, am zis eu.
sunt multzi afoni si afoane pe forumu asta. Nu te-am inclus neaparat si pe tine.
sunt multzi afoni si afoane pe forumu asta. Nu te-am inclus neaparat si pe tine.
-

dEpEchEmIND - Junior Member
Puate...
Ai animale de casa? O mitza ceva? Un peshte?:)
Am fost azi la manastirea Varatec si am vazut acolo doua mitze care dadeau spectacol. Se jucau asa de misto! Am luat una in bratze si cand i-am dat drumul tzusti pe cealalta! Ce-mi plac pisicile, dom'le!
Ai animale de casa? O mitza ceva? Un peshte?:)
Am fost azi la manastirea Varatec si am vazut acolo doua mitze care dadeau spectacol. Se jucau asa de misto! Am luat una in bratze si cand i-am dat drumul tzusti pe cealalta! Ce-mi plac pisicile, dom'le!

-

dEpEchEmIND - Junior Member
http://www.petitiononline.com/RomDelta/petition-sign.html?
Mah ce greu e fara o tigare, nu am mai fumat de ieri, vreau o tigare !!!1 :S
Mah ce greu e fara o tigare, nu am mai fumat de ieri, vreau o tigare !!!1 :S
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Acestea fiind spuse eu va urez noapte buna !
De fapt buna dimineatza...ca vetzi citi dimineatza acest mesaj...pt. ca v-ati culcat timpuriu.
De fapt buna dimineatza...ca vetzi citi dimineatza acest mesaj...pt. ca v-ati culcat timpuriu.
-

Tot eu va zic si Buna dimineatza, care de data asta e chiar buna dimineatza !
Ce faci k@tzy ? E bine sa dormi 14 ore pe noapte ? Deh...esti si tu epuizata ...ca-i fost in Mall ieri.
Ce faci k@tzy ? E bine sa dormi 14 ore pe noapte ? Deh...esti si tu epuizata ...ca-i fost in Mall ieri.

-

Hai..du-te la culcare..ca iar te prinde 5 AM pe forum ! Si mai lasa Corona aia.
Eu ma bag la film !
Eu ma bag la film !
-

Se vede ce bei si ce mananci...nu tre' sa ne mai zici ! :p
Nah..sa te vada si locomotivele ce prostii faci !
Nah..sa te vada si locomotivele ce prostii faci !

- Fişiere ataşate
-
- 4.jpg (11 KiB) Vizualizat de 1918 ori
-
- 2.jpg (12.13 KiB) Vizualizat de 1914 ori
-
- 1.jpg (11.35 KiB) Vizualizat de 1915 ori
-

Weeeee, ha ha ce fatza am:p, deci io dupa 2 saptamani de abstinentza la baut, azi e prima zi cand pun guritza pe alchool si ce bun eeeeeeeeeee, mai am doua sticle:p...ma simt bineeee....am terminat cu antibioticele...youi yupi, maine ma duc sa vad care-i treaba, daca e totu ok 
Hai ma odata treziti-va!!!

Hai ma odata treziti-va!!!
That's my ShiT
-