Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Eu ma duc sa beau un lapte si ma voi uita la Olanda-Cehia. Si cred ca ma culc pe urma ca sunt cam obosit...la cat am umblat dupa cadoul lu' monk.
Asa ca...va urez inca de pe acum...noapte buna !
Asa ca...va urez inca de pe acum...noapte buna !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Asa... am intrat si eu pe forum ca m-am plictisit Dupa ce am facut trei chestionare.
Mi-am schimbat si avatarul, dupa cum vedetzi. Asta e ceva mai realist. :p
Si o poza pentru cei care vor s-o vada..
(Cred ca o sa regret asta, da fie..)
Mi-am schimbat si avatarul, dupa cum vedetzi. Asta e ceva mai realist. :p
Si o poza pentru cei care vor s-o vada..
- Fişiere ataşate
-
- jpeg.jpg (91.15 KiB) Vizualizat de 3064 ori
-

dEpEchEmIND - Junior Member
k@tzy ..asa devreme te culci ? ~(
Dany...pai nu le-am baut inca. Stai tu linistit ca vreo 2 saptamani le tin in vitrina sa ma uit la ele...ca doar nu beau zilnic beri canadiene. Tre' sa gatesc ceva special cand le beau...nu le beau asa orisicum.
depeche...frumoasa poza ! pacat ca tu-l iubesti pe Love2 acum. :cry:
Dany...pai nu le-am baut inca. Stai tu linistit ca vreo 2 saptamani le tin in vitrina sa ma uit la ele...ca doar nu beau zilnic beri canadiene. Tre' sa gatesc ceva special cand le beau...nu le beau asa orisicum.
depeche...frumoasa poza ! pacat ca tu-l iubesti pe Love2 acum. :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Neatza' popor
Iaka , yo inca imi trag singur bobarnace in ceafa ca nu am prins decat o repriza din patru de meci cat au fost ieri ( si pe cea mai proasta inca ) . Mosule , ceva concluzii noi dupa flocaiala olandezo-ceheasca ? Ne calificam ? :-S
Katzy , da' nu stiu de ce am impresia ca tzi-ai bagat cerceii aia numai ca sa ascunzi urmele adanci de dintzi ce tzi le-am lasat pe ureche ultima data . :kiss:
Depeche .... eu mi-am pierdut ieri cheile ......... Acum realizez ca in decolteul tau inca n-am cautat ...... Pot sa bag manutza ?
Iaka , yo inca imi trag singur bobarnace in ceafa ca nu am prins decat o repriza din patru de meci cat au fost ieri ( si pe cea mai proasta inca ) . Mosule , ceva concluzii noi dupa flocaiala olandezo-ceheasca ? Ne calificam ? :-S
Katzy , da' nu stiu de ce am impresia ca tzi-ai bagat cerceii aia numai ca sa ascunzi urmele adanci de dintzi ce tzi le-am lasat pe ureche ultima data . :kiss:
Depeche .... eu mi-am pierdut ieri cheile ......... Acum realizez ca in decolteul tau inca n-am cautat ...... Pot sa bag manutza ?

- Lestat
- Junior Member
Pervers rau Lestat
.....Depeche ieri mi`am pierdut sutienul angles by victoria, pot sa il caut in decolteul tau? :z
Son las dos menos cuatro de la noche, no tengo su~o. Dracului ma apuc sa
n
fac tema la engelza, prevad ca astazi o sa fie o zi cetoasa.
...........I was kidding about one part....
Neatza LOCOMOTIVE!! :kiss:
.....Depeche ieri mi`am pierdut sutienul angles by victoria, pot sa il caut in decolteul tau? :z
Son las dos menos cuatro de la noche, no tengo su~o. Dracului ma apuc sa
n
fac tema la engelza, prevad ca astazi o sa fie o zi cetoasa.
...........I was kidding about one part....
Neatza LOCOMOTIVE!! :kiss:
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
-

monk - Mesaje: 2747
monk vezi ca michimausu ala nu e decat in ym paremi-se:yD
neatza locomotive!!!
dah, m'am dus la nani mai devreme, ca nu'mi era tocmai bine, asa se inrtampla cand mananci prea mult:D, si m'am dus sa dorm...oricum peste o saptamana va abandonez de la la 10.-10.30:cry:
neatza locomotive!!!
dah, m'am dus la nani mai devreme, ca nu'mi era tocmai bine, asa se inrtampla cand mananci prea mult:D, si m'am dus sa dorm...oricum peste o saptamana va abandonez de la la 10.-10.30:cry:
- kahlan
- Junior Member
dEpEchEmIND scrie:Si o poza pentru cei care vor s-o vada..
S-a tzacanit si depeche. A devenit vulgara
Bre! pai in inocentza iti sta tot farmecul :p ma rog, in alta ordine de idei azi am picat restantza! isn't that cool? but is wrong!!!!!! anyway...fuck it! life sucks indeed!
p.s: Cine-s eu? Pe ce lume sunt? Cum ma cheama? ce scop am in viata? unde-i Sarpele? unde-i sf. Petru? mi-e somn....atat de somn....vreau sa dorm
-

Love2Fly - Junior Member
Salut. Acum am picat si eu. Am avut niste treburi de rezolvat prin oras.
Lestat...cehii meritau victoria. Au dominat clar meciul..si au si fost furati de arbitru. Nu avem nici o sansa de calificare la CM 2006.
Eu am vazut si juma de ora din Scotia-Slovenia pe TV Sport. Frumos si meciu ala.
Lestat...cehii meritau victoria. Au dominat clar meciul..si au si fost furati de arbitru. Nu avem nici o sansa de calificare la CM 2006.
Eu am vazut si juma de ora din Scotia-Slovenia pe TV Sport. Frumos si meciu ala.
-

Intzeleg, va place poza... Dar de avatarul meu ce zicetz?
Ce najpa! S-a racit vremea. Ieri umblam in tricou, iar azi a trebuit sa-mi iau bluza cu maneca lunga (dar bineinteles, tot cu decolteu) si jacheta.
Nu-i asa ca-i najpa cand nu mai e cald? urasc frigul, brrrr.
Voi ce mai zicetzi?:D
Ce najpa! S-a racit vremea. Ieri umblam in tricou, iar azi a trebuit sa-mi iau bluza cu maneca lunga (dar bineinteles, tot cu decolteu) si jacheta.
Nu-i asa ca-i najpa cand nu mai e cald? urasc frigul, brrrr.
Voi ce mai zicetzi?:D
-

Love2Fly scrie:S-a tzacanit si depeche. A devenit vulgara![]()
Ai vazut depeche ? Tot eu sunt singurul care te apreciaza. Dar asta e...tu iubeste-l in continuare pe Love2Fly.
-

moshule fa-ti echipa pe http://www.ligafantastica.ro ...is premii serioase si nu te costa nimik:D
mi-e lene sa ma duk pana jos sa-mi iau jurnalul national k sa castig un logan
da e naspa cand e frig..
io zik k avem sanse sa scoatem un egal la praga
mi-e lene sa ma duk pana jos sa-mi iau jurnalul national k sa castig un logan
da e naspa cand e frig..
io zik k avem sanse sa scoatem un egal la praga

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-

sly - Mesaje: 2918
Nu-mi fac sly cont la aia..ca sunt multi. N-am eu sanse. Oricum eu joc la Yahoo Games...Premiership virtual.
-

lol ..si ce te costa moshule sa-ti faci?
tre sa-ti faci un 11 care sa valoreze 100 de milioane de dolari ...io mi am facut vreo 5 echipe
fa-ti si tu o echipa
tre sa-ti faci un 11 care sa valoreze 100 de milioane de dolari ...io mi am facut vreo 5 echipe
fa-ti si tu o echipa

The wind of change blows straight into the face of time
-

sly - Mesaje: 2918
ca tot nu am ce face, I`m talking to a screwed-up person!
cezar : bulangie esti ma sa mor io
cezar : pana acu nimeni nu m-a refuzat
cezar : nici WR
cezar : sici matrashita
cezar :
jadore_mafia: asta e, exista prima data pt orice
monk ur still screwed-up
Locomotiva j`adore tocmai a iesit de la baie, ready for action ;n
Over and out
cezar : bulangie esti ma sa mor io
cezar : pana acu nimeni nu m-a refuzat
cezar : nici WR
cezar : sici matrashita
cezar :
jadore_mafia: asta e, exista prima data pt orice
monk ur still screwed-up
Locomotiva j`adore tocmai a iesit de la baie, ready for action ;n
Over and out
-

J'adore - Junior Member
Iata ce echipa mi-am facut eu !
- Fişiere ataşate
-
- echipa mea.jpg (15.5 KiB) Vizualizat de 3062 ori
-

Yeah, gabitzule mi`a facut placere sa discutam the american dream (ur born, u get ur education, u get a job, u work, u eat MC, KFC Burger king cause u don`t have time to cook, u get fat, at the same time u work some more, u work , u work, u go on a family vacation or two, u work,WORK, get debts, work, work, work, payoff debts, work, work, there now u are free to die)
EU in juma de ora ma car la liceu, super!! Sa aveti o zi frumoasa, eu sigur o sa am o zi frumoasa avand in vedere ca nu am dormit deloc!
EU in juma de ora ma car la liceu, super!! Sa aveti o zi frumoasa, eu sigur o sa am o zi frumoasa avand in vedere ca nu am dormit deloc!
-

J'adore - Junior Member
dEpEchEmIND scrie:Intzeleg, va place poza... Dar de avatarul meu ce zicetz?
Face parte dintr-o mica serie deja . Katzy isi flutura lobii urechiusei plini de metal , tu pari sa incerci sa iti perforezi timpanul cu unghia ........ Eu in general inteleg tare greu pasiunea asta feminina de a-si strapunge trupul bagandu-si tot felul de chestii in el . Dezvirginarea nu va ajunge ?

- Lestat
- Junior Member
asa este...
Mosh, Love2Fly a glumit la faza cu vulgaritatea. Imi place mai mult de el pentru ca nu face glume proaste pe seama mea de genul ca "ai burtica" sau ca "ce tu esti frumoasa?". De aia.
Mai invatza.
Mosh, Love2Fly a glumit la faza cu vulgaritatea. Imi place mai mult de el pentru ca nu face glume proaste pe seama mea de genul ca "ai burtica" sau ca "ce tu esti frumoasa?". De aia.
Mai invatza.

-