C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ba io nu, abia am facut ochi shi incerc sa ma autoconving sa ma sui pe bicicleta
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
alaleo
io acuma ma duc sa munc.
va spun eo cand ajung la munca.
papa
io acuma ma duc sa munc.
va spun eo cand ajung la munca.
papa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=313474&postcount=25763
:j
memetule, stai fara grije ca nu citim.
:j
memetule, stai fara grije ca nu citim.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
hehe, drajii moshului, ca mult dor me-a fost de voi!
ce`acetz? io am revenit asara de pe plaiuri banatzene, unte-a fost de mare angajament!
stuffstock, vazt numa celelalte cuvinte pe teveredoi!
alfel?
ce`acetz? io am revenit asara de pe plaiuri banatzene, unte-a fost de mare angajament!
stuffstock, vazt numa celelalte cuvinte pe teveredoi!
alfel?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
cecule, primit dedicatia, semnat de primire, dat raspuns pe loc.
memetule stai linistit, nu citim nimic. e prea dimineata
deci nexus a fost spre zori, daia iam- pierdut. poate mai da teveredoiu ceva in reluare.
file, bineai- venit! baga si tu un rezumat, nu ne face curiosi.
danone, hai saliu!
memetule stai linistit, nu citim nimic. e prea dimineata
deci nexus a fost spre zori, daia iam- pierdut. poate mai da teveredoiu ceva in reluare.
file, bineai- venit! baga si tu un rezumat, nu ne face curiosi.
danone, hai saliu!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
deci la cererea publicului, rezumat:
- micii de la Negreni nu-s ashea mici cum le zice numele, dar sunt asha gustoshi cum se spune;
- ciorba tzaraneasca de la Piatra Craiului ie buna, dar ceretz smantana extra;
- e multzi cretini pe lume shi mai totzi au permis de conducere;
- nu intotdeauna un lichid galbui aflat intr-o canta de sticla este vin(exceptzia ie palinca de-tz arde tot inluntru!);
- sa nu mergi la nunta cu fumatori "ocazionali" shi cu un singur pachet de tzigari, ca dup-aia baji kilometri dupe non-stopuri!
- multzi dobitoci au permis de conducere!!!
- e o senzatie nemaipomenita sa te trezejti lunea pe la 10 shi sa te doara in rect ca e luni;
- cand mergi la cineva la buda shi dupe ce foloseshti closetu shi vezi ca n-ai de unte traje apa, apasa la nimereala peretele din jur, s-ar putea sa ai noroc!:)
- n-am ajuns pe shtrand la arad, ceiea ce ie najpa, ca e superfain!
- ar mai fi, da` n-ar mai fi rezumat!:)
- micii de la Negreni nu-s ashea mici cum le zice numele, dar sunt asha gustoshi cum se spune;
- ciorba tzaraneasca de la Piatra Craiului ie buna, dar ceretz smantana extra;
- e multzi cretini pe lume shi mai totzi au permis de conducere;
- nu intotdeauna un lichid galbui aflat intr-o canta de sticla este vin(exceptzia ie palinca de-tz arde tot inluntru!);
- sa nu mergi la nunta cu fumatori "ocazionali" shi cu un singur pachet de tzigari, ca dup-aia baji kilometri dupe non-stopuri!
- multzi dobitoci au permis de conducere!!!
- e o senzatie nemaipomenita sa te trezejti lunea pe la 10 shi sa te doara in rect ca e luni;
- cand mergi la cineva la buda shi dupe ce foloseshti closetu shi vezi ca n-ai de unte traje apa, apasa la nimereala peretele din jur, s-ar putea sa ai noroc!:)
- n-am ajuns pe shtrand la arad, ceiea ce ie najpa, ca e superfain!
- ar mai fi, da` n-ar mai fi rezumat!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

alaleo de la munci.
[quote="nae cinefil"]- nu intotdeauna un lichid galbui aflat intr-o canta de sticla este vin(exceptzia ie palinca de-tz arde tot inluntru!)]
io cred ca mai corect ar fi fost exceptzia ie palinca de arde tot inluntru la amatorii care nu stie s-o bia!.
[quote="nae cinefil"]- nu intotdeauna un lichid galbui aflat intr-o canta de sticla este vin(exceptzia ie palinca de-tz arde tot inluntru!)]
io cred ca mai corect ar fi fost exceptzia ie palinca de arde tot inluntru la amatorii care nu stie s-o bia!.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baixu, deci ie ashea:
1. io n-am beut numa uischi;
2. ala de-o loat tzapa a crezut ca ie vin shi sh-a pus un pahar de vin plin, dupe care a frut sa-l bea la sec! ce privelijte!!! numa a dooa zi e-au mai reintrat uochii in orbite!
3. eilaltz de la masa jtiam ca nu-i vin, da` di ce sa ratam o faza faina?!:)
adevaru e ca daca erea mai treaz puate s-ar fi prins!
1. io n-am beut numa uischi;
2. ala de-o loat tzapa a crezut ca ie vin shi sh-a pus un pahar de vin plin, dupe care a frut sa-l bea la sec! ce privelijte!!! numa a dooa zi e-au mai reintrat uochii in orbite!
3. eilaltz de la masa jtiam ca nu-i vin, da` di ce sa ratam o faza faina?!:)
adevaru e ca daca erea mai treaz puate s-ar fi prins!
-

10x file, fain rezumat. mai alest laitmotivul cu cei care poseda carnet de conducere. plus micii aia. daca stiam co- sa te apuci sa vorbesti de lucruri sfinte, te rugam de rezumat mai pe la unu doo asa.
naiti, spor la cumulatele alea, ca mie miau- scosi peri albi
. tot in jur de +/- 10 dolarei stau, futui.
lelelei, io plec in pas de furnica catre scuala, ca cica asa trebe sa merjem zilele astea. citeun pic pic pic, sa ne vada directorii.
naiti, spor la cumulatele alea, ca mie miau- scosi peri albi
. tot in jur de +/- 10 dolarei stau, futui.
lelelei, io plec in pas de furnica catre scuala, ca cica asa trebe sa merjem zilele astea. citeun pic pic pic, sa ne vada directorii.
aizzz&co
-

nenea necko, +$ nui problem, oricatz ar fi, nu strica la casa omului, la - ie mai najpa.
num mai gasesc soliteru. creca la furat colegii de biro. invidioshii.
se mai baga bre la concurs? ca az presimt co sa ma plitisesc.
num mai gasesc soliteru. creca la furat colegii de biro. invidioshii.
se mai baga bre la concurs? ca az presimt co sa ma plitisesc.
-

nocturna - Mesaje: 8725
buna dimineata.
mi-am stricat teveu aseara. cu o bila. asa ca am de gand sa il repar azi. cu doo bile.
mi-am stricat teveu aseara. cu o bila. asa ca am de gand sa il repar azi. cu doo bile.
-

weed13 - Mesaje: 1868
daca zioa de ieri a concurat cu shanse mari de cashtig la "cea mai najpa zi din viatza", macar pot sa sper ca mai rau de atata nu se poate, deci, prin comparatzie, az o sa fie mai bine.
nu prea am chef de vorba, asha ca va las.
nu prea am chef de vorba, asha ca va las.
-

neatza - Mesaje: 5820
adeca sau dau cu bilele astea doo in teve pana se repara? neeeee, ca mi se electrizeaza si cine stie in ce x-men ma transform?!
-

weed13 - Mesaje: 1868
bei, fratele meu, la severin, la ora 11.15 luna inca ie pe cer! sa muara pic si poc (c.d.) daca va mintz. iote, cum stau io asea pe balcon cu fata catre miazazi, soarele ien- stinga si lunan- dreapta. si cerui- senin sialbastru-, doar doi trei pufuletzi de nori pe ici pe colo. sa mai crezi in povestile alea cu luna si suarele care se iubesc iei si nu sentilneste- niciodata ..
aizzz&co
-

la mine suarele ie nushunde ca nul vaz si luna in fatza, da poolah pufuletzi.
bre apropou de cuaie, mio batut cineva doo cuie in doo rotz si vreau sa il blestem. ie frumos ca creshtina ce ma pretind sa blestem?
bre apropou de cuaie, mio batut cineva doo cuie in doo rotz si vreau sa il blestem. ie frumos ca creshtina ce ma pretind sa blestem?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga