nas.... sau....
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
nas.... sau....
nu inteleg de ce nimeni nu vorbeste de nas! sau nas nu face parte din hip hop?ziceam si eu asa,ca-mi place f. mult nas,si vad ca voi numai 2pac,eminem,.. pula mea ! de ce nu si nas?cui ii place nas?
-
mc dio - Junior Member
pai puneti mana dragi "repari" si ascultati nas
parerea mea ? daca nu ai ascultat primul lui album "Illmatic" inseamna ca nu ai ascultat Nas cu adevarat...

parerea mea ? daca nu ai ascultat primul lui album "Illmatic" inseamna ca nu ai ascultat Nas cu adevarat...
" scrie:Cel mai mult imi place "I Can"

Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
ma amuza battle-ul pe care il disputa cu Jay-Z. n-au nimic de impartit, dar cert e ca au crescut vanzarile ambilor de cand au inceput sa se "bata" in rime. nu stiu exact care e treaba, e posibil sa fie doar o strategie de marketing, dar oricum ar fi, sunt nostimi amandoi.
binenteles ca se asculta nas... mai demult aveam chiar cateva versuri de-ale lui ca semnatura... anywayz, mi-a placut ce-a facut din sample-ul pe care l-a luat de la sting (shape of my heart). tare.

binenteles ca se asculta nas... mai demult aveam chiar cateva versuri de-ale lui ca semnatura... anywayz, mi-a placut ce-a facut din sample-ul pe care l-a luat de la sting (shape of my heart). tare.
- usualflow
- Junior Member
Parerea mea e ca Jay Z e muci pe langa Nas. Si nu o sa fac iar apologia necomercialului, dar Jay Z e comercial(cel putin in ultimu timp), pe cand Nas nu.
peace
peace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
amandoi au plecat de jos, amandoi au ajuns mainstream ( I Can cum iti suna?)
beef-ul intre ei s-a incheiat deja de ceva timp
2 emcee buni, 2 emcee clasici
. (punct)
beef-ul intre ei s-a incheiat deja de ceva timp
2 emcee buni, 2 emcee clasici
. (punct)
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
ma bucur ca mai sunt care asculta nas! in fine! am auzit si eu de cearta dintre ei,si chiar am vazut un reportaj pe mtv despre cearta lor!.... a fost tare! nas se lua de jay-z cum ca s-a lansat cu o piesa in care jay-z a "preluat" tehnica si timbru lui nas!
jay-z a recunoscut....! pula mea!si eu sunt de parere ca nas e mult mai tare decat jay-z!
jay-z a recunoscut....! pula mea!si eu sunt de parere ca nas e mult mai tare decat jay-z!
-
mc dio - Junior Member
Mai e un thread despre Nas vs. Jay-z.Nas e un MC care mie imi place mult.Mai mult nu am de zis,aici.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Am ridicat shi yo mana aici pentru nas aici,deshi nici jay-z nu pot sa spun ca-mi displace ambii sunt de necontestat.Da' in legatura cu ce zicea UsualFlow in legatura cu acea ciocnire dintre ei vreau sa spun ca atunci cand nas a skos piesa ether aproape ca l-a facut tzandari pe jay-z cu a lui piesa takeover.Amandoi ishi merita soarta,orikum se pare ca jay-z i-a luat-o inainte la VMA 2004 fiind nominalizat da best la kategoria rap.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Pai, mie imi place cum canta Nas.E tare, dar nu prea am multe albume, de la el. :cry: Dintre melodiile care le am cel mai mult imi place "One Mic".Momentan il consider cel mai bun rapper viu.
pace
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
mc dio scrie:ma bucur ca mai sunt care asculta nas! in fine! am auzit si eu de cearta dintre ei,si chiar am vazut un reportaj pe mtv despre cearta lor!.... a fost tare! nas se lua de jay-z cum ca s-a lansat cu o piesa in care jay-z a "preluat" tehnica si timbru lui nas!
pe Dead Presidents, Jay a folosit pasajul lui NAS de pe The World is Yours
I'm out for dead presidents to represent me
melodia care-mi place cel mai mult de la nas e got yourself a gun pe care mi-am bagat-o si pe mobil

cred ca majoritatea dintre noi il preferam pe nas, right? desigur nici jay nu e de maturat, ascultati reasonable doubt numaidecat
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Cel mai bun rapper ii Nas
II unu dintre primii cei mai buní rapperi care traiesc
In fine el nu vinde asha de multe Albume ca si altii sau ca si Jay-z da Jay ii fix pula pe langa el
Abia astept sa vina urmatoru album Street Discipline
De pula mea cand imi cumpar albumu ala am toate albumele.Acu cu 2 zile miam luat QB Finest un album foarte tare
Apropo imi place flowul lui.Dupa mine are cel mai bun flow
peace
II unu dintre primii cei mai buní rapperi care traiesc
In fine el nu vinde asha de multe Albume ca si altii sau ca si Jay-z da Jay ii fix pula pe langa el
Abia astept sa vina urmatoru album Street Discipline
De pula mea cand imi cumpar albumu ala am toate albumele.Acu cu 2 zile miam luat QB Finest un album foarte tare
Apropo imi place flowul lui.Dupa mine are cel mai bun flow
peace
- RoLaNd2
- Junior Member
nici chiar asa. nu cred ca exista unul cel mai bun. sunt destui buni, stiluri diferite si e multprea greu sa spui care-i cel mai bun. parerea mea.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1