Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
ieu ca sa mananc am fost pana la groapa de gunoi a orasului, am infulecat ceva ce mi-o picat in mana, pe urma am furat de la un copil de 3 ani o inghetata, ca prea imi facea in ciuda si mai pe urma i-am tras la o tipa de 10 ani neste capete in gura sa imi dea tigarile.
-
weed13 - Mesaje: 1868
imi fumez linistit tigara si imi beau cafeaua si sper sa rezist aceli nopti nedormite de ieri.
azi mi-am petrecut o mare parte din zi, ca sa ma mai culturalizez si io un pic, iar acum ma chinui sa caut incarcator ca mi sa ars in priza incarc de la tel...era sa imi ard si PC-ul.
azi mi-am petrecut o mare parte din zi, ca sa ma mai culturalizez si io un pic, iar acum ma chinui sa caut incarcator ca mi sa ars in priza incarc de la tel...era sa imi ard si PC-ul.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
io am facut ochi, am facut gimnastica, am baut cafea shi ma pregatesc sa ma duc la munca
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
forum cand am timp de-acu incolo, pt k momentan muncesc
am o inexplicabila si najpa durere de cap, combinata cu ceva sictireala si chef de nimik
cred k ie o descriere destul de exacta...
am o inexplicabila si najpa durere de cap, combinata cu ceva sictireala si chef de nimik

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
io am probleme cu neste boi de ingineri de sistem - incompetentzi cu draci pa iei
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
mesaj nerecomandat unora. cuvantu salam e folosit impropriu
io am facut ce fac de obicei cand ma duaren poola: am avut o durere de salam
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
ce sa fac? bine !
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Superkitz... asa ziceam si io pana acu, dar de acu incolo nu mai pot sa ashtept sa se faca cinci... ashtept sa se termine ce ie de facut pe-aici 
Buna seara la forumishti

Buna seara la forumishti

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
Tzi-am vazut poza in care ai shuvitze negre.Nu se prea vad pt ca ai parul cam inchis la culoare.Daca ai fi fost de ex blonda s-ar fi vazut mai bine(da' sa nu te faci blonda pls ca dupaia nu mai am cu cine discuta).
on-topic: Am fost in orash cu fetele,m-am plimbat,am baut suc,am mancat pizza,m-am intors shi iata-ma din nou aici.
on-topic: Am fost in orash cu fetele,m-am plimbat,am baut suc,am mancat pizza,m-am intors shi iata-ma din nou aici.
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
-
weed13 - Mesaje: 1868
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma