C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde Necko » Mie Sep 08, 2004 7:13 pm

apai sati- fie de bine siaici- !

creca tot ceai- insirat tu as avea si io voie sa maninc :drool:
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde weed13 » Mie Sep 08, 2004 7:28 pm

adevaru ie CA CArnea ie cea mai buna leguma.
weed13

Mesajde supermouse » Mie Sep 08, 2004 7:34 pm

io m duc sa ma culc
haipa
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Sep 08, 2004 10:33 pm

deci d-abea acuma vad intrebarea lu baicsiu in legatura cu scurtu si lungu din gara(bienntzeles ca ca marlbuoro ma refer).deci in gara de obicei nu gasejti mai nimica,singurele tigari pe care leaveau acu vreo luna ierau uinston si camel.in rest in seara asta am fost la lansare la logan.ie mai mijtou ca`n poze.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde weed13 » Joi Sep 09, 2004 12:01 am

intrucat dupa prelungi antrenamente care nu as dori sa fi fost, dimineata asta ma duc la olinbiade. sa ne cetim cu bine si la fel de multa voie buna marti. si cu auru in grumaz.
un sfarsit si un inceput de sapctamana cat mai bun cemeistilor. aide pa !
weed13

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 7:45 am

gud morning
supermouse
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Sep 09, 2004 7:45 am

mneatza.

uid, deci care va sa zica sa ne reprezinti cu cinste la olibiata si sa tentorci- aurit. bafta!

da joia nu se munceste? ori ati auzit ca la virfu Omu a nins?
aizzz&co
Necko

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 7:47 am

aici e un frig de mi-a inghetzat nasu shi a trebuit sa dau drumu la radiator
supermouse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Sep 09, 2004 8:03 am

moning.az imi vine pisiu.dabea ajtept.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde paiacec » Joi Sep 09, 2004 8:06 am

Neatza buna tutulor joianelor!Ca shi azi e joi!Io ascult Lullacry.Ie mijto ahsea umpic!Urmeshte Gamma Ray cu Power Plantu, tot albumu!
La ploiesti sata sa ploo,deci ie shi cam frig!Mie lene sam fac cafea!Poatemi face rombicu,daca nu shi-o fura!
uidule, habar nam cine e zambareatza cu tarantula!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nae cinefil » Joi Sep 09, 2004 8:12 am

ser`us!
bre, a vinit iarna! afara e senin shi suare da` ie un frig de mi s-a lunjit manecile la camesha cu maneca scurta!
alfel?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Joi Sep 09, 2004 8:23 am

ola
meteo: bucale, intunericit, si o temperatura potrivita secsului si numaratului de bani.
inteligenta: ios in sandale

bre ce frumos. fura asara albitru la meciu dintre olandeji si cehi. deci se poate
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 8:26 am

meteo: la leicester e frig shi intunecat shi o sa ploo
avand in vedere ca asta ie anglia, rezulta ca ploaia va dura cel putzin 6 luni, shi puate avem noroc de 3 ore de zapada in ianuarie daca suntem cumintzi
supermouse
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Joi Sep 09, 2004 8:26 am

bre memet, albitru ca albitru, da` dupe cum a fo` meciu, n-avem nici o shansa nici cu cehii, nici cu olandejii!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Joi Sep 09, 2004 8:30 am

memetu, io nu cre ca furat albitru, duar cavea cataracta.
nea nae, or am vazut alt meci, or mi s-a parut ca olandejii e de batut daca nu trage albitru cu domniile lor.

nenea neco, matale ce parere ai de meciu olanda-cehia?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Joi Sep 09, 2004 8:37 am

bre baixu, ea mai cetejte matale o data ce-am scris eo! io n-am zis ca nu ie de batut, atat unii, cat shi ceilantz; io am zis ca noi(natzionala Romaniei) n-are nici o shansa. asta avand in vedere cum au jucat tricolorii pana acum!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Joi Sep 09, 2004 8:37 am

iar si cehii e de batut....ca rateaza la gramada...
din pacate si romania e de batut...asa ca o sa fie o grupa interesanta
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde memetshot » Joi Sep 09, 2004 8:37 am

iar si cehii e de batut....ca rateaza la gramada...
din pacate si romania e de batut...asa ca o sa fie o grupa interesanta
memetshot

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 8:39 am

shi mie tot asha mi sa paru
olanda nu mai ie cum iera in 90
supermouse
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Sep 09, 2004 8:45 am

baixinho © scrie:nenea neco, matale ce parere ai de meciu olanda-cehia?

ce parere am? am o parere liniara pe verticala. iote :M
aizzz&co
Necko

Mesajde paiacec » Joi Sep 09, 2004 8:47 am

Huuuuuoooo!Iar incepetzi cu optscenitazi?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Joi Sep 09, 2004 8:50 am

nenea nae, am stiut ca la asta te referi, da io sunt optimist, totusi, si raman la ideea ca vom castiga grupa.

nenea neco, po-ti sa fi m-ai explicit?

ps: ma duc la munca si nuj cant ni mai videm az cam doo deplasari.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 8:51 am

deci te scoli dimineatza, dupe cetz faci ce tzoi face ca sa pleci, lasi omului la cap de pat cafelutza si tzigarile, plus un mic dejun consistent supt capac de inocs ca-n tom si jerry ca sa sentremeze pt drumul spre munca lui unde probabil o sa apara in juru la orl 16, tendreptz vesel spre parcare trecand pe langa vecinul mai in varsta care isi intinde flecma pe carosabil, cu scopul firesc de a te face sa borashti ceia ce ai mancat sa nu tengrashi cunva.

mashinutza tuarce vesel si tentrebi sincer de ce ie uameni care itz iau fatza daca ei oricum nu se grabesc niciunde, ca alfel de ce ar merge cu 10 la ora? revelatzia vine cant realizezi ca ie multz bolnavi de daltonism sau discromatz, alfel de ce ar sta scotocind nu se shtie ce pe supt bord cand ie verde, sau ar da buzna sa te striveasca cant tu treci linijtit ca iei are roshu. ie bolnavi nu potzi sa te superi pe iei.

p'orma realizezi dupe prima intersectzie primu paradocs. adica daca ejti piton, stai siashteptz tranvaiu pana trece tuate alea de le-a conpus vivaldi. da' daca ejti cu masina pe drumu pe care ie linie de tranvai, apai musai si doo trei care merg in shir indian si pe care nu le potz depashi ca pe dreapta is mereu parcate diverse autovehicule, mai ales in curba.

si mai ie o chestie. bre daca vez un domn in etate conducand o mashina sa te fereshti ca de omu span. daca ie duamna in etate ie bine ca iele merje incet si treci de iele, da daca ie domn ie najpa ca mishca neprevazut din volan, ba franeaza, ba accelereaza, ie clar ori are parkinson ori vede naluci, ie bolnav saracu nu potz sa te superi.
daca are shapca sau palarie ar fi bine sa o iei pe altundeva iar daca pe numar scrie PH ai belito.

acu' nu ca ar fi az o zi mai deusebita cand totz shoferii proshti sau nesimtzitz mio eshit in cale, az cre ca o fo un hibrid de prosht si nesimtzitz. poi adica nu potz sa te nervezi cand o masina, doo merge in zigzag parand ca te ocheshte, ca cand ajungi in dreptu' iei vezi ca betu om ie suparat ca gesteculeaza cand vorbeshte la telefon si atunci cu ce sa mai tzina volanu? puate? nu puate, nu te superi.

dilema vine cant ejti gata sa provoci un accident ca unu sau mai multz colegi participantz la trafic o ia pe un' nu teajteptz fara sa semnalizeze, da si acici e probabil ca i so stricat maneta aia de care daca dai beculeshte becu in directzia in care vrea so apuce. ce daca ie ultimu tip de mertzan sau benveu.

porma mai ie o chestie, daca vezi zi de zi acelash ford ka negru cu acelash numar in acelash loc in trafic, nu ie precis deja vu, ie o tante care pleaca la munca la aceiash ora cu tine, clar.

si cand vezi in jur pe placutze numa PH, BZ, GL, VL, IL, CL, CT, BV, TL, etc, nu dispera, o sa vezi curand ca ejti in bukale ca trebe sa treaca siun B mai devreme sau mai tarziu. tentrebi duar ce pua sa faca totz uamenii aia la intrarea in bukale ashe dimineatza.

eh si cand mai ai o flegma pana la munca, vezi deja cladirea inpunatuare rasarind de supt norii pictatz de dumnezeu care sigur sa inspirat dupa michelangelo, te trezeshti intr-un gigantic blocaj cauzat de nejte uameni care verifica grosimea stratului de asfalt pe care il pusese altzii sactamana trecuta, plus sodomizand cu picamarele linia lu' tranvaiu.

gata, drumurile alternative se lasa folosite, treci pe trecerea de pitoni care nutz place deuarece cand unu termina de traversat vine altzii continuu si daca nu ii fugaresht nitzel ie bine satz iei idiotu de dostoievski la tine, cant termina iei de trecut termini si tu cartea.

apoi faci stanga la semaforu de care nutz place ca se face mereu galben si dupe coltz ie un militzian razand angelic in tinp ce face transfer de valuare cash din buzunarele tale in contu lui de suporter dinamo. az am avut noroc ca oprise deja pe altzii care ierea la cuada ca sa isi depuna omagiile in pozonarele lui.

treci peste superbu' pod, cea mai frumuasa faza a calatoriei daca nu au apucat sa puna radaru si dupe ce teci pana la ploieshti sinapoi ca sa gasesht loc de parcare, tragi mumos mashina supt semnu de interzis, care ie mai bine ca in puarta unuia ca ie mai ieftena amenda decat circa doo macsim patru cauciuce cu cuie in iele si ajungi la munca, binentzeles dupe ce usha automata care sta cascata ca o kizda de grupi, tzi se inchide in nas ca una de calugaritza catolica.

si ma uit io acu la giamurile de la blocurile de vizavi si mantreb, no fi funu care sa munceasca unde domiciliez eo ca sa ne mutam reciproc in tinpu sactamanii unu' la altu?

peseu: asta o fo o dimineatza uzuala da aveam chef de scris, ievenimentele fura mai multe.
Peseu doi, daca dupe ce scrii tuate astea si dupe send itz apare “page cannot be displaiataâ€Â
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde paiacec » Joi Sep 09, 2004 9:02 am

iar daca pe numar scrie PH ai belito

Bi uer!Patria Hotzilor straik aghen!:D
Danone inseamna ca n-ai mers in spatele unei mashini care are in componentza numarului literele DB
In rest,...~p Nu ma bucur de raul altuia!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 9:04 am

eta danonele :)
supermouse
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Sep 09, 2004 9:05 am

dat fint faptul ca nenea aiu are momental o treaba, ai de se pricep, va rog sa puneti postu lu danone acolo unteie- locu (adica la caterinca caterincilor). nu de alta, da ca sal- vada si aiu. 10x

danone, mneatza.

baics, mai explicit de atit nu pot sa fiu. cel mult mai incilcit.
aizzz&co
Necko

Mesajde nocturna » Joi Sep 09, 2004 9:07 am

!neatza. de st marie o fost o grea zi, in care sa petrecut multe, mai putzin sarbatorit. mai bine ashtebt cuminte lunea de octombre.

cu un mic decalaj de fus orar, lamultziani la tuate mamele, precum shi la nasha mea.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 9:10 am

io am beut vitamine shi acu ma duc la munca
aipa
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 9:13 am

bre daca aiu nu vede postu' ghinionu' lui :D

ete ce dejteptz ie unii (in pozele de mai gios)
Fişiere ataşate
corona gm.jpg
corona gm.jpg (29.88 KiB) Vizualizat de 972 ori
splll it gm.jpg
splll it gm.jpg (41.48 KiB) Vizualizat de 976 ori
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Joi Sep 09, 2004 9:27 am

satz iei idiotu de dostoievski
bre danone, amu, o nuj daca tolstoievschi ala mai traejte au ba, da` sa-l faci idiot cant nue de fatza, asta-i fuarte urat din parte-tzi!
in rest, ai rezon!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare