Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Pai sigur. Si pe la orele 16 ti se face iar somn.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
asa tarziuuu?:yD
eh...lasa ca atunci cand o sa inceapa scuaala n'o sa mai dorm asa mult:(
stii cam ce program aveam anu trecut?(ma rog aici pun duar ce e legat de suomn)
5:00-trezirea
17:00-inceputu suomnului de dupa amiaza
20:00-sfarsitu suomnului de dupa amiaza
22:30-23:00-inceputul suomnului de peste nuapte

eh...lasa ca atunci cand o sa inceapa scuaala n'o sa mai dorm asa mult:(
stii cam ce program aveam anu trecut?(ma rog aici pun duar ce e legat de suomn)
5:00-trezirea
17:00-inceputu suomnului de dupa amiaza
20:00-sfarsitu suomnului de dupa amiaza
22:30-23:00-inceputul suomnului de peste nuapte

- kahlan
- Junior Member
Ma doare fundu de cat am stat pe scaun:D,
Heyy Katzy, good morningggggg....ce faci matz??
Eu mai stau 5 min si ma duc la cucu:p...ce nashpa, cand voi sunteti online , eu tre a ma duc la culcare:(..ce nasol
Tu esti aici pisic?:p
Heyy Katzy, good morningggggg....ce faci matz??
Eu mai stau 5 min si ma duc la cucu:p...ce nashpa, cand voi sunteti online , eu tre a ma duc la culcare:(..ce nasol
Tu esti aici pisic?:p
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
-

Tanase - Mesaje: 1238
Neatza!
K@tzy, pune pozele cu mitza ta pe forumul cu animalutze, ca aici pe subiectul asta is tare greu de gasit!;)
Ce ma seaca taica-meu!:mad:
ahsgg: gata le-am gasit! :p
K@tzy, pune pozele cu mitza ta pe forumul cu animalutze, ca aici pe subiectul asta is tare greu de gasit!;)
Ce ma seaca taica-meu!:mad:
ahsgg: gata le-am gasit! :p
-

dEpEchEmIND - Junior Member
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=311782&postcount=3926
ce face lenea asta din om:yD
l8er: eh, acuma'mi spui;n
ce'ci de el?:D
ce face lenea asta din om:yD
l8er: eh, acuma'mi spui;n
ce'ci de el?:D
- kahlan
- Junior Member
-

Tanu nu e gresit sa i se zica...daca ar fi portughez/brazilian, ca asa s-ar pronunutza.
Tano era preferatul meu din Piovra. Eram cam nebun.
Tano era preferatul meu din Piovra. Eram cam nebun.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh scrie:Tano era preferatul meu din Piovra. Eram cam nebun.
Aici de fapt ma refeream la Tano, ca era nebun. Bine, afirmatia este valabila si in cazul meu. Nu neg asta.
Bine ca incepe draq scoala...ca m-am saturat sa te vad online non stop. Sper sa ai restrictie la net..si sa intri la 2-3 zile cate 10 minute. :p
-

Da mosh, asa este. Incepe scoala. Si eu n-o sa mai intru aproape deloc pentru ca s-ar putea sa renuntz la net. O sa am de invatzat la greu si cred ca o sa frecventez din cand in cand salile.
Dar tu te bucuri, nu-i asa? ;D
Dar tu te bucuri, nu-i asa? ;D
-

Ma duc sa ma sinucid. Calculatorul meu nu mai gaseste nici un driver, Nortonu' nu gaseste nici un virus si placa de sunet e varza. Placa mea MOTU, lumina vietii mele si fericirea sufletului meu. De aseara ma caznesc degeaba sa mai pun ceva la loc, n-am dormit de 32 de ore, am ochii umflati si nu mai pot termina nici macar cintecul pentru single. Mai aveam de tras vocea, inca doua ore de munca, export si gata.
Dar acum nu ma mai gindesc. Ma duc asa aiurea pe-afara, poate-mi trece macar tremuriciul miinilor. Ma duc la burger king si maninc meniu dublu si inghetata. Si dupa aia imi fac ciocolata in vena. Nu ma mai intereseaza. Nu ma duc diseara la tenis si nu dau nici telefon ca nu ma duc. Vreau sa-l sting in bataie pe administratorul blocului, fiindca are blugi ponositi, negi pe fata si raspunde mormait la salut. Vreau sa ucid mai multi oameni, incet si singeros. Vreau sa am un catel care sa se uite limpede in ochii mei si pe care sa-l mingii, si sa pling in blana lui. Vreau sa dau timpul inapoi la alaltaieri. Nu vreau sa mai gindesc. Nu vreau nici sa dorm.
A, si am sters tot ce am downloadat vreodata de pe internet, inclusiv messengerul.
Nu-i asa, ce de c***t e viata uneori ?
Dar acum nu ma mai gindesc. Ma duc asa aiurea pe-afara, poate-mi trece macar tremuriciul miinilor. Ma duc la burger king si maninc meniu dublu si inghetata. Si dupa aia imi fac ciocolata in vena. Nu ma mai intereseaza. Nu ma duc diseara la tenis si nu dau nici telefon ca nu ma duc. Vreau sa-l sting in bataie pe administratorul blocului, fiindca are blugi ponositi, negi pe fata si raspunde mormait la salut. Vreau sa ucid mai multi oameni, incet si singeros. Vreau sa am un catel care sa se uite limpede in ochii mei si pe care sa-l mingii, si sa pling in blana lui. Vreau sa dau timpul inapoi la alaltaieri. Nu vreau sa mai gindesc. Nu vreau nici sa dorm.
A, si am sters tot ce am downloadat vreodata de pe internet, inclusiv messengerul.
Nu-i asa, ce de c***t e viata uneori ?
Don't hate me because I'm beautiful!
-

bad bad Annie - Junior Member
Da, ma bucur...ca astfel vom vorbi la telefon.
Si e mai bine.
bad bad Annie
Si e mai bine.
bad bad Annie

-

Si eu n-o sa mai pot sa fiu onorata cu 2000 de posturi.
Da, poate, dar ma suni tu ca la mine costa si eu nu ma scald in bani.
Da, poate, dar ma suni tu ca la mine costa si eu nu ma scald in bani.
-

Daca vei da si tu cate un SMS , poate te sun dupa 7 seara sau in week end..cand am tarif ieftin pe oranje.
-

o sa-ti trimit SMS, dar din cand in cand, cand o sa am si eu timp. Dar sa stii ca la anumite ore, mobilul meu o sa stea inchis, ca asa vrea conducerea scolii. 

-

Ai luat bah examenu de azi ? Cand imi dai foca si berile ?
depeche..la 8 seara nu cred ca tzi tu telefonu inchis. sper ca nu ai mesajeria activata. ~(
depeche..la 8 seara nu cred ca tzi tu telefonu inchis. sper ca nu ai mesajeria activata. ~(
-

salut :love:! Ma bucur ca te mai gandesti si la noi. Noi facem bine si suntem sanatosi. Eu una, te tin minte. Nu stiu de ceilalti... ;D
edit: mosh, s-ar putea sa mai si uit sa-mi deschid mobilul! :yD
edit: mosh, s-ar putea sa mai si uit sa-mi deschid mobilul! :yD
-

Atunci asta e. Vorbim peste 1 an cand vii la Bucuresti !
-

Hades, la banii tai...de ce te mai duci la scoala ?
-

unde ai terminat ? la Yale ?
-