De ce sunt romanii asa timizi?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde the radical » Sâm Mar 16, 2002 11:16 am

ca sa vezi ce subiect! totusi, so far nu se discuta mai nimic, e mai mult o apropiere vaga.
Pt ca n-am timp acum sa elaborez o teorie klumea, pe scurt romanii nu-s timizi , romanii sunt doar acaparati de alte probleme zilnice, nu prea au timp sa se plictiseasca ca sa se gandeasca la sex mai mult de cele 3 minute de "pure white pleasure" one in a while. Plictisul naste monstrii, as we know it .
Intr-un fel e bine si in altul destul de rau ; e bine pt ca evita in general ridicolul gen "american tantric work shops" si rau pt ca in felul asta se dezvolta inhibitia .
Dar tot e bine ca mai recent este pe discovery un program numit sex sense, care zic eu poate fii destul de educativ .
Am vazut pana acum 3 asa episoade ; unul despre breasts , altul despre anal sex si altul despre pozitii in sex.Mai intai am zis "this is ridiculous" apoi m-am mai gandit si am rectificat cu " this must be good, i didnt know that " etc.
In fine, trebuie sa plec acum, revin sa vad ce se mai discuta :)
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde Aragorn » Dum Mar 17, 2002 3:04 am

Initial trimis de the radical
ca sa vezi ce subiect! totusi, so far nu se discuta mai nimic, e mai mult o apropiere vaga.
Pt ca n-am timp acum sa elaborez o teorie klumea, pe scurt romanii nu-s timizi , romanii sunt doar acaparati de alte probleme zilnice, nu prea au timp sa se plictiseasca ca sa se gandeasca la sex mai mult de cele 3 minute de "pure white pleasure" one in a while. Plictisul naste monstrii, as we know it .
Intr-un fel e bine si in altul destul de rau ; e bine pt ca evita in general ridicolul gen "american tantric work shops" si rau pt ca in felul asta se dezvolta inhibitia .
Dar tot e bine ca mai recent este pe discovery un program numit sex sense, care zic eu poate fii destul de educativ .
Am vazut pana acum 3 asa episoade ; unul despre breasts , altul despre anal sex si altul despre pozitii in sex.Mai intai am zis "this is ridiculous" apoi m-am mai gandit si am rectificat cu " this must be good, i didnt know that " etc.
In fine, trebuie sa plec acum, revin sa vad ce se mai discuta :)

Aia pe Discovery ai vazut in Anglia ca sincer m-as uita si eu dar aici pe discovery nu cred ca e emisiunea...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde the radical » Dum Mar 17, 2002 6:11 am

Initial trimis de B-O-B-O

Aia pe Discovery ai vazut in Anglia ca sincer m-as uita si eu dar aici pe discovery nu cred ca e emisiunea...

am impresia ca episodul despre breasts a fost dat si in romania , ca povesteam cuiva de asta si mi-a spus "ah ,da am vazut " ; persoana era in romania . Im not sure though.
the radical
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Mar 18, 2002 5:08 am

Initial trimis de the radical

am impresia ca episodul despre breasts a fost dat si in romania , ca povesteam cuiva de asta si mi-a spus "ah ,da am vazut " ; persoana era in romania . Im not sure though.

eu nu intrebam de ro :) ca sunt in canada, dar probabil ca nu ai de unde sa stii ce e pe aici...poate imi zici numele exact al emisiunii?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde the radical » Lun Mar 18, 2002 12:32 pm

da , ai dreptate , nu stiu de ce nu m-am uitat unde esti . Deci numele documentarului se cheama "sex sense" kulmea e ca episodul in legatura cu anal sex , desi redactat aici probabil, avea a baza material venit din Canada.
Urmareste ca trebuie sa fie dat si pe la voi , oricum sunt educative . Depinde acum ce aspect te intereseaza , cel stiintific sau cel al purei placeri.
the radical
Junior Member

bobo

Mesajde Joao » Sâm Apr 27, 2002 12:57 am

acum ca ti-ai capatat canalul,pune intrebari,si,poate,ti se va raspunde!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

din contra

Mesajde roby2002 » Sâm Apr 27, 2002 2:15 pm

mie imi place sa vorbesc despre SEX shi ma enerveaza persoanele timide tacute care nu deschid gura cand in jurul lor se vorbeshte despre un subiect...........HOT.............
I AM / Roby_13 \ beleve me

i will come after your blood if you don't .....!!!!!!

roby2002@myx.net
roby2002
Junior Member

Re: din contra

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 27, 2002 2:22 pm

Initial trimis de roby2002
mie imi place sa vorbesc despre SEX shi ma enerveaza persoanele timide tacute care nu deschid gura cand in jurul lor se vorbeshte despre un subiect...........HOT.............

Chestia cu persoanele tacute si timide in fata subiectului asta nu e numa in romania, ci peste tot in lume.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

catre bobo su aliosha

Mesajde Joao » Mie Mai 01, 2002 9:17 pm

va dati seama ce tabu li se pare fetelor sa vorbeasca de chestia asta,daca nici macar cand nu e nevoie de inregistrare,deci anonime,nu o fac? sau sa fie pt ca nu au despre ce vorbii,si atunci,noi barbatii suntem de vina?:con:
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mai 01, 2002 9:40 pm

Nu stiu ma Joao dar sunt unele care si dupa ce stau cu tine o perioada mai lunga tot nu sunt capabile sa vorbeasca despre chestia asta. Tot rusinoase raman, oricat de deschis ai fi....
"Against modern football."
Aliosha

aliosha, frate

Mesajde Joao » Mie Mai 01, 2002 10:25 pm

sa-ti spun o poveste,pe care daca nu o crezi, nici o problema,caci e greu de crezut......
am avut o prietena,cu care faceam sex,pe lumina,fara paturi sau alte chestii,deci nu era pudica in timpul actiunii...,buuun,pana aici.
e, imediat dupa se acoperea cu patura pana la gat.Io ,prima data,am crezut ca am lovit-o,acolo,stii tu,fara sa vreau sau,alte chestii d-astea. Si am inceput sa ma complexez eu,ca asta dupa fiecare actiune se acoperea,ajunsesem sa evit sa fac ceva cu ea,ca mi-era frica ca-i fac rau. Mi-am intrebat prietenele, si mi-au zis ca nu are cum sa fie vina mea,daca nu se vaieta si-n timpul actiunii. Asa ca pana la urma mi-am gasit tupeul si-am intrebat-o: ba vere,ce dreacu te acoperi cu patura aia?
si sa vezi raspuns vere: "pai cum,nu asa se face, ca io am vazut prin filme ca tipele sunt acoperite cu paturi pana la gat?!"

iti dai seama stupoarea si furia mea! Erau sa-mi scape multe in momentul ala,dar m-am abtinut ,si i-am zis ca nu prea a vazut multe filme:( ;P .............
pana l-a urma ne-a, certat,si inca mai avea prostul obicei............
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mai 01, 2002 10:37 pm

Nu ma mir Joao. Am si eu niste povesti asemenatoare culese din experienta.
Un lucru este clar: cu cat vorbesti mai mult si zici asa da asa nu, prefer asa, asta nu imi place etc... iese mai bine.
Dar ... de unu' singur nu poti sa vorbesti nu ?
Pudoarea asta avansata nu e lucru bun.
Aliosha

nu stiu

Mesajde Joao » Mie Mai 01, 2002 10:58 pm

dar am impresia ca de multe ori nu e vorba de pudoare simpla,ci de o combinatie cu frica si teama,izvorata din povesti spuse de bunica la gura sobei, sau laude de prin fata blocului care le terorizeaza si le urmaresc pe fete toata viata. Si de multe ori,imi pierd rabdarea,pt ca nu inteleg acest lucru de la inceput,ele neavand de gand sa-mi dea vreun indiciu ca doar de o simpla teama e vorba.Si ajung sa ma tem si eu de cine stie ce,si uite asa, se duce pe apa sambetei o relatie sau doar un fu*ai bun!
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mai 01, 2002 11:03 pm

Ai rezumat foarte bine lucrurile. Asta e adevaru. Si eu incep cu rabdare dar de foarte multe ori o pierd. Subscriu la ce ai zis tu mai sus.
Aliosha

mda

Mesajde Joao » Mie Mai 01, 2002 11:13 pm

si stii ce e pacat? ca nu intra nici o fata aici, majoritatea din principiu,ca noi ne laudam si ne aratam orgoliile,dar tare mult as vrea sa stau cu una,cu ceva experienta la o discutie publica,private am avut destule. Dar can vine vorba de public,intervine o teama(cred ca fobie e cuvantul aici) de nu te mai intelegi cu ele.
Si sa zica vreo una ca nu-i asa fara argumente............
Joao
Junior Member

hmmmm

Mesajde cool-girl » Lun Mai 20, 2002 3:01 pm

intr-adevar .. fetele sunt mai .. rusinoase.. si nu posteaza mesaje pe aici.. si atunci cand le vine .curaju nu au ce posta.. pt.. ca majoritatea ideilor.. bune.. si reale.. sunt scrise deja.. de catre voi baitezti care nu suntezti asha.. rusinoshi.. si decat sa intre.. si sa scrie.. "ai dreptate x-ulescu.." sau.. 'sunt de parere cu.. " mai bine.. nu mai zic niminc.. deci.. daca tot vretzi sa vedezi si ceva fete.. "vorbitoare' provocatzile.. :P
life is a shit.. and we are full of life
cool-girl
Junior Member

Re: hmmmm

Mesajde Game Over » Lun Mai 20, 2002 3:08 pm

Banuies ca shtii shi cum !? :silly:
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Re: Re: hmmmm

Mesajde cool-girl » Lun Mai 20, 2002 5:32 pm

Initial trimis de DarKKiller
Banuies ca shtii shi cum !? :silly:

astra stre sa stitzi mai bine... voi .. "masculii" :P
life is a shit.. and we are full of life
cool-girl
Junior Member

????????????????

Mesajde Joao » Lun Mai 20, 2002 9:22 pm

Eu cred ca v-am provocat destul,problema este ca nu ati inteles asta,si cam asa se intampla de obicei!
si asta nu din prostie,ci din ignoranta orgolioasa!
Joao
Junior Member

Mesajde PuturOSU` » Joi Iul 11, 2002 8:41 pm

chestia e ca,la noi romanii cand zici sex parca zici diavol "si al rau nu e bine sa-l pomenesti maica!"faza dura e ca n-ai cum sa schimbi mentalitatea asta. si cum dracu` sa vorbesti de sex cand ai tai ,cand esti fraged si ai nevoie de "cunoastere" iti ascund tot adevarul?
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

a murit forumul?

Mesajde ricmures » Dum Sep 07, 2003 6:58 pm

Ce se intampla cu Forumul acesta? A murit?

Vad ca nu mai posteaza nimeni nimic pe aici :)

Ric
ricmures
Junior Member

ihim

Mesajde proXtu » Joi Oct 09, 2003 12:07 pm

dupa cum se vede, a murit de unul singur, saracul de el ;P
sa'i fie tzarana ushoara :o
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Abaddon » Sâm Oct 11, 2003 2:37 am

a murit probabil ca nu mai au romanii curaj sa raspunda.... da cred ca da
Noma Flactis Xombuxer
Abaddon
Junior Member

oare?

Mesajde proXtu » Sâm Oct 11, 2003 4:26 pm

io mai degraba cred ca o fost atata de vehiculat subiectu' asta ca' o cazut singur in desuetudine :p ce mai este atata de discutat despre subiectul asta numit sex ? deja lumea s'o plictisit de el... shi el de noi.
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sex