Mere n-am Super , sunt prea scumpe :mad: si nici nu-s frumoase .. prefer sa ma abtin si sa pap struguri , sau piersici , sau nectarine Cu placere Shaki , merci si eu pentru emailuri :kiss:
buna dimineatza tuturor!!!!
pe masutza mea umila detzin o canutza de cafea (la ibric..ca i mai aromata :yD ), o farfuriutza cu chips uri shi un suc de portocale.....va invit sa va servitzi...caci eu tre sa plek la servici...... v am pupat dulcik necko, k@tzy, , samy. weet weet, mosh ulica shi pe restul bineintzeles....
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
buna dimineatza tuturor!!!!
pe masutza mea umila detzin o canutza de cafea (la ibric..ca i mai aromata :yD ), o farfuriutza cu chips uri shi un suc de portocale.....va invit sa va servitzi...caci eu tre sa plek la servici...... v am pupat dulcik necko, k@tzy, , samy. weet weet, mosh ulica shi pe restul bineintzeles.... iar am facut o lata....am dat de 2 ori clic ....cred ca mouce ul e de vina ......
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
Ce gusturi atipice pentru o pisicutza ..... poate ar trebui sa te gandesti sa iti schimbi avatarul cu unul cu un boboc de ratza ... din motive alimentare .
ca mult am mai dormit! mausica, azi beau de la tine cafea, ca n-am apucat sa-o pregatesc inca si nu mai rezist.
tedytzo, merci mult, cred ca o sa iau doar putin suc de portocale.
bebe, ascult-o pe mausa si bea si lapte, ca e bun ! (vezi, cind intoarce capul, varsa-l in chiuveta si scapi )
neatza Alex, Lestat
somn usor, 7vies
mausica-mamica, sa-ti traiasaca pisicutii ! (cine naiba a mai vazut un soarece sa aiba pisicuti !?)
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
ajunsa la servici.... #-o ufff ce activitate plictisitoare.....necko serveshte te cu incredere, e natural.....shi k@tzy copilash te servesc eu cu cafea shi fara lapte ...
tnx necko...shi imi cer scuze.. ~(
10x, tedytza. fii atenta. timp de 3 ore dupa ce scrii un post, daca ai ceva de modificat/adaugat/sters, folosesti butonul edit care iti apare in cadrul postului dreapta jos, linga reply. deci ca sa stergi un post cu totul, dai edit si ai optiunea de stergere pe care poti sa o folosesti - chiar in partea de sus a paginii edit. bafta.
neatza shaki! ce-i?
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
`neata Necko! vai ce bine e sa stai la o cafea cu vechi prieteni. Ieri m-am lenevit si n-am facut nimic da` asta-noapte am tras un somn de 11 ore asa ca azi zburd!
Mult succes azi la oameni!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...