limitele noastre

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

limitele noastre

Mesajde mjr. glory » Mar Aug 17, 2004 4:53 am

citind topicurile am fost foarte incantat sa vad ca se vorbeste liber, chiar daca doar pe forumul unui site, care l-am descoperit intamplator cautand preturi pentru prostituatele din bucuresti. dom'le imi place! despre lucrurile astea ar trebui sa se discute in famile, la scoala, la televizor. cred si sper ca acest lucru sa se intample cat mai curand.

totusi ajung la topicul despre sexul cu animale, in care dinu este pus la zid pentru ca vorbeste de libertatea japonezilor. de ce este mai moral sa cresti o vacuta, un porcusor, un mielusel doar pentru al omora si al manca, dar ca sa il futi cu toata delicatetea este oribil?

oare ne este frica ca copii nostri ar putea sa o apuce pe cai gresite? ca pritenii nostrii care ii cunoastem atat de bine au vicii ascunse? ca parintii nostri au incercat lucruri de care au fost scarbiti si ne-au transmis si noua acesta repulsie?

de ce daca tie iti este frica sa incerci ceva "interzis", trebuie sa ii interzici "cu legi aspre" si aproapelui tau?
mjr. glory
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Aug 17, 2004 6:28 am

Care este ideea topicului , pana la urma ? Titlul e expresiv , dar tot ce spui tu , nu are vreo legatura cu titlul , si e frumos , ca atunci cand intrebi lumea despre ceva , sa iti dai tu cu parerea , mai intai .. Asa pricepe lumea ce vrei tu , oki ? Si inca ceva , pentru a evita conflicte intulie , te rog sa citesti regulamentul , in cazul in care nu l-ai citit deja . Merci .
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Lemmy » Joi Aug 19, 2004 8:54 am

mjr. glory scrie:citind topicurile am fost foarte incantat sa vad ca se vorbeste liber, chiar daca doar pe forumul unui site, care l-am descoperit intamplator cautand preturi pentru prostituatele din bucuresti. dom'le imi place! despre lucrurile astea ar trebui sa se discute in famile, la scoala, la televizor. cred si sper ca acest lucru sa se intample cat mai curand.

totusi ajung la topicul despre sexul cu animale, in care dinu este pus la zid pentru ca vorbeste de libertatea japonezilor. de ce este mai moral sa cresti o vacuta, un porcusor, un mielusel doar pentru al omora si al manca, dar ca sa il futi cu toata delicatetea este oribil?

oare ne este frica ca copii nostri ar putea sa o apuce pe cai gresite? ca pritenii nostrii care ii cunoastem atat de bine au vicii ascunse? ca parintii nostri au incercat lucruri de care au fost scarbiti si ne-au transmis si noua acesta repulsie?

de ce daca tie iti este frica sa incerci ceva "interzis", trebuie sa ii interzici "cu legi aspre" si aproapelui tau?

In caz ca n-ai inteles care e povestea am sa incerc sa-ti explic ca in propozitie ar fi vorba despre actul liber consfiintit.
Sa nu uitam ca tot cu vreme in urma, japonezii erau cei carora pedofilia li se parea ceva normal... Era chiar o treaba de bon ton ca in patul tau sa ai si o fetita sau un baitel de maxim 13 ani....
Cum ai privii asta ? Ca tot de copiii nostri e vorba....
Lemmy
Junior Member

Mesajde Cruela » Joi Aug 19, 2004 11:04 pm

Eu una sunt o persoana care chiar nu imi impun nici un fel de limite, atunci cand e vorba de sex, insa cu oameni peste 18 ani. Sexul cu animale imi repugna ingrozitor si mi se pare ca deja am intrat in domeniul bolilor psihice.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde supermouse » Vin Aug 20, 2004 6:59 am

shi pedophilia shi bestialitatea intra la capitolul paraphilii. shi paraphiliile au de obicei foarte putzin de a face cu sexualitatea, cat cu dominantza
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Aug 20, 2004 7:16 am

Cruela, eu mi-am facut de mult majoratul si nici eu nu am limite. Bolnav psihic nu sint, cel putin asa mi-au zis cind am ieshit de la spital. Ce zici? Ne intilnim la o cafea?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Sâm Aug 21, 2004 11:59 am

Ma declar total impotriva relatiilor pedofile si zoofile. Nu stiu ce parere au japonezii sau alte culturi, dar mi se pare absolut inuman sa te culci cu un copil.

Relativ la zoofilie, este in mod evident o dereglare a psihicului uman daca ajungi la astfel de practici. Este injositor in primul rand pentru tine, ca fiinta umana, sa te incrucisezi cu o fiinta animala. Oricum ar fi, este o deviere de la normalitatea speciei, iar asa ceva nu poate fi tolerat.

Se poate argumenta ca a omora pentru carne poate fi mai brutal decat sa regulezi animalul. Totusi, nu este asa. In toata lumea animala, carnivorii vaneaza si omoara pentru a manca. Nu vezi un tigru reguland o gazela. Este ordinea fireasca. Orice nu se inscrie acestor reguli, moare. La fel si omul, care la origini a fost vanator.

Problema raspandirii practicilor zoofile mi se pare nerealista. Sta in instincul omului de a nu se incrucisa cu un animal. Cine nu are astfel de instincte si manifesta altfel de dorinte este o eroare a naturii ce nu poate fi propagata.
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mar Aug 24, 2004 2:20 am

Si totusi sunt reviste(precum Hustler si nu numai) in care se face referire la astfel de practici, uneori detaliat pentru "deliciul" cititorului. Acuma io nu stiu (mie imi place Hustler), ori au ei multi cititori bolnavi, ori e fireaomului ce traieste intr-o astfel de societate de a uri practicile amintite dar de a le intr-un mod pervers, cu tenta erotica?!
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Lemmy » Joi Aug 26, 2004 4:33 am

Asassinu scrie:Si totusi sunt reviste(precum Hustler si nu numai) in care se face referire la astfel de practici, uneori detaliat pentru "deliciul" cititorului. Acuma io nu stiu (mie imi place Hustler), ori au ei multi cititori bolnavi, ori e fireaomului ce traieste intr-o astfel de societate de a uri practicile amintite dar de a le intr-un mod pervers, cu tenta erotica?!

S-ar putea sa ai tu dreptate. Intr-o povestire erotica dau bine tot felul de picanterii zoofile sau pedofile si asta se intampla pentru ca probabil sunt prezentate de asa maniera incat chiar sa fie pline de erotism. Trecand insa la cruda practica vei constata ca nu e chiar atat de atractiv sa faci sex oral cu un caine sau anal cu o oaie... Cat despre pedofilie ce sa mai discutam ? Doar un deraiat de la traseu poate sa spuna ca e cool sa faci sex cu un baiat sau o fata de 10 ani....
Lemmy
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Aug 26, 2004 9:02 pm

hai mai, recunoaste, ce te rusinezi asa?:D
Asassinu
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Lun Aug 30, 2004 11:07 am

Bai taica, poti fi geniul geniilor, cum sa faci plina de erotism o poveste despre un act zoofil???? ;S N-am mai vazut demult un Husler, dar daca au bagat asa ceva, imi schimb parerea despre ei... Eu intr-o revista XXX vreau sa vad si sa citesc despre pi**a de specie umana!!!

Ma rog... se duce lumea asta de rapa, taica...
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde iulian_dum » Lun Aug 30, 2004 2:53 pm

Majoritatea imi va da dreptate aici (daca nu, locul meu nu e printre voi):
1. Orice ar fi sexul cu animale nu a fost si nu este un lucru pentru oameni normali. (ca in continuare la fel ca si o minoritate sexuala poate sa intre in firea lucrurilor este cu totul altceva). Ce vreau sa spun e ca momentan oamenii prezentului, cei normali psihic (asa cum m-am nascut si eu), nu fac asa ceva din placere;
2. Ati plecat de la o generalizare stupida, idioata si cretina, cum ca toti japonezii practica zoofilia si pedofilia. (pe acest forum generalizarile sunt ca un cancer). Cei cativa japonezi, barbati si femei de-i cunosc nu cred ca in intimitatea lor abuzeaza de animale, plante, copii, portelanuri si altele. Nu voi fi nationalist si voi spune ca si un italian: "toti romani sunt tigani si hoti, pt ca mi-a furat unul la Roma portofelul si avea culoare inchisa a tenului";
3. Barbatii vor continua intotdeauna sa domine si sa penetreze lucruri noi. Cei care cauta extremele, sunt denumiti "extremistii sexului" si dupa cum stiti in secolul asta extremismul nu este majoritar in tarile dezvoltate.
Ca o parere proprie, pot spune ca mi-a s-a parut excitant pentru un armasar cand un ponei futea o blonda. Apropo pt alt thread: el terminase si ea nu.
PAREREA MEA
Iubiti-ma, viata e nedreapta!!!
iulian_dum
Junior Member

Mesajde nodingat » Lun Aug 30, 2004 3:20 pm

iuliane, de ce simţi nevoia sa ne impărtăşeşti din vasta ta cultură cinefilă/zoofilă, te-am supărat noi cu ceva?
nodingat

Mesajde iulian_dum » Lun Aug 30, 2004 3:27 pm

nu m-ati suparat si nici chiar tu, dar m-am iritat un pic cand am inotat in bazin. cred ca era de la clor :-?
Iubiti-ma, viata e nedreapta!!!
iulian_dum
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Aug 30, 2004 10:20 pm

Pai intr-o lume imensa e normal sa fie si anormali...altfel nu ne-am mai simti noi normali, nu am mai avea cu cine sa ne comparam. Cat despre zoofili, sa fie la ei acasa...sau poate la ei in grajd:D
Ce sa zic, eu nu prea am cunoscut pana acum oameni cu deviatii sexuale, nici homosexuali, si nici nu-mi doresc sa cunosc...de unde trag concluzia ca nu sunt foarte multi, ceea ce e bine.
peace
Asassinu
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Vin Sep 03, 2004 1:10 am

Pedofilia si sexul cu animale imi fac scarba... In rest, daca va iubiti, nu conteaza;)
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Asassinu » Sâm Sep 04, 2004 2:07 am

Dar exista mai nou si alte practici sexuale in doi care mie imi fac scarba, nu numai sexul cu animale. Omul, se vede, are o minte perversa care nascoceste tot felul de chestii ciudate.
Asassinu
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Sep 04, 2004 10:06 am

hm...la capitolul asta sunt de-acord cre' k aproape cu orice,except sexul cu animale...asta chiar k imi produce scarba...in rest...n-am nimik cu homosexualitatea,pedofilia,lesbianismul,etc,...
Titina
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Sâm Sep 04, 2004 6:25 pm

Si i-a spune-mi draga roccic , ti-ar fi placut enorm de mult ca un tip la vreo 25-30 de ani sa faca sex cu tine , cand tu aveai vreo 2-3 ani .. hai sa zicem 5 , ca atunci unele chestii raman mai bine in memorie . Ar fi fost placut , nu ? Iar tu , ai fi de acord sa-ti vezi sotul facand sex cu fetita sau baietelul tau , care nu au un an inca .. Esti dezgustatoare prin ce ai zis !
Cand spui pedofilie , eu la asta ma gandesc , la copii , nu la pustoaice tembele si rebele care "vor sa vada cum e" aia e prostie , si se face cu acordul lor .

Nu am nici un sentiment placut fata de un pedofil , sau un zoofil . Mi-e sila de cineva care gandeste asa . Nu esti decat o pustoaica ce nu stie multe despre viata si ce nu gandeste .. Imagineaza-ti cum ar fi fost sa fii violata in copilarie si dup-aia vorbeste despre pedofilie si cat de acord esti cu ea !

