C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mneatza.
a venit baicsu, avenit baicsu, a venit baicsu! a fost fain la mare? da sau nu?
migule, ai ajuns la vama? daca da baga si tu ceva impresii. vezi ca e subiect special pentru asta - stuffstock.
mause, si la severin e tot luni.
a venit baicsu, avenit baicsu, a venit baicsu! a fost fain la mare? da sau nu?
migule, ai ajuns la vama? daca da baga si tu ceva impresii. vezi ca e subiect special pentru asta - stuffstock.
mause, si la severin e tot luni.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
ola
miguele...no problemo. M-am suit in macsitacsi si am plecat la bucale.
sper catz rezolvasi problema.
In rest, gamiash e luni si nu orice luni ci luni azi...care cum s-ar spune luni dupa multa bere la stufstocu vietii...
miguele...no problemo. M-am suit in macsitacsi si am plecat la bucale.
sper catz rezolvasi problema.
In rest, gamiash e luni si nu orice luni ci luni azi...care cum s-ar spune luni dupa multa bere la stufstocu vietii...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
am uitat sa va zic dun banc prelectoral:
Adrian Nastase, Theodor Stolojan si Traian Basescu naufragiaza pe o insula pustie. flati pe plaja, Nastase se erijeaza in conducator al grupului si le propune sa o ia toti trei pe alta parte ca sa poata sa isi creasca sansele de a gasi resurse pt supravietuire. Zis si facut, se despart.
Nastase merge ce merge prin padure, cauta, ciuleste urechile, dar degeaba! Nici urma de ceva comestibil, cat de cat... Intr-un final, ajunge intr-un luminis in care Basescu tocmai isi facea un gratar! Fericit, se duce la el si il imbratiseaza!
- Bravo, Basescule! Mai Traiane, eu intotdeauna te-am admirat. Stii sa te descurci in orice situatie, se vede ca ai fost marinar...ce mai, esti tare! Auzi, intre noi fie vorba, mie Stolojan asta nu mi-a placut niciodata!
La care Basescu, sec:
- Nu-ti place, nu mananci!
Adrian Nastase, Theodor Stolojan si Traian Basescu naufragiaza pe o insula pustie. flati pe plaja, Nastase se erijeaza in conducator al grupului si le propune sa o ia toti trei pe alta parte ca sa poata sa isi creasca sansele de a gasi resurse pt supravietuire. Zis si facut, se despart.
Nastase merge ce merge prin padure, cauta, ciuleste urechile, dar degeaba! Nici urma de ceva comestibil, cat de cat... Intr-un final, ajunge intr-un luminis in care Basescu tocmai isi facea un gratar! Fericit, se duce la el si il imbratiseaza!
- Bravo, Basescule! Mai Traiane, eu intotdeauna te-am admirat. Stii sa te descurci in orice situatie, se vede ca ai fost marinar...ce mai, esti tare! Auzi, intre noi fie vorba, mie Stolojan asta nu mi-a placut niciodata!
La care Basescu, sec:
- Nu-ti place, nu mananci!
-

nocturna - Mesaje: 8725
guzmornin. az ie luni adeca najpa, desi nam shefi ceia ce ie bine am treaba ceia ce ie rau, si o sa ma apuc si de treaba deci pla fclub, deci najpa, dupe ce consum petit dejune constand in nejte painiCA CAlda, zmantana, crema de branza cu verdeatza, maiuneza, sunca de praga si cashcaval ceia ce ie de bine
cum fu bre la stoc?
zmornin
cum fu bre la stoc?
zmornin
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre la stoc fu mistoc.
muzica multa....unele melodi destul de bune
berea fu multa.....unele pahare fura destul de bune
Fu si tase cu tzapinarii la B....am ascultat 2 melodii, am ras si am plecat. geniali baietii, dar poate in alta meserie.
muzica multa....unele melodi destul de bune
berea fu multa.....unele pahare fura destul de bune
Fu si tase cu tzapinarii la B....am ascultat 2 melodii, am ras si am plecat. geniali baietii, dar poate in alta meserie.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
alaleo de la munci
m-a mancat in rect sa ma duc la mare. cine dracu m-o fi pus? un tembel, aia sunt. va povestesc disar, cant ajung acas sau maine, ca azi dac-o sa fiu liber pret de doo tigari e bine.
papa
m-a mancat in rect sa ma duc la mare. cine dracu m-o fi pus? un tembel, aia sunt. va povestesc disar, cant ajung acas sau maine, ca azi dac-o sa fiu liber pret de doo tigari e bine.
papa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
brobabil ca so facut kterincile un fel de barfe, no man's land, unde potz sa spurci cum te taie la desht. iete ma gandesc eo ca e bine asta ca acolosha ie si forest dambii, la mare arta ezapt la forumu de tzatzizme fara mod 

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone scrie:brobabil ca so facut kterincile un fel de barfe, no man's land, unde potz sa spurci cum te taie la desht ezapt la forumu de tzatzizme fara mod
it's showtime!
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
am vazt sio- ceva stufstock la teveu. cit am putut. intii nam- mai vazut si apoi nam- mai auzit. cint m-am trezit se terminase de fro ora. fu fain. miar- fi placut sa fiu sio- acolo.
neatza, ia de vezi si spunemi- si mie. daca am facut acelasi scor in tinpi diferiti la vegas, inseamna ca nu conteaza tinpu?
edit: vaz ca numi- ia atasamentele (or fi prea mari, mai incerc).
deci am facut 208 $ in 206 sec si iar 208 $ in 167 sec.
neatza, ia de vezi si spunemi- si mie. daca am facut acelasi scor in tinpi diferiti la vegas, inseamna ca nu conteaza tinpu?
edit: vaz ca numi- ia atasamentele (or fi prea mari, mai incerc).
deci am facut 208 $ in 206 sec si iar 208 $ in 167 sec.
- Fişiere ataşate
-
[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-
[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
neatza !
deci nocturno, la soliter nu conteaza timpu daca pui pe scor cumulat.
cine mia furat AKM-u sa mil dea inapoi !
o fi tot ala care a furat barfele ?
deci carei treaba ?
(nu va obositz sam raspundetz, ca nu am vreme sa cetesc)
deci nocturno, la soliter nu conteaza timpu daca pui pe scor cumulat.
cine mia furat AKM-u sa mil dea inapoi !
o fi tot ala care a furat barfele ?
deci carei treaba ?
(nu va obositz sam raspundetz, ca nu am vreme sa cetesc)
-

neatza - Mesaje: 5820
buna dimineata.
az ie luni. 6 septembrie. ceea ce ma bucura, ca peste o saptamana ie 13. ceea ce ma bucura si mai mult.
az ie luni. 6 septembrie. ceea ce ma bucura, ca peste o saptamana ie 13. ceea ce ma bucura si mai mult.

-

weed13 - Mesaje: 1868