Eu cu fetele! (thread exclusiv!!)
Buna fetelor! Am auzit ca m-ati dat disparut la muzeul de arta. Stiu ca va fost dor de mine, deci imi cer iar scuze. Mi-am facut o saptamina de cap, la "no limit" in fiecare zi. Nu e bine...nu e bine de loc. Mai ales ca sa terminat concediul....
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
hehehe..lu tzitzoasa i-am dat cu flitu! sa se duca la maica-sa, ca mi-a mincat toate muraturile si cirnatii oltenesti. imi cade capul pe tastatura de oboseala..cred ca mai stau putin si ma duc sa ma culc. care vine cu mine in pat? ca am chef de hirjoneala :p
-
nu rade, ca nu ai. vrei sa ma trezesc cu mascatii la usha? pe mahmureala asta?
-
weet-weet, vezi ca mi-am schimbat nickul de la yahoo. pe ala nou il gasesti sub nick-ul meu. ca pe ala vechi mi l-au inchis, da nu stiu de ce si nici nu-mi pasa.
hai in pat, weet, ca mor de somn. sa ma maingai pina adorm...nici chef de cuningulus nu mai am..sau cum ii zicea :yD
katzy, daca imi dai adrea pe pm, sa mor daca nu-ti trimit o ciocolata! de lapte cu alune. si lu weet la fel.
hai in pat, weet, ca mor de somn. sa ma maingai pina adorm...nici chef de cuningulus nu mai am..sau cum ii zicea :yD
katzy, daca imi dai adrea pe pm, sa mor daca nu-ti trimit o ciocolata! de lapte cu alune. si lu weet la fel.
-
Woooow, ce bine a fost in concediul de la Acapulco! Soare, plaja, apa cat mi-a poftit inimioara. Si niste tipi...mama-mama! Dar pe aici ce mai e?
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Alexutz, puiule! ce bine-mi pare ca te vad
fetelor, va rog sa faceti tot ce se poate sa-l rasfatam pe Alexutz, ca vedeti ce dragut mai e cu noi! ne da ciocolata !
cio-co-la-ta !!! acum cind eu nu am voie sa maninc! si terminati-va cu inghetatele si cu tartele si cu toate tentatiile de felul acesta! treceti la fitnes cu bad bad Annie!
Alinieeee-rea! k@tzy da drumul la muzica si:
1 - 2 - 3 - 4, 1- 2 - 3 - 4
peseu: depeshutzo, esti bine venita

fetelor, va rog sa faceti tot ce se poate sa-l rasfatam pe Alexutz, ca vedeti ce dragut mai e cu noi! ne da ciocolata !
cio-co-la-ta !!! acum cind eu nu am voie sa maninc! si terminati-va cu inghetatele si cu tartele si cu toate tentatiile de felul acesta! treceti la fitnes cu bad bad Annie!
Alinieeee-rea! k@tzy da drumul la muzica si:
1 - 2 - 3 - 4, 1- 2 - 3 - 4
peseu: depeshutzo, esti bine venita

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
si ma rog frumos de ce-i obosit? cine-i de vina? sa fi stat aici cu noi, sa-l obosim noi, cum stim noi
acuma hai, il iertam ca va da ciocolata, macar ca ar fi putut sa-mi aduca si mie un hustler ceva, sa fiu si io mai informata, ce naiba
iata Scorpy
Acapulco deci! tipi super zici. fata desteapta, nu ca noi!

iata Scorpy

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348