Ucigasii de copii (Beslan)

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Mesajde memetshot » Mar Sep 07, 2004 9:48 am

is oarescum de acord cu panzer.
suarece: explica-mi si mie de ce sunt americanii de vina pentru chestia de sentampla?
acu ca sa fiu magar si sa citez pe nustu cine ca am uitat: RUSIA MERITA ORICE I S-AR INTAMPLA. problema e ca copchii aia nu au avut nicio vina.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde MiG29 » Mar Sep 07, 2004 9:56 am

bre diferentza dintre terorism si razboi in teorie ie clara.Ca cica iecsista o conventie de la Geneva samd,da in ultimii ani nu s-au mai prea respectat astea asa ca viitoru ie sumbru.

animale chear ejti magar.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde memetshot » Mar Sep 07, 2004 10:04 am

animale chear ejti magar

magar magar...dar am sau nu dreptate?
orcum noi stim ca esti rusofil, asa ca..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Mar Sep 07, 2004 10:10 am

terorismul tzine de razboi da' nu e razboi (e mai bine asha?)

si daca rusii merita tot ce li se intampla, de acord, apai americanii merita inzecit. moral, spiritual, economic si cultural, practic is statul care a pus cel mai abitir umarul la distrugerea lumii actuale (a globului, na).

ce ma gadila ca au acum un presedinte reprezentativ, ei si l-au ales pe mingica piciulica ala parca sa isi bata joc de ei insisi.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde MiG29 » Mar Sep 07, 2004 10:12 am

deci mea trecut rusofilia,da eo cred ca nici un popor nu merita orice i s-ar intampla...

sfsfsfa: ai ma dano,ceai tu cu W?~p
MiG29

Mesajde nocturna » Mar Sep 07, 2004 10:15 am

migule, practic vorbind, conventzia de la geneva functioneaza doar teoretic.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Mar Sep 07, 2004 10:17 am

haidi bre danone.
cum pasarica lu bill clinton poti sa compari sua cu rusia???
hai so luam cum vrea mujchii lu matale:
1. in relatia cu alte state....
- daca nu iera ei hicler batea la ingleji si la ieuropeni in jeneral....amu probabil ca toti vorbeam jermana fluent...in acelasi timp rusii ierau batuti la funduletu gol de nemti.
deci fu de rau???
- cam ce odioase chestii au facut ei pe glob????
iotz spun vro doo trei dalu rusi, chestii care ne-au privit direct: deportari in siberia, furat timp de cativa ani buni cam tot ce era in romania, impus in juma de europa o ideoligie cretina.

2. pe plan intern.
- is americanii super indobitociti, dar macar ii duare in cur de viata de zi cu zi. Plus ca nu toti americanii is dobitoci si nu toti americanii is prosti...
- rusii? au cam a doua tzara ca bogatii naturale (Sau prima, ca nustu exact care is mai bogati ei sau americanii). cu tuate astea rusu de rand traieste cum traieste.
deci daca as avea de ales sincer....as alege sua .

Intrebarea e: de ce au pus umaru la distrugerea lumii????
la chestea cu presedintele: ai rezon
memetshot

Mesajde MiG29 » Mar Sep 07, 2004 10:19 am

pai s-atunci ce pretentzii sa maiai de la nijte icnorantzii ca cecenii sau aia a lu benladen cant americanii tortureaza prizonieri de razboi si bombardeaza televeziuni den gresala iar rusii "ara" locu unde cantva iera capitala ceceniei?
MiG29

Mesajde gaga » Mar Sep 07, 2004 10:32 am

bah ejti varaza memetule. si nu am vreme acu' sa iti fac recenzia la cate capete au cazut in fatza marii natziuni de la amerindieni incoace.

nu am generalizat ca toti americanii, am vorbit de america (virgula) ca super putere.

cat despre cultura sa stii de la mine ca americanii n-are decat tofelu de miraculoshi de copchii de jidovi pe cand slavii au cu totul alta mamaliga (pe scurt vorbind).

cum ie americanu de rand din superputere?
- e la cheremul catorva buni manuitori de uameni
- cred in toate cacaturile de slogane si apoi fac tapada public cu tofelu de nibiri si egipteni de nu mai stii unde incepe si cu ce se mananca ditamai prostiile jidovo-franco-masono-pielea mea
- nu se gandesc la consecinte in avans (dovada jde crize ale lor insisi dupe diverse razboaie, ocupatzii, etc)
- sunt bagatzi mai totzi in tofelu de organizatzii nocive si obscure
- cred ca au intotdeauna dreptate
- sunt impresionatzi placut de propriile lor actziuni in fortza si neplacut de ale altora (terorishti vez duamne)

si mai gasesc ...
pe multi occidentali ii duare la salam, nu e un argument. si pe ochila si pe sodilicutzicu ii duare, asta inseamna ca ce ....

nici mie numi plac rusii da' nici americanii si cu asta basta.

peseu: loool de unde jtii ca daca batea hicler no duceam mai bine sub nemtz decat sub rushi, ai? ce cacaturi spui, americanii se pisha pe tine ca pe tot globu. da simt io in urina ca o sa se schimbe treaba asta ... si nu de pe aci, singurii care ii pot pisha pe americani la ora asta is chinezii. nu se shtie niciodata de unde sare sora 13... (ma rog astea is deja dari in bobi :D )

sjhdas: am scris "sant" in loc de "sunt" sa imi fie rushine maxima
gaga

Mesajde supermouse » Mar Sep 07, 2004 11:39 am

de elaborat pe
pe multi occidentali ii duare la salam, nu e un argument

asta cam asha ie. Pe occidentalu de rand- de rasa alba care este- il duare de : ce zice la televizor, ce bea diseara shi ce rate are de platit shi ce mai zic tabloidele.
Constiintza politica din poola la 85% din populatzia alba, shi interese culturale din partzi.
Acu daca vorbeshti de occidentalii de tot felu' de culori aia este alta branza
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Sep 07, 2004 1:06 pm

ete vezi ca daca nu imi aminteai tu shuarec uitam de inca o chestie teribil de bine gandita de guvernantzii de mari puteri: sclavia ratelor.
gaga

Mesajde supermouse » Mar Sep 07, 2004 1:08 pm

amin! E fuarte simplu sa tzii pe cineva in frau cand cinevaul ala e dator vandut. Aici cred ca shi lu' Shandy pot sa-i iau o carte de credit daca ma stradui.
supermouse
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Sep 07, 2004 1:12 pm

asa-i sclavia ratzelor...
uitasem de asta. Intradevar e o cheste fuarte bine gandita. e chiar o conspiratze modiala cu ratzele astea. nu dejaba zicea iliescu: za dacs cheim from za tracs.

si fara ratzele astea cum ar putea un io de egzemplu sami iau o masina/apartament/chiloti din salaru meu mega mare si impozant?
memetshot

Mesajde supermouse » Mar Sep 07, 2004 1:13 pm

nu potzi, asta ie magaria.
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Sep 07, 2004 1:15 pm

pai memetule, te intorci in timp ca pe vremea comunizmului ceaushescu itz dadea apruape moca casa.

si cine-ti zice tzie ca aia au totzi proprietatzi? ai pus picioru p'afara sa vezi cam catzi stau cu chirie si ce bine e de aia care-s rentieri? think again.
gaga

Mesajde memetshot » Mar Sep 07, 2004 1:18 pm

comunizmului ceaushescu itz dadea apruape moca casa

care case incepusera sa arate ca alea din patelimon: cribite

si cine-ti zice tzie ca aia au totzi proprietatzi?

am zis io asa ceva? cine are bani de avans isi ia sau nu isi ia. ceea ce e maret e ca ai optiunea. asa o am si io acilea, asa avu si suarecu acolo. Suarece fara rate de unde faceai rost de o suma importanta de bani?
memetshot

Mesajde gaga » Mar Sep 07, 2004 1:35 pm

bre tu nu pricepi ca majoritatea americanilor (occidentalilor) de rand stau cu chirie? numai in filme aia cu salar de melitzian au ferrari si vile, in rest bronxu' frate.

in multe tzari civilizate nu-si permite un marunt salariat sa isi cumpere casa in vecii vecilor... ratele-s pt mashina, mobila, tofelu
gaga

Mesajde memetshot » Mar Sep 07, 2004 1:38 pm

pai...am zis io altceva?
deci nu rateles de vina ci pretul exagerat al caselor...
memetshot

Mesajde gaga » Mar Sep 07, 2004 1:52 pm

ai ajuns in balarii. nu se compara ce e afara, toate casele alea ipotecate cu ce e la noi. al naibi sa fiu eu ca is asha de scumpe ca totzi isi cumpara si rasar vile ca ciupercile dupa ploaie mai ceva ca in state ...
gaga

Mesajde memetshot » Mar Sep 07, 2004 1:54 pm

daca zici ca la americani e najpa cu ratele ce parere ai de credit ipotecar pe 100 de ani?
memetshot

Mesajde MiG29 » Mar Sep 07, 2004 2:23 pm

bre ai ca deja az deviat de nu se puate.parca acilea vorbeam de terorijti...
MiG29

Mesajde gaga » Mar Sep 07, 2004 2:26 pm

da, asa e, si eu zic sa lasam pentru alt subiect cum e cu americanii ca aici era de teroristii aia si s-a divagat. case closed pt mine pe tema asta.
gaga

Mesajde memetshot » Mar Sep 07, 2004 2:37 pm

io zic ca cam ar trebui dilite mesajele astea...
cu tuate ca au o legatura. Pana la urma tuate aceste atentate au la baza niste tampenii si din pacate tuate aceste atacuri sunt indreptate impotriva civililor, care civili nu au o atat de mare vina.
ma uitam pe niste sondaje in israel, de exemplu, si numarul militarilor israelieni ucisi fata de numarul civililor israelieni omorati era nesemnificativ.
motivul este absolut clar: moartea unui soldat (daca nu e american) conteaza mult mai putin decat moartea unui civil.
mare pacat de aceste chestii si io cred ca singurul mod in care teroristii pot fi opriti este nedifuzarea imaginilor cu atentatele. fara publicitatea din jurul unui atentat aceasta metoda de lupta ar fi inutila.
memetshot

Mesajde supermouse » Mar Sep 07, 2004 3:25 pm

danone: depinde unde. Aciulea e fuarte ushor sa iai credit pentru casa, shi asha omu ie fericit ca shi-a luat casa, banca ie fericita ca dobitocu plateshte la dobanda pana muare shi guvernu ie fericit ca gigelu tace din gura
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Sep 07, 2004 3:50 pm

memetShol scrie: singurul mod in care teroristii pot fi opriti este nedifuzarea imaginilor cu atentatele. fara publicitatea din jurul unui atentat aceasta metoda de lupta ar fi inutila.

chestie utopica ofcors, asha traieste si presa si teroristu'. mass media e cel mai al draq criminal de departe si americanizatzii o folosesc din plin si cu brio.
pana la urma cine e de vina ca se intoarce impotriva lor?
gaga

Mesajde supermouse » Mar Sep 07, 2004 3:53 pm

e complicat... da daca ar pleca americanii din Iraq nu i-ar mai omora nimeni acolo
supermouse
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Sep 07, 2004 4:49 pm

ca sa revenim la americanii in irak.
las-o barzauni. is doo triburi mari si late care vor ciolanu. si cum americanii is calare pe ciolan arabi vor sa le dea bucata. dupa ce or sa plece americanii in irak va fi haos.
ca sa nu mai vorbim ca toti teroristii or sa vada ca mere cu atentate si cu taieri de capete...asa ca or sa fie super fericiti...si sa vezi porma acte teroriste in tuata lumea, ca ce pana mea , daca mere dece nu?

danone: ofcors ca e cheste utopica, dar hai sa nu-i acuzam si de asta pe americani. Pana una alta nu ei au omorat niste copchi care se duceau la scuala...
memetshot

Mesajde supermouse » Mar Sep 07, 2004 5:19 pm

ei numa au omorat prin infometare shi lipsa de ingrijire medicala numa fo juma de milion de copii irakieni, printr-o chestie numita embargou
shi ei au responsabilitatea pentru ca ei au dat cu veta in consiliu de securitate cand or vrut aia sa ii ajute pe amaratzii aia de irakieni
shi despre copchii mortzi shi arshi de vii in timpul razboiului nu zici nimic, bestie??
supermouse
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Sep 07, 2004 5:45 pm

nu am intrat pina acum pe acest subiect. eram sigura ca voi gasi o multime de pareri, mai mult sau mai putin, mult mai putin la subiect. totusi am intrat si am citit tot ce s-a scris.

eu cred ca nimic nu mai este de spus atunci cind mor copii. indiferent unde. in rusia, in america, in israel - unde copilul unei bune prietene a murit in accident de arma, asta e tot ce am aflat-, in osetia de nord, in irak, india, afganistan, iugoslavia, somalia. felul in care mor copiii in somalia mi se pare tot o forma de terorism, pe care insa nimeni nu o revendica.

au fost ucisi copii. am vazut la televizor copii morti, infasurati in saci de plastic si mame si rude disperate care deschideau sacii cautindu-si copiii. nu cred ca am vazut vreodata ceva mai ingrozitor si mai real decit aceste imagini. memetul are dreptate. mediatizarea este o alta forma sadica de terorism.

indiferent ce explicatii si motivatii gasim pentru asemenea evenimente, nimic nu justifica uciderea copiilor, oriunde ar fi ei pe lume. atit am vrut sa spun.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde gaga » Mie Sep 08, 2004 8:11 am

memetShol scrie:Pana una alta nu ei au omorat niste copchi care se duceau la scuala...

memetule, decat sa vorbeste fara sa gandeste, limiteaza-te la cunostintele matale, cati civili au in carca armatele americane le asigura un loc caldutz in iad.
doar ca chestie, in afara de evenimentele recente (irak, afghanistan), mai tzii minte exterminarea indienilor? dar razboiul din vietnam? dar hiroshima, nagasaki? sau aia copchii nu se duceau la shcuala? sper ca nu crezi ca ce apare in rambo este realitatea.

cand li se scoala americanezii dau iama in civili fara sa clipeasca, dupa ce, in prealabil gasesc o scuza pt dobitoaca de populatzie (pearl harbour, cine stie, poate si gemenii, n-ai de unde stii cu ashtia).

deci eo zic sa gandeshte si dopo scrieshte.
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Politica