Limite ? Pedofilia si zoofilia imi fac sila si frica intr-o oarecare masura .
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Titina » Sâm Sep 04, 2004 6:40 pm

ok...recunosc k nu m-am gandit chiar la ce ai zis,cu toate k shtiu k e adevarat...atunci ash putea sa zic k nici eu nu sunt de acord cu pedofilia shi k-mi face scarba...dar cred k in momentul in care am scris acel post m-am gandit la altceva...cre' k ma gandisem la posibilitatea k "dorintza" sa fie reciproca de ex. intre o fata de vreo 16 ani shi unu' de vreo 30...realy...da', adevarat ,asta nu mai e chiar pedofilie...
Titina
Junior Member

Mesajde Asassinu » Sâm Sep 04, 2004 6:53 pm

Ba este, legal este pedofilie. Chiar daca unora nu li se pare pedofilie, legea zice ca este.
Asassinu
Junior Member

Mesajde Lemmy » Mar Sep 07, 2004 8:09 am

Legal nu este pedofilie. Pedofilia conform legilor in vigoare se refera la cei care au varsta sub 14 ani. Mai sus de asta (inca nu stiu pana la ce nivel) se numeste corupere de minori, si nu se autosesizeaza cineva, ci numai daca exista o plangere in prealabil....

Later , by Weet-eet : Lemmy , te rog frumos reciteste/citeste regulamentul si pe viitor , nu mai da quote integral postului anterior . Merci
Lemmy
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Sep 07, 2004 12:45 pm

cum sa nu shti pana la ce nivel?lol...pan'la 18 ani,k doar nu mai eshti minor shi dup'aia...lolz :)
Titina
Junior Member

Mesajde Lemmy » Joi Sep 09, 2004 9:09 am

Tocmai pentru ca nu stiu legea, spun asta. Stiu ca de la 18 ani esti major cu acte in regula, insa se prea poate ca de pe la 16 ani sa nu ti se mai poata intampla nimic, daca exista acordul partenerei....16, 17...Nu stiu, tre sa imi sun avocatul :)
Lemmy
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 9:27 am

weet, ai dreptate, da cre ca roccic nu sa gandi inainte sa scrie ceea ce e normal la ia
supermouse
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 10:07 pm

roccic, pana la 18 ani se aplica in america- in Europa legile is mai realiste
varsta consimtzamantului e 16 ani in Romania, 14 in majoritatea europei, 12 in benelux
supermouse
Junior Member

Mesajde Heavystone » Vin Sep 10, 2004 6:07 am

Raspund la afirmatia despre sexul cu animale facuta in primul post de Mjr. Glory:

Nu numai ca sexul cu animale mi se pare o chestie scarboasa si ne la locul ei, ci sunt absolut convins ca este o aberatie impotriva naturii, lucru care nu poate duce la altceva decat aparitia de noi boli sexuale si pervertirea echilibrului moral al oamenilor... sa nu uitam ca SIDA a provenit de la o maimutza!!!(maimutza, adica primat, cinicii nu va ganditi la...)

Pai daca azi iti f*ti porcu, maine capra, vaca, si-apoi ce urmeaza? Matusa? Mama??!!!

Asa ca domnule liber-cugetator in ale sexului.. NU SUNT DE ACORD CU ZOOFILIA!!! Sick, twisted shit!...
"Konna koroshkada dekiryno wa samurai dakeda... Oma e dakeda! "
Heavystone
Junior Member

Mesajde Heavystone » Vin Sep 10, 2004 6:19 am

Si referitor la ce ziceai... daca e permis sa cresti animalu' si sa-l tai sa-l mananci, dar sa-l f*ti nu-i permis.

Pai da, mah... atunci cand tai porcu' si-l mananci e un proces normal, natural, esti parte componenta a lantului trofic din ecosistemul tau... tu ai vazut cumva un lup sau o vulpe sa prinda un iepure si sa-l f*ta in loc sa-l manance???!!!! Deschide ochii si fa distinctia dintre bine si rau.. dintre normal si anormal..

Si daca esti cumva zoofil si esti constient de fapt, tine-ti instinctele pentru tine, nu incerca sa explici precum ca e normal sa vrei sa f*ti animale!
"Konna koroshkada dekiryno wa samurai dakeda... Oma e dakeda! "
Heavystone
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 10, 2004 10:40 am

a,ok....supermouse...chiar nu shtiam asta :D k deh...eram obishnuita cu America..
Titina
Junior Member

Înapoi la Sex