Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
io va spun ce am facut ieri....interviuri cu diverse "personalitatzi" shi perle pe masura...God cate specimene de oameni sunt.....ce de perle pot spun uniii!!!! aflatzi in fatza unei intrebari de genul "cunoshtiintze practice shi nu teoritice in domeniu..." au raspuns diversificat ....unul din raspunsuri..."ah..nu...nu...inca nu am dar sotzul meu lucreaza in domeniu shi l intreb pe el"....dar de ce nu shi trimite sotzul....poate ma impresiona mai mult... :yD ....in afara faptului ca au venit bine "pregatite" (care mai de care mai strident machiate mai sexi imbracate)....capul l au lasat acasa....iar uimirea lor a fost faptul ca au luat parte la interviu tzinut de un biet copilash....obositor....oamenii sunt obositori...shi dau pe afara de inteligentza...
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
-
tedytza - Junior Member
Dute pe subiectul ala cu "Ce ai visat aseara"(parca)sa ne spui shi noua...pls!!!
on-topic:m-am uitat la televizor,am ascultat muzica shiiiiiii cam atata.
on-topic:m-am uitat la televizor,am ascultat muzica shiiiiiii cam atata.
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
asa a visat vali
... las k nu era cine shtie ce topicul ala...
sa va spun k azi nu shtiu cand o sa ies de la serviciu si k ieri am stat pana seara la noo? mai bine nu va spun k ma apuca dracii

sa va spun k azi nu shtiu cand o sa ies de la serviciu si k ieri am stat pana seara la noo? mai bine nu va spun k ma apuca dracii

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
io azi dimineata pe racoare am stat cu fatza la soare....
am citit presa de acasa...am aflat cine cu cine s-a mai...si s-a mai...si apoi iara s-au....
am citit presa de acasa...am aflat cine cu cine s-a mai...si s-a mai...si apoi iara s-au....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
io am muncit, m-am dus acasa la pranz shi am mancat shi acuma is inapoi la munca ceea ce ie najpi
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
mi-a venit chestia asta http://i21.ebayimg.com/03/i/02/5f/cc/b3_1.JPG shi m-am imbracat cu ia la munca
- supermouse
- Junior Member
am muncit mai mult sau mai putizn .... am fost la medic....shi acum vreau sa fac zacusca .... ca sa am ce imparti cu voi :yD
supermouce eshti primul invitat.....o sa va lingeti pe degetzele...caci am sa fac totul ca la carte....
supermouce eshti primul invitat.....o sa va lingeti pe degetzele...caci am sa fac totul ca la carte....
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
-
tedytza - Junior Member
v am lasat acum .....shi v am pupat ca ma ashteapta vinetele la copt..... :p
-
tedytza - Junior Member
am fost la dentist de mi am facut doua plombe. prima vizita din viata mea la dentist.era sa lesin.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
azi am mancat 5 mici cu o garnitura imensa de cartofi prajiti.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pai nimik deosebit..
am lucrat dimineatza ceva pe calculator...iar spre seara am iesit in oras cu cea mai buna prietena
acuma ma asteapta mancarea in bucatarie
am lucrat dimineatza ceva pe calculator...iar spre seara am iesit in oras cu cea mai buna prietena

acuma ma asteapta mancarea in bucatarie

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Azi am fost cu al meu HDD, la o firma de calculatoare ce se ocupa si cu recuperari de date, in sperantza ca poate am vreo sansa sa recuperez cei aprox 20 Gb de super muzica, ce i-am pierdut de curand. Cand ma gandesc ce-am pierdut, mi-as da cu tesa-n beep.
-
SatyR - Junior Member
Azi?
Hmmm...nu am facut nimic deosebit,da' nu-mi pare rau ca dupaia incepe shcoala shi o sa-mi doresc eu sa nu fac nimic shi sa ma plimb toata ziua pe afara...
Hmmm...nu am facut nimic deosebit,da' nu-mi pare rau ca dupaia incepe shcoala shi o sa-mi doresc eu sa nu fac nimic shi sa ma plimb toata ziua pe afara...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Azi i-am spus La multi ani lu mama mea si am pupat-o.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixu, sa-tz traiasca mama bre shi s-o felicitz shi din partea mea!:)
az n-am facut mai nimic, ceea ce va dorex shi voo! duoar ca abea a inceput zua!:(
az n-am facut mai nimic, ceea ce va dorex shi voo! duoar ca abea a inceput zua!:(
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
sa traiasca mama lu baixu' shi tuate cele bune!
eu azi m-am trezit shi cam atata. la mine nu e nici 7 dimineatza , asha ca e de ajuns
eu azi m-am trezit shi cam atata. la mine nu e nici 7 dimineatza , asha ca e de ajuns
- supermouse
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma